Pirma tema
Antra tema
Trečia tema
Ketvirta tema
Penkta tema
Šešta tema
Septinta tema
Aštunta tema
Devinta tema
Dešimta tema
Vienuolikta tema
Dvylikta tema
Trylikta tema
Keturiolikta tema
Penkiolikta tema
Šešiolikta tema
Septyniolikta tema
Aštuoniolikta tema
Devyniolikta tema
Dvidešimta tema
Dvidešimt pirma tema
Dvidešimt antra tema
Dvidešimt trečia tema
Dvidešimt ketvirta tema
Dvidešimt penkta tema
~Gaminame toliau, fotografuojame ir rodome visiems, nepamiršdami pridėti recepto, nors ir tai elementarus patiekalas, kad išvengtume bereikalingų klausimų paskiau ~
Oi Neryte kokia tu saunuole aciu tau uz nauja skania tema
Nerytei uz naujus namukus, Tema pabaigiau, bet nezinau tvarkos Jusu, ar kuria viena, ar paskutine pabaigusi
Cia pries pietus tai seile ima tysti
Cia pries pietus tai seile ima tysti
Sveikos kulinares
Labai daug jau receptuku nuo jusu nusiziurejusi isbandziau. Aciu
O dabar klausimas toms, kurios kepat kibinus: ar galiu kibinus sulipdyti is vakaro, o kepti tik ant rytojaus? Laikyciau per nakti saldytuve. Ar jiems nieko nenutiktu? Ar kiausinio plakiniu tepti is vakaro, ar pries kepant?
Is anksto aciu uz atsakymus
Labai daug jau receptuku nuo jusu nusiziurejusi isbandziau. Aciu
O dabar klausimas toms, kurios kepat kibinus: ar galiu kibinus sulipdyti is vakaro, o kepti tik ant rytojaus? Laikyciau per nakti saldytuve. Ar jiems nieko nenutiktu? Ar kiausinio plakiniu tepti is vakaro, ar pries kepant?
Is anksto aciu uz atsakymus
Kepta vista su saldziarugsciu padazu (pagal Jamie Oliver)
Reikes
2 kg vista
druska ir svieziai malti pipirai
sauja svieziu pjaustytu petrazoliu
4 nykscio dydzio su odele tarkuoti imbierais (dejau as maziau)
2 geltonos paprikos
2 raudonos paprikos
4 raudonieji svogunai (naudojau paprastus)
2 per puse perplesti sviezi raudonieji pipirai (dejau viena ciliuka)
1 supjaustytas ananasas
1 a.s. pankolio seklu (neturejau)
alyvuogiu aliejaus
2 saukstai cukraus
6 saukstai balzamiko acto
Vista is vidaus istrinti su prieskoniais, ikimst imbieru su petrazolem. Paprikos ir svogunai supjaustomi i 4-6 dalis ir suberiami i bleta ar inda. Tada sumesti i 4 dalis supjaustyta paprika, smulkinta ananasa, grustas pankolio seklas, 3 slakus alyvuogiu aliejaus, druska, maltu pipiru, raudonus pipirus ir ismaisyt. Ant virsaus uzdet vista, aptept aliejum ir kepti apie 1.5 val. 190 laipsniu orkaitej.
Kai iskeps, sunka ispilkite i puoda, isdekit vistiena i lekste su puse keptu darzoviu. I likusias ibert cukraus, ipilt balzamiko, druskos, suplakti blenderiu. Tai bus jusu padazas prie sitos vistienos (mano atveju gavos astrus , nes dejau ciliuka).
Reikes
2 kg vista
druska ir svieziai malti pipirai
sauja svieziu pjaustytu petrazoliu
4 nykscio dydzio su odele tarkuoti imbierais (dejau as maziau)
2 geltonos paprikos
2 raudonos paprikos
4 raudonieji svogunai (naudojau paprastus)
2 per puse perplesti sviezi raudonieji pipirai (dejau viena ciliuka)
1 supjaustytas ananasas
1 a.s. pankolio seklu (neturejau)
alyvuogiu aliejaus
2 saukstai cukraus
6 saukstai balzamiko acto
Vista is vidaus istrinti su prieskoniais, ikimst imbieru su petrazolem. Paprikos ir svogunai supjaustomi i 4-6 dalis ir suberiami i bleta ar inda. Tada sumesti i 4 dalis supjaustyta paprika, smulkinta ananasa, grustas pankolio seklas, 3 slakus alyvuogiu aliejaus, druska, maltu pipiru, raudonus pipirus ir ismaisyt. Ant virsaus uzdet vista, aptept aliejum ir kepti apie 1.5 val. 190 laipsniu orkaitej.
Kai iskeps, sunka ispilkite i puoda, isdekit vistiena i lekste su puse keptu darzoviu. I likusias ibert cukraus, ipilt balzamiko, druskos, suplakti blenderiu. Tai bus jusu padazas prie sitos vistienos (mano atveju gavos astrus , nes dejau ciliuka).
QUOTE(bonda @ 2009 04 02, 11:00)
Tu čia pas mus antras J.Oliveris Nuostabūs patiekalai
QUOTE(bonda @ 2009 04 02, 12:00)
[b]Kepta vista su saldziarugsciu padazu (pagal Jamie Oliver)[/b
kaip skaniai atrodo net seiles pradejo teketi reikes isbandyti. Dekui uz receptuka
QUOTE(Bitulka @ 2009 04 02, 10:27)
Oi Neryte kokia tu saunuole aciu tau uz nauja skania tema
QUOTE(Garbane25 @ 2009 04 02, 10:29)
Nerytei uz naujus namukus, Tema pabaigiau, bet nezinau tvarkos Jusu, ar kuria viena, ar paskutine pabaigusi
Cia pries pietus tai seile ima tysti
Cia pries pietus tai seile ima tysti
Kuria tas kas netingi tik paskutiniu metu, kazkaip vis man tenka sukurti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 04 02, 11:40)
Tu čia pas mus antras J.Oliveris Nuostabūs patiekalai
tikrai, labai skaniai atrodo
Papildyta:
Spaghetti su kukuliukais
RECEPTAS CIA
Neryte už temukę .Kukuliai nuostabūs .Sudomino foto antra temos viršuje.Ten mėsa su grybais? Nu kaip apetitnai atrodo,šakės
Bonda .Atiduodu visus kotletus už tavo višta .
Bonda .Atiduodu visus kotletus už tavo višta .
Bonda kaip visada pritrenke su patiekalo groziu
Šiandien pietums kotletai.
Faršas,kiaušinis,druska,pipirai,prieskoniai kiaulienai(jei jie su druska tai druskos atskirai nereikia) ir žalia bulvė sutarkuota.Viskas.Faršas tiesa ne lietuviškas .Skanūs gavosi .
Padažas - pakepinau svogūną,šesnako skiltelę,pievagrybių.Lašelis grybų skonio sojos padažo,pieno,miltų.Miltų nekepinu,nes niekad nesigauna kaip reik .Juos tiesiog gerai sumaišau su trupučiu pieno ir supilu pabaigoje.
O bulvių košės "bokštas" tai visiško nupezėjimo viršūnė nuo gero oro
Faršas,kiaušinis,druska,pipirai,prieskoniai kiaulienai(jei jie su druska tai druskos atskirai nereikia) ir žalia bulvė sutarkuota.Viskas.Faršas tiesa ne lietuviškas .Skanūs gavosi .
Padažas - pakepinau svogūną,šesnako skiltelę,pievagrybių.Lašelis grybų skonio sojos padažo,pieno,miltų.Miltų nekepinu,nes niekad nesigauna kaip reik .Juos tiesiog gerai sumaišau su trupučiu pieno ir supilu pabaigoje.
O bulvių košės "bokštas" tai visiško nupezėjimo viršūnė nuo gero oro
QUOTE(mammka @ 2009 04 02, 16:08)
Šiandien pietums kotletai.
Faršas,kiaušinis,druska,pipirai,prieskoniai kiaulienai(jei jie su druska tai druskos atskirai nereikia) ir žalia bulvė sutarkuota.Viskas.Faršas tiesa ne lietuviškas .Skanūs gavosi .
Padažas - pakepinau svogūną,šesnako skiltelę,pievagrybių.Lašelis grybų skonio sojos padažo,pieno,miltų.Miltų nekepinu,nes niekad nesigauna kaip reik .Juos tiesiog gerai sumaišau su trupučiu pieno ir supilu pabaigoje.
O bulvių košės "bokštas" tai visiško nupezėjimo viršūnė nuo gero oro
Faršas,kiaušinis,druska,pipirai,prieskoniai kiaulienai(jei jie su druska tai druskos atskirai nereikia) ir žalia bulvė sutarkuota.Viskas.Faršas tiesa ne lietuviškas .Skanūs gavosi .
Padažas - pakepinau svogūną,šesnako skiltelę,pievagrybių.Lašelis grybų skonio sojos padažo,pieno,miltų.Miltų nekepinu,nes niekad nesigauna kaip reik .Juos tiesiog gerai sumaišau su trupučiu pieno ir supilu pabaigoje.
O bulvių košės "bokštas" tai visiško nupezėjimo viršūnė nuo gero oro
gardziai atrodo, seniai kotleciukus begaminau