Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunų mamyčių iš Vilniaus susitikimai

QUOTE(aciai @ 2010 12 19, 22:21)
Sveikos, mergaites. Matyti veidai ismetyti per visas temukes  4u.gif
Papildyta:
semeskina  musu vaikai gime tik 19 dienu skirtumu smile.gif

woow kaip smagu na mano mazyle ydomu viresne ar jaunesne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(semeskina @ 2011 01 14, 22:47)
woow kaip smagu na mano mazyle ydomu viresne ar jaunesne? 4u.gif

vyresne, mano gime spalio 30 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2011 01 15, 11:06)
vyresne, mano gime spalio 30  smile.gif

tai labai smagu...biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes priimkit mane i savo bury.as esu 2 vaiku mama.sunui jau greit 8m.a mazei suejo 3m.a man 27.vat toks pristatymas trumpas.liudna man jau 3m nedirbu,tai ieskau padruzkiu. blush2.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anzela83 @ 2011 05 05, 23:12)
4u.gif sveikutes priimkit mane i savo bury.as esu 2 vaiku mama.sunui jau greit 8m.a mazei suejo 3m.a man 27.vat toks pristatymas trumpas.liudna man jau 3m nedirbu,tai ieskau padruzkiu. blush2.gif  blush2.gif  ax.gif

sveika mes priemam visas kas tik nori tik kad matai turim tokia problema niekas ci anenori bendrauti sad.gif
viena mamyte buvo su kuria susitikau tai bendraujam iki siol bet forum ziurau kad nelabai kas ir beparaso...
Sveika Atvykusi I Musu Liudnaji Forumeli:D
Atsakyti
Sveiki,as Julija mano vardas Julija man 21m auginu dukryte 1m 8sav 4u.gif mes is vilniaus
Atsakyti
tai kur visos mamytės?
Kaip vasarą leidžiat? smile.gif
Atsakyti
Sveikos. nejau nera mamyciu is vilniaus, ieskome kompanjoniu. As is vilniaus, suneliui 2metukai beveik (lapkriti bus). na atsiliepkite..
Atsakyti
Mes is vilniaus, irgi ieskome draugu smile.gif snipiskese gyvenam smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as is vilniaus, turiu dukryte 2 menesiu:), pati esu 23 metu, norisi tureti pazistamu,kurios augina vaikucius- bendri interesai vienija:)
Atsakyti
labas, mes is Vilniaus tai pat, jei konkreciau is Antakalnio, ieskom kas megsta vaikscioti po miska smile.gif
rasyt i az mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, as neseniai is Klaipedos persikrausciau i Vilniu, tad butu smagu cia rasti bendraminciu smile.gif man 27, o mazajam stebuklui greitai bus 2 menesiukai. kasdien kvepuojame grynu oru Sereikiskiu parke, gal kas i kompanija? smile.gif 4u.gif
Atsakyti