Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELES

QUOTE(Spange @ 2009 04 02, 22:20)
Labutis,
prieš keletą dienų buvau jūsų klaususi kaip pabaigti suknelę  smile.gif  Taigi atrodo pabaigiau (žiūrėti čia)
BEt norėčiau jūsų nuomonės, argerai tokią apačią palikti, ar kaip nors kitaip permegzti? Kadangi ne sau mezgu tai būtų idomu sužinoti ar tokią nešiotumėt  g.gif  Nes vistiek tas žmogus kam mezgu iš mandagumo sakys, kad gražu, nors iš tikrujų gal reiktų ka nors keisti...
Laukiu patarimų, nes vistiek čia jūs labiau patyrę tuose suknelių reikaluose  smile.gif

man labai grazu wub.gif tik as dar apacia kokiu nors rasteliu apnerciau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pupshe @ 2009 04 02, 22:06)

O čia mano žieminė suknelė, tik dabar prisiruošiau įamžint  smile.gif
.jpg[/img][/url]

labai kruopstus ir grazus darbelis smile.gif as varvinau i ja seile bet taip ir nepasiryzau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2009 04 02, 21:00)
Aš supratau kad ten megzta smile.gif O mašina ar rankelėmis toks plonas ir kruopštus mezginys?

rankutemis smile.gif bet siaip is tiesu labai grazu medziaga su neriniais derinta smile.gif as va sita suknute neriau ir visiskai be siuvimo masinos issiverciau nes pasijoni irgi apneriau, prineriau ir t.t.:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 04 03, 09:39)
rankutemis smile.gif bet siaip is tiesu labai grazu medziaga su neriniais derinta smile.gif as va sita suknute neriau ir visiskai be siuvimo masinos issiverciau nes pasijoni irgi apneriau, prineriau ir t.t.:
user posted image

Nu jau sukneles pasakiskas grozis wub.gif ,o modeliuke grazuole ir taip graziai pasimetusi bigsmile.gif ,tarsi pirma karta pozuotu wub.gif
Atsakyti
dvynuke85, AveM, minik ačiū už gerus komentarus.
Atsakyti
[quote=pupshe,2009 04 02, 22:06]
fiona35 suknelė superinė thumbup.gif bus biggrin.gif Mano planuose irgi mocherinė, vis nesirįžtu ax.gif Gal gali schemutę?
La perlos sijonukas irgi nerealus, ir vėl priminė, kad reikia imtis jo smile.gif
dvynuke85 negaliu nepagirti 4u.gif labai šiltos ir suderintos spalvos.
O čia mano žieminė suknelė, tik dabar prisiruošiau įamžint smile.gif
user posted image

LABAI DAILI SUKNIA

Atsakyti
QUOTE(pupshe @ 2009 04 02, 22:06)

O čia mano žieminė suknelė, tik dabar prisiruošiau įamžint  smile.gif
user posted image
Ir pynės iš arti
user posted image

Kaip graziai atrodo suknele- net pavydu... thumbup.gif

Spange, o man labai grazi suknele, jei zmogus, kuriam darai nemegsta pribirbiniavimu- tai patiks. As nesiociau mielai tokia suknele. O jei megsta puosnesnes sukneles- tada apacia ir virsu dar galima papuosti nerinukais, kaip jau kazkas ir sake mirksiukas.gif
Atsakyti
na kokių grožybių primezgėt wub.gif viena už kitą gražesnės. nėra prie ko net prikibt. šaunuolės

aš tai va pasirodysiu kokią rezginėlę (čia MB taip pavadino biggrin.gif ) nusinėriau iš Summer siūliukų vasarai savo kumpiams ir apelsinams lotuliukas.gif
taip gal nelabai jaukiai jaučiuos ax.gif :
user posted image
o taip labai smagiai
user posted image
sunaudojau lygiai 400 g, daugiau ir neturėjau. nėrėsi labai smagiai, užtrukau sumoj keturias dieneles. noriu tokios dar vienos: vienspalvės ir ilgesnės.
Atsakyti
KATUKS man asmeniskai grazus tas tavo rezginelis :|)
Atsakyti
Mergaites labai grazus visu darbeliai. wub.gif wub.gif
Atsakyti
pupshe, katuks labai grazu thumbup.gif o manekene mano mazoji ten per savo pirmojo gimtadienio svente wub.gif
Atsakyti
Na ir šaunuolės Jūs mergaitės! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2009 04 03, 12:34)
KATUKS man asmeniskai grazus tas tavo rezginelis :|)

ačiū ax.gif

QUOTE(La Perla @ 2009 04 03, 13:26)
pupshe, katuks labai grazu  thumbup.gif  o manekene mano mazoji ten per savo pirmojo gimtadienio svente  wub.gif

o kiek turiu variantų nešiojimui doh.gif jau gyriausi kitoj temoj:
su mėlyna pasukne, su balta (jos dar neturiu ) visai gerai ir su juoda, visai be pasuknės (čia tai tik prieš vyrą savo ), su baltom timpėm, su juodom, su žydrom, su maikutėm, be maikučių... žodžiu n+k biggrin.gif
Atsakyti