Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

mano berniukas labai sparciai auga, mums 2 men o sveriame 6800kg ir ugis 62cm, o gime 3560kg 54cm, pirma men priaugo 2 kg ir 4cm, o antra 1800kg ir 3cm, o valgo tik Mp jokiais misinukais nedamaitinu,nakti nemaitinu, visa nakti ismiega nuo 22val iki 7val. Jau pati pradejau dietos laikytis, galvoju, gal mano pienas labai riebus g.gif
Atsakyti
QUOTE(JURGITAQ @ 2009 07 04, 08:37)
mano berniukas  labai sparciai auga, mums 2 men o sveriame 6800kg ir ugis 62cm, o gime 3560kg 54cm, pirma men priaugo 2 kg ir 4cm, o antra 1800kg ir 3cm, o valgo tik Mp jokiais misinukais nedamaitinu,nakti nemaitinu, visa nakti ismiega nuo 22val iki 7val. Jau pati pradejau dietos laikytis, galvoju, gal mano pienas labai riebus g.gif

O ka gydytoja sako man tai atrodo daugoka g.gif g.gif
Atsakyti
Dukryte gimė 3485 ir 52 cm , 1 mėn. buvome 4500 ir 56 thumbup.gif o dabar pagal mūsų sverimus (sveriames mes kartu su ją) jau yra 5500 o dar neturim 2 mėn. tai irgi manau neblgai bus tongue.gif
Atsakyti
Gimem 53 cm. Po menesio nueje pas pediatre suzinojom kad ugis toks pat liko. Gydytoja nieko baisaus nemate, nes tipo gal blogai pamatavo kai gime. Dabar praejo dar dvi savaites, namuose pamatavom, vel tie patys 53 cm. Aisku namu salygomis galejome netiksliai pamatuoti, taciau viskas pakankamai matosi pagal drabuzelius. Drabuzeliu mes neisauginejam. Kaip manot, ar reikia sunerimti?
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2009 07 04, 17:01)
O ka gydytoja sako man tai atrodo daugoka  g.gif  g.gif

vaikuciams, matinamiems mamos pienuku nrea rizikos nutukti smile.gif cia nuo mishinuku gali tukti smile.gif o kuo ilgiau maitinami leliukai, tai tuo dar labiau mazeja rizika apskritai kada nors gyvenime turet problemu su nutukimu smile.gif mamos pienas nebuna nei per liesas nei per riebus, todel dietos laikytis reik, tik jei pati nori svorio numesti smile.gif nors maitinancioms mmoms svoris ir taip gerai krenta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(irutav @ 2009 07 07, 10:33)
Gimem 53 cm. Po menesio nueje pas pediatre suzinojom kad ugis toks pat liko. Gydytoja nieko baisaus nemate, nes tipo gal blogai pamatavo kai gime. Dabar praejo dar dvi savaites, namuose pamatavom, vel tie patys 53 cm. Aisku namu salygomis galejome netiksliai pamatuoti, taciau viskas pakankamai matosi pagal drabuzelius. Drabuzeliu mes neisauginejam. Kaip manot, ar reikia sunerimti?

ash tai manau, kad reik svori o ne centimetrus ziureti smile.gif
Atsakyti
Gimem 3370g, 53cm. 2men - 4600g ir 59cm smile.gif augam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RutaPuta @ 2009 06 30, 17:25)
maniske  metuku- sveria9.2kg ir 81cm

maziau reik pergyvent ir paciom bandyti lyginti savo vaikuti su kitu. Kieno daugiau sveria ryshkiai, kieno ugis per didelis ar per mazas. Juk leliukai ir auga ir vystosi skirtingai smile.gif Kai priaugs per daug ar per mazai, daktare tikrai pasakys smile.gif Ir ash dar pasikartosiu, kad kudikiai maitinami mamos pienu apskritai yra sveikiausi vaikuciai, ir niekad jie nenutuks, kol valgys jusu pienuka smile.gif
Mano Tėja (5,5 men) dabar sveria 8 kg ir yra 68 cm ugio. Tikrai ne mazyte (nors gime 3140, 49 cm), bet ash visai nesiparinu, kad ji per daug sveria smile.gif i normas telpa ir svarbiausia smile.gif svarbu, kad pienas nesibaigtu smile.gif))
Atsakyti
O mes gimem 2600 g, po menesio sverem 3600 g. Tai gydytoja sake, kad viskas su svorio priaugimu kaip ir gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif labas mamytes, siunciu jums nuorodeles su kudikiu ugio bei svorio grafikais:

mergaitems:
My Webpage
berniukams:
My Webpage

mano mazius gime 3,200kg ir 52cm
per menesi mums pritruko 100gr iki gimimo svorio nes truko pieno
siandien maitinames ir pienuku, ir Aptamiliu
jau antra men sverem 5,900kg
o ryt jau trys menesiukai, sversimes tik kita savaite...
burbuliukas ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumema: 08 liepos 2009 - 19:41
mano mergiote sveria 6 kg. jei 4 men.
gime- 2580 g.
smulki mergyte.maitinu MP.
Atsakyti
Vakar kaip tik sventem Turtelio pusmeti clap_1.gif Ta proga ir nuejom pasisverti,svoris 7kg,300gr.o ugis 67cm.
Atsakyti
sveikutes, mano ziogelis gime menesiu anksciau svere 2700 ir ugis buvo tik 45 cm., bet vyrukas stiprus ir stengiasi pasivyt savo bendraamzius ax.gif per du menesius priaugo 2kg ir 12cm. thumbup.gif Maitinu tik MP
Atsakyti