Nezinau, kaip vadinasi tas patiekalas ,bet jis is sm nukopintas.(idejo laana)
Kukuruzu kruopu 225gr.
Surio fermentinio apie 150 gr.
Sviesto 100gr.
Ilitra vandens uzvirusi supilti kruopas ir maisant visa laika nuo uzvirimo virti 15 min., nebijokit, kad sutirstes stipriai, taip ir turi buti, po to sudeti sviesta ir suberti tarkuota per burokine tarka suri ir dar siek tiek maisant pavirti, ideti druskos.
Po to nukaisti ir supilti greit i skardele diametru 15 ant 20, nu kazkas panasaus.Valanda palaikyti.Po to truputi pajudinus peiliu sonus sita gauta mase graziai issivercia, supjaustyti juostelemis, persmeigti pagaliukais ir apkepti sviestuke is visu pusiu.Galima valgyti su bet kokiu padazu, grybu, spirguciais, bet man skaniausiai su grietine ir abrikosu dzemu
Nerytes tarta- vistienos pyragiukas irgi
QUOTE(Fira @ 2009 04 10, 14:20)
Jau kaip skaniai atrodo (Kaip ir visi kiti, Tavo gaminti patiekaliukai). Reiks būtinai išmėginti
malonu, dekoju
QUOTE(Srove @ 2009 04 10, 15:04)
Nezinau, kaip vadinasi tas patiekalas ,bet jis is sm nukopintas.(idejo laana)
kaip skaniai atrodo
dekui
Srove, koks įdomus receptukas ir labai lengvai darosi
Nerytė, tokia tarta man tai patiktų
Nerytė, tokia tarta man tai patiktų
[quote=daivaP,2009 04 10, 16:15]
Aha lengvai, zinok man tai labai skanu(labai panasu i varskes apkepa, nes pavaisinau savo svecius, tai sake koks skanus apkepas varskes ), kazkaip daug iskart nesuvalgysi, bet po kiek laiko vel norisi
Aha lengvai, zinok man tai labai skanu(labai panasu i varskes apkepa, nes pavaisinau savo svecius, tai sake koks skanus apkepas varskes ), kazkaip daug iskart nesuvalgysi, bet po kiek laiko vel norisi
Vistiena su medumi ir ananasais
Sparnelius pamarinuojame: majonezas, garstycios, aliejus ir truputi acto.
Bekepant orkaiteje, vis vistiena aptepame medumi, o paciam gale dar ipylam sulciu nuo konservuotu ananasu.
Medu ir sultis isbandem antra karta, nu fantastika, tas skonis.. nerealus
Valgem su salotom: pomidorai, zirneliai, sparagai, plius salia ananasai
Sparnelius pamarinuojame: majonezas, garstycios, aliejus ir truputi acto.
Bekepant orkaiteje, vis vistiena aptepame medumi, o paciam gale dar ipylam sulciu nuo konservuotu ananasu.
Medu ir sultis isbandem antra karta, nu fantastika, tas skonis.. nerealus
Valgem su salotom: pomidorai, zirneliai, sparagai, plius salia ananasai
Sveikos.. šiandien daug gerų darbų padariau ir prisiminiau, kad yra tokia temukė supermamoj buvau tokia alkana, kad vos nepamiršau nufotkint atėjus į temukę radau labai gražių foto ir originalių patiekalų tai mano šedevras nebus labai jau KOKS
tai va:
"tušinti" (nežinau ar taip vadinas ) kopūstai
jei reikia receptuko: tai pirktiniai kopūstai iš parduotuvės ir virti mažam kiekyje vandens dėjau tik druskytės ir lauro lapelius kelis.. (dabar tik atsiminiau, kad kokių kmynų reikėjo dadėt ) o prieskonių bomba yra dešrelėse apkeptose keptuvėj dėjau visko nuo pipirų, "vegetos" iki kepsnių prieskonių ir paprikos miltelių kai kopūstai atrodė "tinkamos spalvos", sudėjau dešreles
niekada nepadarau tokio pat patiekalo, nes visad dedu bet ką, pagal nuotaiką, ar aštriau ar tradiciškiau
atiduodu jūsų teismui
tai va:
"tušinti" (nežinau ar taip vadinas ) kopūstai
jei reikia receptuko: tai pirktiniai kopūstai iš parduotuvės ir virti mažam kiekyje vandens dėjau tik druskytės ir lauro lapelius kelis.. (dabar tik atsiminiau, kad kokių kmynų reikėjo dadėt ) o prieskonių bomba yra dešrelėse apkeptose keptuvėj dėjau visko nuo pipirų, "vegetos" iki kepsnių prieskonių ir paprikos miltelių kai kopūstai atrodė "tinkamos spalvos", sudėjau dešreles
niekada nepadarau tokio pat patiekalo, nes visad dedu bet ką, pagal nuotaiką, ar aštriau ar tradiciškiau
atiduodu jūsų teismui
QUOTE(Adilaila @ 2009 04 10, 18:23)
Vistiena su medumi ir ananasais
as irgi megstu toki derinuka (medus, ananasu sultys arba citrinu sultys, soja)
QUOTE(lilium @ 2009 04 10, 18:25)
as vadinu troskintais labai skaniai atrodo, pries kelias dienas irgi dariau
Sveikos mamytės-virėjos . Senai jus stebiu, bet kaip neturėjau fotoaparato tai ir nesikišau (tik seilę varvinau) Dabar turiu fotika tai badysiu prie jūsų prisijungt. Nepykit už pirmą "prisvilusį blyną"
MAKARONAI SU KREVETĖMIS
Išviriau makaronus (pasirinktinai, koki patinka). O padažas: svieste trumpai pakepinau krevetes su skiltele česnako, įpyliau grietinėlės ir subėriau smulkintus svogūnų laiškus ir krapus dar truputį patroškinau (tik truputį) ir štai kas gavosi. MB gyrė
MAKARONAI SU KREVETĖMIS
Išviriau makaronus (pasirinktinai, koki patinka). O padažas: svieste trumpai pakepinau krevetes su skiltele česnako, įpyliau grietinėlės ir subėriau smulkintus svogūnų laiškus ir krapus dar truputį patroškinau (tik truputį) ir štai kas gavosi. MB gyrė
QUOTE(vaidra @ 2009 04 10, 21:40)
as irgi pagirciau