Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

Musu maziukas 5 menesiu svere 8.9 kg o ugis buvo 68 cm smile.gif dar savo pienuku maitinu cool.gif
Atsakyti
Mano vaikiukas 6 menesiu yra 68 cm ugio ir 8,5 kg svorio. smile.gif
Atsakyti
Mano knopkytei beveik metai,sveria 9400,ugis 75.
Atsakyti
QUOTE(Justo mama @ 2010 08 22, 20:17)
perku rubelius pagal ugi ir svori,o ne pagal men., kaip buna ant rubeliu etikeciu. Aisku kartais pro sali prasaunu  mirksiukas.gif vos viena kita karteli apsirengiam verysad.gif bet nieko tokio, dabar pvz, devime maikute skirta: nuo 12 iki 18 men.
thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Mes keturių mėn panašius pirkom...dabar jau penki rytoj sueis, tai dauguma maikučių 18-24men..nes labai platūs pečiai...kelnytės pažiūrėjau Lindex, tai rašo 80 cm.
Aš irgi perku ne pagal mėnesius , bet "iš akies" biggrin.gif
Atsakyti
mums kita savaite 11 menesiu (kaip greitai bega laikas smile.gif ) sveriam 11.2 kg, o ugis apie 80 cm smile.gif
drabuzelius taip pat nesiojam 12 -18 menesiu
Atsakyti
mano pupai dar tik bus 2men. bet jau puse rubu nesiojam 68dydzio ax.gif o sveriam tai nedaug, virs 5kg tik, pagal amziu kaip ir priklauso, tik kad auksta labai:)
Atsakyti
svekutės,

ar yra daugiau tokių ciliukų kaip mūsų pupa: 8 mėn, o svorio -7,3 kg.. daktr liepė duoti dažniau mišinuko.. o ką jums pataria dėl nedidelio svorio?

bet aš kažkaip l nesijaudinu- juk dbr daugiua juda smile.gif
Atsakyti
Sveikos, o mano maziukas ilgas ir storuliukas biggrin.gif mum 5 men. sveriam apie 11kg., o ugis 77 cm. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2010 09 06, 03:23)
svekutės,

ar yra daugiau tokių ciliukų kaip mūsų pupa: 8 mėn, o svorio -7,3 kg.. daktr liepė duoti dažniau mišinuko.. o ką jums pataria dėl nedidelio svorio?

bet aš kažkaip l nesijaudinu- juk dbr daugiua juda smile.gif

Mano mazylei uz savaites bus 8men o sveriam 6,900kg. duosu misinuko beveik vietoj arbatos bet kaip priaugdavo po 200g taip ir dabar priaugineja tiek pat.o judrumas mergytes neispasakytas.
Atsakyti
QUOTE(pucukas @ 2010 09 06, 09:58)
Mano mazylei uz savaites bus 8men o sveriam 6,900kg. duosu misinuko beveik vietoj arbatos bet kaip priaugdavo po 200g taip ir dabar priaugineja tiek pat.o judrumas mergytes neispasakytas.

o ką jums pataria daktr?
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2010 09 06, 12:33)
o ką jums pataria daktr?

nieko visokiu vitaminu vis raso.Daro kraujo tyrimus bet jie geri.
Atsakyti
na, tai savrbu geri tyrimai ir dukrytė žvali thumbup.gif mnao viena draugė, kurios sūnaus svoris žemiau visų normų, ėjo per visokiausius daktarus ir nieko... ką , padarysi, kai vaikiuko tokia medžiagų apytaka... mūsiškė išvalgo ir nemai , bet vat neina ,,į kūną" ir tiek doh.gif
o kokius vitaminus jums skiria? kažin žuvų taukai reikštų ką? arba sakiau bandysiu duoti jau retkarčiais manų košės- bet tai čia būtų ne tiek dėl sveikumo, kiek dėl svorio priaugimo, tai kažin ar verta...
na, matysim... svarbu dukrytės jaučiasi sveikos ir žvalios ir noriai valgo thumbup.gif
aš irgi buvau kadaise liekna, o dbr doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti