Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunų mamyčių iš Vilniaus susitikimai

sveikos vilnietes, mes taip pat is vilniaus esame, auginu du sunelius, vienam 4 m. kitam 2 beveik...neesam namisedos, todel ieskome draugijos bigsmile.gif tiek pasisedeti kavineje, tiek pasivaiksciojimams...vieta nera labai svarbi,svarbu gera kompanija 4u.gif thumbup.gif lauksim jusu i a.z. mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mamules! ieskau kompanijos pasivaiksciojimams - senamiestis, centras, uzupys 4u.gif
man 26 4u.gif rasykit i AZ arba cia 4u.gif
Atsakyti
labas rytas mergaites, mes auginame 3 menesiu berniukeli, esame is Vilniaus, pasilaiciu raj.
Atsakyti
QUOTE(GitanaDainius @ 2011 12 17, 11:25)
labas rytas mergaites, mes auginame 3 menesiu berniukeli, esame is Vilniaus, pasilaiciu raj.

ir mes iš Pašilaičių drinks_cheers.gif
Sūnui 3 metukai. Pažįstamų daug, su kuriais "labas, kaip sekas? Gerai. Iki" pakeliui į parduotuvę ar paštą, o vat draugų... blush2.gif O taip norėtųsi bendraut šeimom rolleyes.gif ax.gif
Vaikas į darželį neina, draugų neturi, su sienom bendraut neįdomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aciai: 17 gruodžio 2011 - 13:39
Kitą savaitę organizuoju meetą. Su veikla, t.y. Kalėdinių dovanėlių pakavimas. Norinčioms dalyvauti informacija privačioje žinutėje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 12 17, 13:25)
ir mes iš Pašilaičių  drinks_cheers.gif
Sūnui 3 metukai. Pažįstamų daug, su kuriais "labas, kaip sekas? Gerai. Iki" pakeliui į parduotuvę ar paštą, o vat  draugų...  blush2.gif O taip norėtųsi bendraut šeimom  rolleyes.gif  ax.gif
Vaikas į darželį neina, draugų neturi, su sienom bendraut  neįdomu smile.gif

oi kaip faina, mes is medeinos g. o jus? sakai draugai, oi kad keli kur su vaikais nebegyvena lt, o is tu kur lietuvoj like, tai mes kaip ir pirmieji su leliuku esam
o kodel i darzeli vaikas neina?
Papildyta:
QUOTE(Larance @ 2011 12 17, 14:51)
Kitą savaitę organizuoju meetą. Su veikla, t.y. Kalėdinių dovanėlių pakavimas. Norinčioms dalyvauti informacija privačioje žinutėje.  4u.gif

oi, kaip butu idomu sudalyvauti, bet tik tada kai maziukas labiau paaugs tai butinai sudalyvausim
Atsakyti
eh, mes dar neturim dovanų blush2.gif Mezgu pagal užsakymus, tad ir dovanos šiemet bus visiem megztos. Dar nepabaigiau, lb vyro giminė didelė, daug visko reikia doh.gif

Į darželį neina, nes gimė metų pabaigoj, o grupėj , kurioj turėjo būt, tokių buvo tik 2 vaikučiai, mūsiškis ir dar viena mergaitė. Visi kiti beveik metais vyresni, išsigando ir viskas, savaitę bandžiau vest, ašaros, nustojo valgyt, gert, miegot doh.gif Ir dabar... jau praėjo 3 mėnesiai, klausiu: gal į darželį nori? Jis: na gal, bet ne... ten dideli vaikai, bijau.
Vat ir sėdim namie sad.gif Vaikas žaidžia, pašneka su žaislais dveim kalbom, o aš mezgu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 12 17, 16:59)
eh, mes dar neturim dovanų  blush2.gif  Mezgu pagal užsakymus, tad ir dovanos šiemet bus visiem megztos. Dar nepabaigiau, lb vyro giminė didelė, daug visko reikia  doh.gif
Į darželį neina, nes gimė metų pabaigoj, o grupėj , kurioj  turėjo būt, tokių buvo tik 2 vaikučiai, mūsiškis ir dar viena mergaitė. Visi kiti beveik metais vyresni, išsigando ir viskas, savaitę bandžiau vest, ašaros, nustojo valgyt, gert, miegot  doh.gif  Ir dabar... jau praėjo 3 mėnesiai, klausiu: gal į darželį nori? Jis: na gal, bet ne... ten dideli vaikai, bijau.
Vat ir sėdim namie sad.gif Vaikas žaidžia, pašneka su žaislais dveim kalbom, o aš mezgu smile.gif

o man atrodo kad renku nuleisti nereikia, nors mano jauniausias brolis(turiu du) i darzeli ne dienos nejo
Atsakyti
Labas,

Maniskei 9 men., o man 28. Mudvi taip pat daznai einam i sereikiskes pasivaikscioti. Galetumem kada kartu eiti pasivaikscioti. Ka manote 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, gyvenu snipiskese auginu 3 metu sunu ir 1 metuku dukryte, man 28 metai, ieskau mamyciu su kuriom galeciau bendrauti nes liudna vienai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megyte: 10 sausio 2012 - 01:00
QUOTE(savoja27 @ 2012 01 09, 22:44)
Labas,

Maniskei 9 men., o man 28. Mudvi taip pat daznai einam i sereikiskes pasivaikscioti. Galetumem kada kartu eiti pasivaikscioti. Ka manote 4u.gif

parasiau i AZ mirksiukas.gif 4u.gif

Senamiescio ir Uzupio mamytes, as mielai palaikyciau kompanija einant i lauka ar siaip kavos i kavine 4u.gif rasykit i AZ 4u.gif
o 2011 metu mamytes kvieciu jungtis pas mus i foruma http://www.supermama...howtopic=804326 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, mes su dukrele irgi ieškom draugų smile.gif nors mums dar vos 4 mėnesiukai, mes labai aktyvios, todėl ieškome su kuo galėtume pabendraut smile.gif esame iš pilaitės, bet dažnai būname karoliniškėse, nevengiame ir į miestą išlėkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuciukassss: 13 sausio 2012 - 13:02