LAbai ačiū už naują temą.
TAip gražiai pradėta tema turėtų sektis
TAip gražiai pradėta tema turėtų sektis

Lab dienele, mielos mezgėjėlės. Negaliu išgyventi nei dienos neužsukusi į šitą puslapiuką. Šiandien užsukau ieškoti jūsų pagalbos - numezgiau suknelę truputį trapecijos formos, kaip A raidelė, na ir ką- kai susiuvau man liko truputi nutysę apatiniai suknelės kampai. Patarkite kaip ištaisyti padėtį. Siaurinau suknelę palaipsniui, nesuprantu kodėl taip gaunasi ir jau neišmanau kaip pataisyti padėtį.
Man irgi šį suknelių tema viena iš mieliausių 
Pati dabar doroju šitą:
[quote]
Pasiskolinau nuotrauka iš schemų temos, laiko nerimui galiu skirti nedaug, bet darbas einasi gana greitai, gal jau į savaitgalį ir užbaigsiu...

Pati dabar doroju šitą:
[quote]

Pasiskolinau nuotrauka iš schemų temos, laiko nerimui galiu skirti nedaug, bet darbas einasi gana greitai, gal jau į savaitgalį ir užbaigsiu...
Sveikos,merginos.Rodau,kiek nuveikiau juodi-baltos suknelės g-boj.

Kažkaip labai jau didelis man gaunasi tas kliošas,bet ardyt jau nedrįsiu,nes nespėsiu baigt( iki gegužės pradžios reikia).Labai didelė siųlų išeiga gaunasi.
Pirkau Java(medv.67%,viskoze33%,po 50gr.)10kamuoliukų pirkau,dabar baigiu sunert 6-tą.Ir įtariu,kad ir man trūks ilgio
Platinau taip,kad kiekvienoj rombų eilėj padaugėja 8 rombais.
Linda7,o nebandei išplovus patempt.Aš kai išplaunu megztą rūbą,truputį paformuoju drėgną ir patiesiu ant lygaus pav.džiūt.Išžiuvus visai kitaip atrodo.
Dar prisiminiau
,kad norėjau Bielros paklaust-ar darys šioj suknelė užtrauktuką kokį?Aš į ją įsispraudžiu,bet gal labai jau išsitampys,kai dažnai sprausiuos
?

Kažkaip labai jau didelis man gaunasi tas kliošas,bet ardyt jau nedrįsiu,nes nespėsiu baigt( iki gegužės pradžios reikia).Labai didelė siųlų išeiga gaunasi.
Pirkau Java(medv.67%,viskoze33%,po 50gr.)10kamuoliukų pirkau,dabar baigiu sunert 6-tą.Ir įtariu,kad ir man trūks ilgio

Platinau taip,kad kiekvienoj rombų eilėj padaugėja 8 rombais.
Linda7,o nebandei išplovus patempt.Aš kai išplaunu megztą rūbą,truputį paformuoju drėgną ir patiesiu ant lygaus pav.džiūt.Išžiuvus visai kitaip atrodo.
Dar prisiminiau

fiona35.., kaip gražiai žiūrisi..
Šie siūlai sakyčiau prabangūs gaunasi.., nes aš sunėriau nepilnus 9 kamuoliukus, o tas sijonas toks potrumpis gavosi..
O dėl užtrauktukų, tai nei vienai suknelei nedariau..., įlendu ir taip..
, nešiojant truputį pasitampo.., bet proto ribose..

Šie siūlai sakyčiau prabangūs gaunasi.., nes aš sunėriau nepilnus 9 kamuoliukus, o tas sijonas toks potrumpis gavosi..

O dėl užtrauktukų, tai nei vienai suknelei nedariau..., įlendu ir taip..

fiona35
NA tas siūlas vertas savo išeigos, matosi tvirtumas ir kritimas.
Šauniai ir daug padirbėjai.
Jūs su Bielra esate pagrindinės SPARTIETĖS
NA tas siūlas vertas savo išeigos, matosi tvirtumas ir kritimas.
Šauniai ir daug padirbėjai.
Jūs su Bielra esate pagrindinės SPARTIETĖS

QUOTE(fiona35 @ 2009 04 02, 12:09)
jau dabar kaip graziai atrodo..

Fiona35, ačiū už atsakyma
Nagi bandžiau išplauti, džiovinau patiesusi, kai patiesta, atrodo viskas gerai, o kai užsivelka savininkė suknelės, ir gaunasi per šonines siūles nutįsę kampukai, nedaug, bet pastebima vis vien. Aš vakare grįžusi iš darbuko pabandysiu įkelti jos nuotrauką, gal kas patars ką daryti su ja. nemažai suknikiu turiu numezgusi, bet kažkaip nedrįstu pasirodyti čia jums...

[quote=Shangri La,2009 04 02, 12:18]
Pati dabar doroju šitą:
[quote]
[/quote]
Aš irgi šitą dabar doroju
Na, buvau jau beveik baigusi, bet dabar nuardžiau didžiąją dalį, nes man per plati į apačią jinai gavosi, tai dabar platinsiu šiek tiek rečiau negu schemoj. O tau viskas skandžiai? Labai laukiu finišo, tu būsi pirmesnė

Pati dabar doroju šitą:
[quote]
[/quote]

QUOTE(linda7 @ 2009 04 02, 13:18)
Fiona35, ačiū už atsakyma
Nagi bandžiau išplauti, džiovinau patiesusi, kai patiesta, atrodo viskas gerai, o kai užsivelka savininkė suknelės, ir gaunasi per šonines siūles nutįsę kampukai, nedaug, bet pastebima vis vien. Aš vakare grįžusi iš darbuko pabandysiu įkelti jos nuotrauką, gal kas patars ką daryti su ja. nemažai suknikiu turiu numezgusi, bet kažkaip nedrįstu pasirodyti čia jums... 

NA tai dabar gražiausia....
LAbai prašom parodyti, juk labai smagu pamatyti kas ka daro, pasisemti ideju...paveiksliukuose viskas kitaiaip...
LAbai prašau ,tikrai išsidrąsinti ir užversti mus savo darbeliais