Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(19860526 @ 2009 05 01, 23:17)
manajai beveik 8 men tai dar eisim. 7 men sverem 8.4kg o ugis buvo 71cm.2 men i ugi nieko neaugo.bet rami esu nes daktare sake kad mes ir taip per aukstos doh.gif
Papildyta:
beto mano mazyle nuo gimimo max yra priaugus ar 400 ar 500g nepamenu gerai doh.gif  bet taip pat po nedaug priaugdavo po 200=300 g bet daktare nesake kad mum svorio truksta ar kad per mazai priaugam g.gif

o cia tai geras bigsmile.gif jums 8men.- 71 ir jus per aukstos... idomu ko musu daktare tyli tuomet g.gif mums greitai 6men,o ugis 72,as maniau, kad ji normose del ugio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gerra @ 2010 02 15, 16:02)
Na va, skaitau ir dar labiau nerimauju. Mano pirmoji dukryte uzaugo norma ant normos, ir ugis geras ir svoris puikus, o vat su antraja- neramu, valgom kiek nustatyta 5men mergytei, o svoris auga su menesiu po kilograma,o kol patmaitinau(kas 3val) tai po 2kg... suvalgo net maziau kartais nei reikia,o vat prasau, sveriam 10 kg o mums tik 5 su puse menesio... ugis 72..... Idomu, vienos mamytes vargsta, kad ju mazyliai priaugtu, o man reikia rupintis, kad numestu verysad.gif

Na mes kai jau busim tokio amziaus kaip jus tai tikrai pasivysim bigsmile.gif Dabar sveriam 7.1 kg ir 68 ugis
Atsakyti
[quote=orchid39,2010 02 14, 13:38]
mano mergyte 6 men buvo 71 cm ir 9,6 kg, tai gyd sake, kad kiti atnesa metuku tokius vaikus biggrin.gif

tai va, maniskis metuku svere 9.5kg tik aukstesnis, 80cm
nors jis mazytis gime..
Atsakyti
mano sunytis 8 men. svere 9,4 kg ir buvo 74 cm ugio... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gggg7 @ 2010 02 04, 19:02)
pavydžiu, kai vaikučiai gerai auga... maniškio svoris gimus buvo 3,3 kg, tada +1,3 tada +600, o dabar tik + 400. keturi mėn,o jau košes liepė duot, kad svoris augtų. valgo jis neblogai, bet smulkutis,  biggrin.gif žirnis mano
Papildyta:
gal kam panašiai krito svorio augimas? papasakokit ax.gif

maniske gime 2.7kg, pirmus menesius augo po 1 kg , paskui po 300- 250g, kartais 400g. 8 men sverem 6.9kg.maniske ir smulkute, bet ropoja jau, svarbu sveika, nors nervuojuos nerealiai.valgo koses ir MP
Atsakyti
taigi metuku proga mes buvome 10.5 kg ir 81 cm, kai gimem visai mazuliukes 2.7kg ir 47cm. Paaugom tikrai nemazai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 03 04, 02:03)
taigi metuku proga mes buvome 10.5 kg ir 81 cm, kai gimem visai mazuliukes 2.7kg ir 47cm. Paaugom tikrai nemazai  biggrin.gif

Pas mus su svoriu ir problemele 6 men. sverem 7,200 ir ugis 69 cm., kaip ir mazoka verysad.gif
Atsakyti
mums 3 men - ugis 66cm, svoris 5kg. per pastarasias savaites svoris truputeli krito, bet sesute sake, kad nieko tokio, nes taip buna kuomet savo pienu maitini... nzn, stebesim ir ziuresim dar po savaites, mat nusprendem, kad sversime kas 2 sav, geriau matysis prieaugis.
Atsakyti
QUOTE(gggg7 @ 2010 02 04, 19:02)
pavydžiu, kai vaikučiai gerai auga... maniškio svoris gimus buvo 3,3 kg, tada +1,3 tada +600, o dabar tik + 400. keturi mėn,o jau košes liepė duot, kad svoris augtų. valgo jis neblogai, bet smulkutis,  biggrin.gif žirnis mano
Papildyta:
gal kam panašiai krito svorio augimas? papasakokit ax.gif

o jus MP valgot? nes kiek girdejau tai tos lenteles sudarytos pagal misinuku maitinamus, ir MP maitinamiem neturetu buti taikomos, be to visai normaliai cia jus priaugat, musu bendraamziu temoje dar ir maziau priauganciu yra ir nieko

QUOTE(Bramune @ 2010 02 05, 01:18)
Sveikutes, kazkaip manau kad gerai cia visu jusu vaikai auga.
Siandien su dukryte buvom baseine, tai salia dar viena panele plaukiojo. Pas mus klausia kokio amziaus esame. Sakau kad beveik 4 men. O ana mergaite pasirodo 7 men jau. Tik pagal dydi, tai mes gal ir lenkiam dar  bigsmile.gif
Mazoji gime 3700, per pirma men priaugo tik 600, bet ir tai zandukai nemazi buvo  smile.gif Antra men kaip dejom 1.5 kg...tikriausiai reikejo figura atstatyti  rolleyes.gif O dabar vel normaliai - trecia men 700. Tuoj eisim vel svertis...
Vaikas vaikui nelygus. Mes jau juokaujam kad "musu drucke reiks ant dietos pasodint". Bet juk nelaikysi alkano vaiko. O suvalgo visai nedaug - vidutiniskai 140. Kartais ne tiek nepajegiam. Tiesa maitinu misinuku.

kazkaip akis uzkliuvo biggrin.gif , mano irgi gime tokio pacio svorio, ir beveik ta pacia diena bigsmile.gif kiek jus dabar sveriat?
Atsakyti
QUOTE(rudycka @ 2010 03 09, 00:01)
Pas mus su svoriu ir problemele 6 men. sverem 7,200 ir ugis 69 cm., kaip ir mazoka verysad.gif

Sveikutes... Mes gimem 3810kg, 53cm ugio. Kas menesi priaugam po 1.5kg, dabar sveriam 8kg ir 64cm ugio.. Kazkaip neramu, kad toks didelis, rytoj mums 3menesiai. Gydytoja sake, kad nieko tokio, nereikes primaitinti nuo 4 menesio. Zodziu jei pienuko bus, iki puses metu juo ir busim sotus... g.gif
Atsakyti
Musu mazyle gime 3.550 kg 53 cm ugio smile.gif Pirmaji menesiuk apriaugom 1.200 kg, o antraji 1.600 kg ir ugis musu dabar 63 cm tai ji dabar sveria 6.300 kg, o jai dabar tik 2,5 men. Susirupinau, bet gydytoja sake kad viskas gerai nera del ko nerimaut thumbup.gif
Atsakyti
Mamytės, o kiek per pirmus 4 mėn jūsų mažuliai priaugo ir užaugo?
Mūsų dukrytė gimė 51 cm ir 3424 g.
Dabar 3,5 mėn ji sveria 6,4 kg ir yra 66 cm . Taip išeina, kad užaugo 15 cm. Jei žiūrėt į visas lenteles, tai gaunasi, kad ji yra labai aukšta, o svoris vidutinis... Kažin, čia viskas gerai g.gif ... Kartais galvoju, kad geriau nelyginti su jokiom lentelėm, nes po to primąstau nesąmonių. Tiesa, maitinu tik MP. 4u.gif
Atsakyti