Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunų mamyčių iš Vilniaus susitikimai

GitanaDainius

negaliu atrasyti, nes jusu zinuciu dezute pilna.
Atsakyti
QUOTE(Dov Dovile @ 2013 01 23, 11:45)
Sveikos mamos. Gal atsirastu mamu su vaikuciais trumpiems pasivaiksciojimams Pasilaiciuose? Juk dviese daug smagiau ir idomiau wink.gif gyvenu Zemynos g. man 25 metai.

Laba
Mes gyvenam Medeinos gatveje. Mums 11menesiu. Butu smagu susitikti.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Mes irgi esam is lazdyneliu 4u.gif butu smagu susipazinti ir kada pastumdyti kartu vezimaicius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wectra: 26 sausio 2013 - 00:22
sveikos, ir mane domintu susitikimai ir naujos pazintys, esam is pasilaiciu suneliui jau 3 metukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ana0506 @ 2013 03 04, 18:53)
sveikos, ir mane domintu susitikimai ir naujos pazintys, esam is pasilaiciu suneliui jau 3 metukai smile.gif

kurioj gatvei gyvenate?
Atsakyti
QUOTE(GitanaDainius @ 2013 03 04, 22:24)
kurioj gatvei gyvenate?

pasilaiciu gatveje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ana0506 @ 2013 03 05, 09:56)
pasilaiciu gatveje smile.gif

Auginame bendravardzius sunelius, o ir gime tik per dienele, maniskis 10 d., tik 2012 m smile.gif
Matau daug mamyciu is Pasilaiciu yra, kai tik atsils reiks organizuoti susitikima - susipazinima mirksiukas.gif
Kas uz?
Atsakyti
QUOTE(Rozyte23 @ 2013 03 13, 15:35)
Auginame bendravardzius sunelius, o ir gime tik per dienele, maniskis 10 d., tik 2012 m smile.gif
Matau daug mamyciu is Pasilaiciu yra, kai tik atsils reiks organizuoti susitikima - susipazinima mirksiukas.gif
Kas uz?

as tikrai uz smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, as irgi noreciau prisijungti prie susitikimu smile.gif esu gan jauna mamyte, ir nelabai turiu kokia kompanija su vezimukais pasivaiksciot blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, pagaliau pavasaris, saulute vis dazniau islenda ir namie sedeti nebesinori

As esu 27m linksma ir megstanti bendrauti mamyte su savo mazyle Taja (1,5 metuku) ieskome kompanijos pasivaikscioti ir paplepeti. Liudnoka kartais sukti ratus apie musu rajona (Naujininkai), o su naujais pazystamais butu linksmiau . Gyvename Dzuku g., bet turime masiniuka ir nuvaziuojame iki Vingio parko ar pan.
Butu labai malonu pabendrauti gyvai su mamytenis ir pasidalyti rupesciais ir dziaugsmais.
Labai laukiame
Atsakyti
Sveikos, jaunos mamytės smile.gif

pastebėjau, kad nemažai mamyčių iš Pašilaičių, gal būtų noro susitikti su vežimukais smile.gif ?
Auginu 7 savaičių sūnelį, nors esame ir mažiukai, bet lauką labai mėgstam biggrin.gif mat labai gerai miegam tongue.gif jei kam nepakeliui Pašilaičiai, tuomet galima ir kokiam Vingio parke, ten švaresnis oras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maruliukas @ 2013 04 23, 11:54)
Sveikos, jaunos mamytės  smile.gif

pastebėjau, kad nemažai mamyčių iš Pašilaičių, gal būtų noro susitikti su vežimukais smile.gif ?
Auginu 7 savaičių sūnelį, nors esame ir mažiukai, bet lauką labai mėgstam  biggrin.gif mat labai gerai miegam  tongue.gif jei kam nepakeliui Pašilaičiai, tuomet galima ir kokiam Vingio parke, ten švaresnis oras smile.gif

laba esu taip pat is Paisilaiciu, auginu 6 men mergyte butu smagu pabendraut kartu su mamytem
Atsakyti