sveikos vilnietes, mes taip pat is vilniaus esame, auginu du sunelius, vienam 4 m. kitam 2 beveik...neesam namisedos, todel ieskome draugijos tiek pasisedeti kavineje, tiek pasivaiksciojimams...vieta nera labai svarbi,svarbu gera kompanija lauksim jusu i a.z.
sveikos mamules! ieskau kompanijos pasivaiksciojimams - senamiestis, centras, uzupys
man 26 rasykit i AZ arba cia
man 26 rasykit i AZ arba cia
QUOTE(GitanaDainius @ 2011 12 17, 11:25)
labas rytas mergaites, mes auginame 3 menesiu berniukeli, esame is Vilniaus, pasilaiciu raj.
ir mes iš Pašilaičių
Sūnui 3 metukai. Pažįstamų daug, su kuriais "labas, kaip sekas? Gerai. Iki" pakeliui į parduotuvę ar paštą, o vat draugų... O taip norėtųsi bendraut šeimom
Vaikas į darželį neina, draugų neturi, su sienom bendraut neįdomu
Kitą savaitę organizuoju meetą. Su veikla, t.y. Kalėdinių dovanėlių pakavimas. Norinčioms dalyvauti informacija privačioje žinutėje.
QUOTE(aciai @ 2011 12 17, 13:25)
ir mes iš Pašilaičių
Sūnui 3 metukai. Pažįstamų daug, su kuriais "labas, kaip sekas? Gerai. Iki" pakeliui į parduotuvę ar paštą, o vat draugų... O taip norėtųsi bendraut šeimom
oi kaip faina, mes is medeinos g. o jus? sakai draugai, oi kad keli kur su vaikais nebegyvena lt, o is tu kur lietuvoj like, tai mes kaip ir pirmieji su leliuku esam
o kodel i darzeli vaikas neina?
Papildyta:
QUOTE(Larance @ 2011 12 17, 14:51)
Kitą savaitę organizuoju meetą. Su veikla, t.y. Kalėdinių dovanėlių pakavimas. Norinčioms dalyvauti informacija privačioje žinutėje.
oi, kaip butu idomu sudalyvauti, bet tik tada kai maziukas labiau paaugs tai butinai sudalyvausim
eh, mes dar neturim dovanų Mezgu pagal užsakymus, tad ir dovanos šiemet bus visiem megztos. Dar nepabaigiau, lb vyro giminė didelė, daug visko reikia
Į darželį neina, nes gimė metų pabaigoj, o grupėj , kurioj turėjo būt, tokių buvo tik 2 vaikučiai, mūsiškis ir dar viena mergaitė. Visi kiti beveik metais vyresni, išsigando ir viskas, savaitę bandžiau vest, ašaros, nustojo valgyt, gert, miegot Ir dabar... jau praėjo 3 mėnesiai, klausiu: gal į darželį nori? Jis: na gal, bet ne... ten dideli vaikai, bijau.
Vat ir sėdim namie Vaikas žaidžia, pašneka su žaislais dveim kalbom, o aš mezgu
Į darželį neina, nes gimė metų pabaigoj, o grupėj , kurioj turėjo būt, tokių buvo tik 2 vaikučiai, mūsiškis ir dar viena mergaitė. Visi kiti beveik metais vyresni, išsigando ir viskas, savaitę bandžiau vest, ašaros, nustojo valgyt, gert, miegot Ir dabar... jau praėjo 3 mėnesiai, klausiu: gal į darželį nori? Jis: na gal, bet ne... ten dideli vaikai, bijau.
QUOTE(aciai @ 2011 12 17, 16:59)
eh, mes dar neturim dovanų Mezgu pagal užsakymus, tad ir dovanos šiemet bus visiem megztos. Dar nepabaigiau, lb vyro giminė didelė, daug visko reikia
o man atrodo kad renku nuleisti nereikia, nors mano jauniausias brolis(turiu du) i darzeli ne dienos nejo
Sveikos mamytes, gyvenu snipiskese auginu 3 metu sunu ir 1 metuku dukryte, man 28 metai, ieskau mamyciu su kuriom galeciau bendrauti nes liudna vienai
QUOTE(savoja27 @ 2012 01 09, 22:44)
Labas,
Maniskei 9 men., o man 28. Mudvi taip pat daznai einam i sereikiskes pasivaikscioti. Galetumem kada kartu eiti pasivaikscioti. Ka manote
Maniskei 9 men., o man 28. Mudvi taip pat daznai einam i sereikiskes pasivaikscioti. Galetumem kada kartu eiti pasivaikscioti. Ka manote
parasiau i AZ
Senamiescio ir Uzupio mamytes, as mielai palaikyciau kompanija einant i lauka ar siaip kavos i kavine rasykit i AZ
o 2011 metu mamytes kvieciu jungtis pas mus i foruma http://www.supermama...howtopic=804326
Sveikos mamytės, mes su dukrele irgi ieškom draugų nors mums dar vos 4 mėnesiukai, mes labai aktyvios, todėl ieškome su kuo galėtume pabendraut esame iš pilaitės, bet dažnai būname karoliniškėse, nevengiame ir į miestą išlėkti