Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELES

QUOTE(pupshe @ 2009 04 02, 13:44)
bigsmile.gif Aš irgi šitą dabar doroju  mirksiukas.gif Na, buvau jau beveik baigusi, bet dabar nuardžiau didžiąją dalį, nes man per plati į apačią jinai gavosi, tai dabar platinsiu šiek tiek rečiau negu schemoj. O tau viskas skandžiai? Labai laukiu finišo, tu būsi pirmesnė  mirksiukas.gif

Aš tiesą sakant neriu ne pagal schema, o tiesiog pagal bendrą vaizdą smile.gif Raštelis ten labai elementarus, tai tiesiog nuolat matuoju, kur reikia pasiaurinu, kur reikia- paplatinu smile.gif Dabar užsimojau su tuo finišu, bet galiu ir nespėti....o taip norėtųsi ja pasipuošti sekantį savaitgalį wub.gif
Atsakyti
Ačiū,merginos.Bet aš tai jau tikrai ne tokia spartuolė kaip bielra.
Tiesiog prisigyriau ,kad nusinersiu vestuvėms suknią,tai daba reik skubėt blush2.gif
Kad nebūčiau pažadukas. rolleyes.gif
Ir dar dukrą savo reik toms pačioms vestuvėms papuošt,o dar visi svočios pasiruošimai doh.gif Užtat ir skubu.
O vat mocherinukė mano gražioji guli nepabaigta be rankovių blush2.gif
user posted image
Iš pradžių galvojau bus Kalėdoms pasipuošt,paskui-Velykoms,bet dabar jau planuoju tik pabaigt blush2.gif .Taip kad ne spartuolė aš ,oi ne mirksiukas.gif
Atsakyti
fiona35 kaip grazu wub.gif wub.gif o as su savo kurinuku tureciau eiti i kita tema, bet... cia gi beveik suknele, o sitoj temelej man silciausia wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2009 04 02, 15:48)
Ačiū,merginos.Bet aš tai jau tikrai ne tokia spartuolė kaip bielra.
Tiesiog prisigyriau ,kad nusinersiu vestuvėms suknią,tai daba reik skubėt blush2.gif
Kad nebūčiau pažadukas. rolleyes.gif
Ir dar dukrą savo reik toms pačioms vestuvėms papuošt,o dar visi svočios pasiruošimai doh.gif Užtat ir skubu.
O vat mocherinukė mano gražioji guli nepabaigta be rankovių  blush2.gif
user posted image
Iš pradžių galvojau bus Kalėdoms pasipuošt,paskui-Velykoms,bet dabar jau planuoju tik pabaigt  blush2.gif .Taip kad ne spartuolė aš ,oi ne mirksiukas.gif

KOOOOKS grožis wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

La Perla labai dailu, pati labai šilta esi, tai labai tu čia laukiama su visias darbukais smile.gif
Atsakyti
Nu bet mergos Jūs pavarot su tokiais tempais. Aš per mėnesį laiko vos šaliką baigiu numegzt doh.gif O jūs po kelias suknias mezgat.
Čia toks klausimukas man iškilo ax.gif : kai kurios iš Jūsų kaip supratau mezgate už pinigus. Sakykit ar įmanoma iš to pragyventi? Ar tai tik papildomas pajamų šaltinis?
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2009 04 02, 16:08)
fiona35 kaip grazu  wub.gif  wub.gif  o as su savo kurinuku tureciau eiti i kita tema, bet... cia gi beveik suknele, o sitoj temelej man silciausia  wub.gif

nu bet grazumas sijono as jo irgi noreciau unsure.gif g.gif
bet dabar galvoju, kad gal kojos labiau sijona puosia... ar sijonas kojas??? mirksiukas.gif

o fiona35 tai tikra darbstuole thumbup.gif ir kaip graziai wub.gif as iskarto prasau mocheriukes rasto blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 02 balandžio 2009 - 15:36
QUOTE(ingriduska @ 2009 04 02, 15:11)
La Perla labai dailu, pati labai šilta esi, tai labai tu čia laukiama su visias darbukais smile.gif

oi kaip miela girdet, aciu wub.gif
QUOTE(pikkolo @ 2009 04 02, 15:26)
Čia toks klausimukas man iškilo ax.gif : kai kurios iš Jūsų kaip supratau mezgate už pinigus. Sakykit ar įmanoma iš to pragyventi? Ar tai tik papildomas pajamų šaltinis?

as mezgu uz pinigus ir tikrai nepragyvenciau vien is mezgimo smile.gif
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 04 02, 15:34)
nu bet grazumas sijono as jo irgi noreciau  unsure.gif  g.gif
bet dabar galvoju, kad gal kojos labiau sijona puosia... ar sijonas kojas???  mirksiukas.gif

sijonas cia sijonas viska puosia, bet aciu uz komplimenta lotuliukas.gif

beje labai grazi butu suknutes apacia is sio sijono kad ir mezgant ta juodai balta, juk neturi jos visos but vienodos ane? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linda7 @ 2009 04 02, 11:03)
Lab dienele, mielos mezgėjėlės. Negaliu išgyventi nei dienos neužsukusi į šitą puslapiuką. Šiandien užsukau ieškoti jūsų pagalbos - numezgiau suknelę  truputį trapecijos formos, kaip A raidelė, na ir ką- kai susiuvau man  liko truputi nutysę  apatiniai suknelės kampai. Patarkite kaip ištaisyti padėtį. Siaurinau suknelę palaipsniui, nesuprantu kodėl taip gaunasi ir jau neišmanau kaip pataisyti padėtį.

drinks_cheers.gif as taip,dar neturiu ka parodyt,bet darbuojuosi ir butinai pasirodysiu.jauciu tavo problemele ir man gali but aktuali ax.gif man atrodo apacia busim perdaug nuplatine g.gif
Atsakyti
Fiona35, La Perla, kokie puikūs darbai. Fiona, įsivaizduoju kokia palaima užplus, kai uždaigsi smile.gif La Perla, tavo suknelė dar iš anos temos(kur tik viršus neriniuotas) dabar neduoda man ramiai gyventi biggrin.gif
Atsakyti
keletas megztu suknyciu
sorry,kad atskirai nesukeliau,darbe kazko neleidzia keleto langu atsidaryt.keletas megztu suknyciu ir tikrai graziu ideju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2009 04 02, 16:09)
Fiona35, La Perla, kokie puikūs darbai. Fiona, įsivaizduoju kokia palaima užplus, kai uždaigsi smile.gif La Perla, tavo suknelė dar iš anos temos(kur tik viršus neriniuotas) dabar neduoda man ramiai gyventi biggrin.gif

aciu smile.gif kazkuri mergaite dar senoj temelej parase kad labai grazu neriniai derinti su medziaga, bet.. ten apacia ne medziaga ten irgi megzta ax.gif
Atsakyti
Rodausi ir aš neseniai baigtą suknelę, tik atsiprašau už nuotraukos kokybę, nes neiškenčiau kol fotiką pataisys, tai telefonu nusifotkinau blush2.gif

user posted image
Atsakyti