Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(renatatk @ 2009 05 23, 07:11)
Sveikutes, o mano mažoji gimė 4150 kg ir 56 cm, dabar jai jau 4 mėnesiai ir sveria 8100 kg, 69 cm. daktare sako kad viskas gerai,net siūlė primaitinti darzovių košelėmis. Pararkite prasau, ar verta 4 mėnesių vaikui duoti papildomai maisto. Daktarės argumentas buvo toks kad nakti jinai valgyti neturėtų, jei nori valgyti, reiškia trūksta maisto. Man atrodo kad tai nesamonė, o kaip jūsų leliukai, ar naktį keliasi valgyti?

jeigu maitini savo pienu mano nuomone iki 6 men tik pienukas, o po to jau po truputi galima primaitinti tyrelem. bet jeigu misineliu, manau tuomet gali po truputi pratinti.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 05 23, 11:17)
jeigu maitini savo pienu mano nuomone iki 6 men tik pienukas, o po to jau po truputi galima primaitinti tyrelem. bet jeigu misineliu, manau tuomet gali po truputi pratinti.

Palaikau tokią nuomonę. Mes valgėm mišinuką, tai dar prieš 4 mėn košytės vos vos pradėjom ragaut, juk po šaukščiuką nieko tokio... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renatatk @ 2009 05 23, 08:11)
Sveikutes, o mano mažoji gimė 4150 kg ir 56 cm, dabar jai jau 4 mėnesiai ir sveria 8100 kg, 69 cm. daktare sako kad viskas gerai,net siūlė primaitinti darzovių košelėmis. Pararkite prasau, ar verta 4 mėnesių vaikui duoti papildomai maisto. Daktarės argumentas buvo toks kad nakti jinai valgyti neturėtų, jei nori valgyti, reiškia trūksta maisto. Man atrodo kad tai nesamonė, o kaip jūsų leliukai, ar naktį keliasi valgyti?

Sveika, as tai manau kad jai tiek sveria tai tikrai nereikia 4 men. vaiko damaitinti cia tikrai nuo to nepriklau ar damaitini ar ne kad vaikas nakti keliasi manajam jau 6 men. tik dabar damaitinti pradedu ir naktimis keliasi vistiek o mes gimeme 3860kg ir 53cm o 5 men 7100kg ir 69cm o dabar dar nesisveremia nes sergame tai nejom svertis ir skiepuko.
Papildyta:
QUOTE(cadilac @ 2009 05 23, 14:42)
Palaikau tokią nuomonę. Mes valgėm mišinuką, tai dar prieš 4 mėn košytės vos vos pradėjom ragaut, juk po šaukščiuką nieko tokio... ax.gif

Man gydytoja kaip sake kad jai svorio pakanka tai net misinuku maitinant nereikia skubeti damaitinti nes poto vaikelis gali per daug svorio priaugti o tai irgi negerai mazai sirdelei ir damaitinti reikia pradeti is pradziu nuo darzoviu tada nuo kosiu poto vaisiu ir nuo 7men galima jau duoti po truputi mesytes.
Atsakyti
[quote=SNAIGUTĖ999,2009 05 11, 19:48]
O ko ten tu ligų jieškoti aš tai manau kad nepergyvenkit viskas bus tikrai gerai nu jaigu tėveliai aukšti tai ir vaikelis aukštas nu negali gi būti tėveliai aukšti o vaikelis mažutis
[/quot

pritariu, mano mazgis 4.5 men ugis 71 cm, svoris 8900 gr. gydytoja nieko blogo nemato, ejom privaciai ir pas logopeda, sake stiprus, judrus ir labai guvus vaikas, o toks didelis nes mes su vyru auksti! Taip pat geriam po 8 lasiukus vitamino D ir toliau sparciai stiebiames smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, aciū visoms mamytėms už patarimus. Gaila, bet pati jau nemaitinu. Su vyru nusprendėme duoti jai daržovių košeles kai atsras savo užaugintos daržoves, o tai bus kaip tik po mėnesio kai jai bus 5 mėnesiai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano mergyte gime 3370g svorio, 53cm ugio. Po gimdymo, isleidziant namo svereme 3159g. Na dabar menuo ir sveriame 3600g, priaugome tik 441g, nors maitinu MP. Ar dar buvo taip kam, ar nera nieko baisaus? g.gif
Atsakyti
Anksti teko pradet maitinti papildomu maistu, nes mazoji nepriauginejo svorio, bet ir dabar nors valgom gan daug ir apetitu nesiskundziam, si menesiuka priaugom tik 200g. Na va, 7menesiu musu ugis 75cm, o svoris 7kg g.gif
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 05 27, 20:46)
Sveikos 4u.gif
Mano mergyte gime 3370g svorio, 53cm ugio. Po gimdymo, isleidziant namo svereme 3159g. Na dabar menuo ir sveriame 3600g, priaugome tik 441g, nors maitinu MP. Ar dar buvo taip kam, ar nera nieko baisaus? g.gif

tikrai nieko baisaus. musu mazoji per menesi irgi tik 400g priaugo, tai gydytoja nuramino sake labai normalu. tik nesugalvok jokiais misinukais primaitinti. duok tik MP, ir pamatysi kaip jau budama poros menesiuku 5 kg svers drinks_cheers.gif thumbup.gif

bet cia ziuriu daug meskiuku 4u.gif mums 3 menesiukai, o sveriam tik 6 kg. 63cm. o gimem 3570g. ir 51 cm. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vinnie_pooh @ 2009 05 11, 15:49)
Mano beibis 2 menesiuku, sveria 6900 g ir ugis 69 cm. Gime 3700 g ir 58 cm. Tevelis pas mus 195 cm ir 110 kg, as 175 cm ir 55 kg. Sake, kad svoris visiskai normalus, tik biski is ugio didokas, todel geriam po 8 lasiukus D vitamino. Maitinu pati, bet bijau, kad tuoj imsiu trukti pienuko- nes diena isgeria nuo 180 ml, o nakciai ir 200-220 ml  doh.gif

ohooooooooooo unsure.gif cia tai leliukas biggrin.gif saunu kad viskas gerai thumbup.gif tik mamyte negalvok kad pienelio neuzteks o galvok kad tu pati sauniausia mama kad gali tiek pienelio savo kleckiukui duoti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif clap.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Kokie jus visi dickiai smile.gif . Kazin, 9 menesiu vaikui ugis 69 cm gal per mazas? Na, siaip, as pati maza, tik 1,60. O svoris jos 9 kg.
Atsakyti
QUOTE(vikusedo @ 2009 05 28, 19:12)
tikrai nieko baisaus. musu mazoji per menesi irgi tik 400g priaugo, tai gydytoja nuramino sake labai normalu. tik nesugalvok jokiais misinukais primaitinti. duok tik MP, ir pamatysi kaip jau budama poros menesiuku 5 kg svers  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

kad nuo baimes, kad truksta pienelio, jo is vis sumazejo doh.gif
Atsakyti
Šiandien buvome pas gyd. pirmas vizitas. Dukrytė gimė 3 kg, o per mėn priaugome tik 600 g. Labai nusiminiau nes pati maitinu ir pienuko pakankamai turiu. Reikės labiau pasistengti 4u.gif Gyd sakė atvykti po poros savaičių pasisverti, na gal bus viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(**Toma** @ 2009 06 05, 13:53)
Šiandien buvome pas gyd. pirmas vizitas. Dukrytė gimė 3 kg, o per mėn priaugome tik 600 g. Labai nusiminiau nes pati maitinu ir pienuko pakankamai turiu. Reikės labiau pasistengti  4u.gif Gyd sakė atvykti po poros savaičių pasisverti, na gal bus viskas gerai.

na musu situacija ta pati.. gimem 3370g, o per priaugom 450g. Maitinu savo pieneliu, bet matyt mazyte gerai neistraukia, tai dabar nusitraukiu ir duodu is buteliuko, rezultatas is kart yra, per 4 dienas 200g biggrin.gif bus matyt kiek busim per 2 savaites priaugusios, nes irgi eisim svertis smile.gif
Atsakyti