nu galim jei norit...
sveiki, gal kas noretu kokia diena pasivaiksciuot po Vingio parka? rasykit AZ, temos neseku
Laba diena Kada susimeetinam ? Semeskina kaip Milita laikosi?
QUOTE(PatryMama @ 2009 07 14, 20:02)
Laba diena Kada susimeetinam ? Semeskina kaip Milita laikosi?
sveikuciai,galime meetintis iskart po to kai mes grysime is palangos... Militute laikosi gerai jau 6dantuki islindo... kaip patri?
QUOTE(semeskina @ 2009 07 18, 07:04)
sveikuciai,galime meetintis iskart po to kai mes grysime is palangos... Militute laikosi gerai jau 6dantuki islindo... kaip patri?
Parasyk kai grysit, susimatysim! Mes 2 tik
Matau nelabai aktyvi tema, taigi vilnietes mamytes susitariam kada pastumdyt vezimelius, kol dar neatejo baisus lietus, ir negrazus ruduo Siulau vingio parke
QUOTE(Erika! @ 2009 09 18, 15:37)
Matau nelabai aktyvi tema, taigi vilnietes mamytes susitariam kada pastumdyt vezimelius, kol dar neatejo baisus lietus, ir negrazus ruduo Siulau vingio parke
as visai sutikciau bet koky antradieni apie jei galite...
tai kas su mumis i laukuti keliauna?
Semeskina, nuo kitos savaites galim, mes eiti parka, mums butu geriau po pietu miego , o jums?
QUOTE(Erika! @ 2009 09 25, 16:07)
Semeskina, nuo kitos savaites galim, mes eiti parka, mums butu geriau po pietu miego , o jums?
niu mums tai geriau is ryto kokiai 12val nes man vakare i mokslus ir as vaika mamai su tevu palieku ziuireti... na jei negalit galim kada taip koki savaitgali sumastyti nesd as visada laisva ...
Na galim ir 12 val, jei tik oras bus geras, galim keliaut. O vingio parke, tai kur bunat? Nuo lakstingalos puses atvaziuojat? Mes tai ateinam nuo Sevcenkos stoteles, pro VU Gamtos mokslu fakulteta.
QUOTE(Erika! @ 2009 09 26, 15:46)
Na galim ir 12 val, jei tik oras bus geras, galim keliaut. O vingio parke, tai kur bunat? Nuo lakstingalos puses atvaziuojat? Mes tai ateinam nuo Sevcenkos stoteles, pro VU Gamtos mokslu fakulteta.
JO NUO LAKSTINGALOS PUSES TAI GALIM PRIE PAT SUSITIKT KADA LEKSTES TOS man nr yra temoje tai galit parasyt man kai noresite...
o cia visiems kad linksmiau butu...
Papildyta:
cia jums nuo musu kad butu linksmiau
Papildyta:
cia jums...