QUOTE(fainulkina @ 2013 01 25, 00:50)
Andrea85, neprivalote kažko įrodinėti mamytėms, pavydinčioms jūsų vaikui gabumų
Puikiai suprantu jus, pati 5 metukų jau laisvai mokėjau skaityti ir rašymo įgūdžiai jau buvo pusėtini. Mano sūnelis 5 metukų skaito dar ne viską, bet jau jau pradeda prasilaužti. Rašo ką ne ką, deja tik kompiuterio pagalba, skaičius išvardina iki 100, nes pagavo sistemą kaip jie eina vienas paskui kitą, aritmetinius veiksmus ( sudėtį, atimtį) atlieka 10 intervale. O, bet, tačiau mokyklon planuoju jį leisti tik 7,5 metukų. Vien dėl to, kad kažką sugeba šiuo metu daugiau nei bendraamžiai, vaikui vaikystės neatimsiu.
Verčiau jį palavinsiu palaipsniui, neužkraudama sunkios mokyklinuko naštos pernelyg anksti. Gal todėl taip manau, kad pati pradėjau eiti į mokyklą šešerių.
Nors mano kartoje tokių buvo tikrai ne vienas kitas..
Na va kokia skirtinga musu patirtis
As taip pat ejau i mokykla lygiai 6 (rugpjucio 25 suejo 6 ir ejau i mokykla) ir visada tuo labai patenkinta buvau,nes siais laikais tiek metu reikia mokytis, kad man atrodo kad juo anksciau tuo geriau bent ta viena specialybe gauti.
Ir aplamai man kaip tik mokykla su vaikyste labai asocijuojasi. Visada megau eiti i mokykla, nekenciau atostogu. Uztekdavo man ir savaitgalio pailseti nuo mokyklos. O dar kai musu seimoje visi aukstugiai esame tai merginoms daznai buna kompleksas kai lenkia visus klasiokus. Mano dukra ir dabar nors darzelio grupeje yra pati jauniausia, bet auksciausia ir daugiausiai mokanti. Uztat labai ir nenoriu, kad eitu i mokykla tik 7,5 metuku.