Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(Eureka @ 2010 08 05, 08:52)
Pirmaisiais mėnesiais vaikis priaugdavo 1,7-1,3 kg. O paskui vis mažiau ir mažiau...Dabar per 2,5 mėnesių gal porą šimtų priaugo, nors valgo už 2.  g.gif

O tai negi jūs norit, kad kas mėnesį vos ne po 2 kg priaugtų g.gif

Maniškė 10 mėn sveria 8,5 kg. Ūgio nežinau, bet gal kokie 72 ir bus. Ir tai palyginus su pirmąja, tai ji storuliukė pas mus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(krisle159 @ 2010 07 22, 15:50)
  dabar mums 8 men ir sveriam 13.2 kg  bigsmile.gif  ir 77.5 cm  mirksiukas.gif

Mano didžioji 4 metų sveria 14 kg rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2010 08 05, 12:30)
O tai negi jūs norit, kad kas mėnesį vos ne po 2 kg priaugtų g.gif

Aš tai nieko nenoriu. Vat gydytojams vis negerai. Kai pirmus mėnesius daug priaugdavo, dejuodavo, kad per daug, kas atseit paskui bus. O kai pradėjo po kelis šimtus priaugti-ir vėl tie gydytojai susirūpinę.
Atsakyti
na o maniskis dabar lygiai metuku. ugis 79 cm, o svoris 9.6 kg. svarbiausia, kad vizualiai visai neatrodo kudas ax.gif
Atsakyti
1 ir 10 menesiuku ugis 92 cm sverem 14kg. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2010 08 05, 15:34)
na o maniskis dabar lygiai metuku. ugis 79 cm, o svoris 9.6 kg. svarbiausia, kad vizualiai visai neatrodo kudas ax.gif

Eik tu sau... doh.gif doh.gif Maniskis 3,5 men svere 7400g!!! doh.gif doh.gif Ugis 66cm. Ir jis tikrai nera labai jau didelis pumpulis. Na kojiytes su "ratukais", bet pas beveik visus lelius jie yra ir is esmes lb normaliai jis man ziurisi.... GERAS biggrin.gif Jauciu kuo toliau tuo mazesniais tempais leliuku svoriai auga. Ypac kai pradeda sliauziot, vaiksciot... Tada iseikvoja daug energijos esancios riebaliukuose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(someday... @ 2010 08 06, 22:43)
Eik tu sau... doh.gif  doh.gif Maniskis 3,5 men svere 7400g!!! doh.gif  doh.gif  Ugis 66cm. Ir jis tikrai nera labai jau didelis pumpulis. Na kojiytes su "ratukais", bet pas beveik visus lelius jie yra ir is esmes lb normaliai jis man ziurisi.... GERAS biggrin.gif Jauciu kuo toliau tuo mazesniais tempais leliuku svoriai auga. Ypac kai pradeda sliauziot, vaiksciot... Tada iseikvoja daug energijos esancios riebaliukuose lotuliukas.gif

taip, toliau auga maziau... nors maniskis ir pirmus mėn nedaug tepriaugo, nors gimė tai 3,900 ir 56 ugio. su sese buvo panasiai, tik ji metukų būdama tesvėrė 8,5 kg.
Atsakyti
Mes visada eidavom per viduriuka,priaugdavom po 800-1000g smile.gif O nuejom pasisverti 8men tai per 2 menesiukus tik 300g,bet ropoja tokiu greiciu ir jau bando eiti smile.gif Tai manau del to tiek mazai priagom ax.gif 8men 8300g i 71cm
Atsakyti
QUOTE(doremifasolasi @ 2010 08 05, 14:34)

lygiai metuku mergaite , 10kg, 77cm, apetitu nesiskundziam ax.gif
Atsakyti
Ir ko visos mamos taip pergyvena jei mazai priauga smile.gif jeigu gime didelis, tai reiketu dziaugtis, kad mazai priauga! lengviau nesioti. Kudesnis vaikas bus smile.gif Kam lasinius auginti nuo gimimo smile.gif Svarbu, kad sveikas ir energingas vaikelis butu. O putliam vaikui sunkiau fizinius pratimus atlikti smile.gif Nesneku apie 2 - 3 men. vaikus. nes kuo ju svoris didesnis, tuo jie stipresni. Bet veliau putlumas tik trukdo smile.gif Kodel suauge bandome sverti kuo mazaiu, o su vaikais atvirksciai smile.gif
Atsakyti
Mano mergytei dabar 7men ir sveria 6kg.500g.nezinau ar tai gerai ar nes.nes nuo pirmo men priaugdavo tik po 200g. tik kelis men priaugo po 400g.daktare sako kad nieko baisaus.ar kurios nors vaikiukas taip priaugdavo?
Atsakyti
Mano sunelis tuoj 6men ir sveria 8kg as nepergyvenu svarbu sveikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pucukas @ 2010 08 19, 18:11)
Mano mergytei dabar 7men ir sveria 6kg.500g.nezinau ar tai gerai ar nes.nes nuo pirmo men priaugdavo tik po 200g. tik kelis men priaugo po 400g.daktare sako kad nieko baisaus.ar kurios nors vaikiukas taip priaugdavo?

Jai telpa i normas ner ko pergyventi, maciau SM , kad nemazai vaikiuku yra kurie mazai sveria smile.gif
Manau svarbiausia, kad yra sveikas, judrus, besisypsantis vaikiukas, besivystantis pagal savo amziu 4u.gif
Atsakyti