Musu gime 3970 kg., 54 cm ugio, 6 menesiu budamas sveria 9.250 kg., o ugis 75 cm
cia ziuriu nemazai mamyciu kurios jaudinasi del per mazo vaikucio svorio, o as pradejau nerimauti del per didelio, gimem 3880g ir 55 cm, 3 men su trupuciu svere 8,5kg ir 66 cm, valgom tik MP, apetitu tikrai nesiskundziam, bet va kad pagal tas augimo kreives musu maziukas jau su svoriu is ribu eina truputi nerimas ima jau stengiuos maziau duot valgyt ir daugiau arbateliu duot, tai matysim kas bus toliau.
Tikiuos pradejes daugiau judet svoris taip nebeaugs, nes dabar tai uoj koks burbulas
Tikiuos pradejes daugiau judet svoris taip nebeaugs, nes dabar tai uoj koks burbulas
mamytes nepergyvenkit del tu svoriu suprantu kai nepriauga tai gal kas ir negerai gal truksta maisto va mano sunus kas menesi vis po kila priaugdavo daktare vaja vaja jau tose kripese ju netelpam ka daryt maziau valgyt duot bet kaip ta vaika badu marysi dabar mum 6men sveriam 10kg jau pradejom maziau priaugt tik po kelis gramus viskas susitvarko
mano mergyte 6 men buvo 71 cm ir 9,6 kg, tai gyd sake, kad kiti atnesa metuku tokius vaikus
Na va, skaitau ir dar labiau nerimauju. Mano pirmoji dukryte uzaugo norma ant normos, ir ugis geras ir svoris puikus, o vat su antraja- neramu, valgom kiek nustatyta 5men mergytei, o svoris auga su menesiu po kilograma,o kol patmaitinau(kas 3val) tai po 2kg... suvalgo net maziau kartais nei reikia,o vat prasau, sveriam 10 kg o mums tik 5 su puse menesio... ugis 72..... Idomu, vienos mamytes vargsta, kad ju mazyliai priaugtu, o man reikia rupintis, kad numestu
Ir aš iš pradžių labai nerimavau, kad vaikui svoris labai auga. Gimė 3,480 kg 54cm, o 3 mėnėsių jau svėrė 7,200 kg 63cm. Gydytoja bardavo, kad per daug maitinu ir pan. , bet negi aš vaiką badu marinsiu , jei jis alkanas. O dar aplinkiniai... vaje koks storuliukas . Nei storuliukas jis nei ką, normalus vaikas, na tik žandai išsipūtę. Bet man gražu . Greitai sūneliui 6 mėnesiai sueis, sveria 9,200 kg, ūgis 70cm. O aš nebeimu į galvą ką ten kas šneka - sūnelis sveikas, o tai svarbiausia.
tempai augimo nevienodi, todel as nesibaiminu kol kas. Visi vaikai juk skirtingi.
Israsant is ligonines mus buvo apie 3100
1 men- 4200 , 52cm -ugis
2 men- 4800, 54
3 men- 5400, 57
4 men-6300 63
5 men- 6500 65,5
nerimauti tureciau del paskutinio svorio, bet ir taip dziaugiasi gydytojai, kad nuo gimimo beveik visa laika praviduriavusi mergyte, netoleruojanti maisto ir turinti stipria alergija apskritai priauga. Valgo tik MP ir primaitinsiu tik kaip priklauso nuo 6 men, su alergologes palaiminimu, pries tai pasidariusi alerginius tyrimus- nerizikuosiu.
Beje, as pati esu nelabai stambi, siuo metu 46 sveriu tai ligonineje ir pasake, kad vaikiukas normalus pagal mamyte.
Israsant is ligonines mus buvo apie 3100
1 men- 4200 , 52cm -ugis
2 men- 4800, 54
3 men- 5400, 57
4 men-6300 63
5 men- 6500 65,5
nerimauti tureciau del paskutinio svorio, bet ir taip dziaugiasi gydytojai, kad nuo gimimo beveik visa laika praviduriavusi mergyte, netoleruojanti maisto ir turinti stipria alergija apskritai priauga. Valgo tik MP ir primaitinsiu tik kaip priklauso nuo 6 men, su alergologes palaiminimu, pries tai pasidariusi alerginius tyrimus- nerizikuosiu.
Beje, as pati esu nelabai stambi, siuo metu 46 sveriu tai ligonineje ir pasake, kad vaikiukas normalus pagal mamyte.
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 11 23, 18:07)
4 men. 7335kg ir 64 cm
5 men. 7900kg ir 65cm
6 men 8335kg ir 69cm
O mes gimem 2850 ir 49
3men, esam 6000 ir 64
Pirmadieni eisim vel svertis ir ziuret ugio, nes busim 4men
3men, esam 6000 ir 64
Pirmadieni eisim vel svertis ir ziuret ugio, nes busim 4men
gimem: 4 kg,. 56cm,.
3men,. 6.8kg,. 62cm,.
pirmadienį vizitas pas gydytoja busim be 1 dieneles 4men.
3men,. 6.8kg,. 62cm,.
pirmadienį vizitas pas gydytoja busim be 1 dieneles 4men.
mes gimėm 3100, kai buvom 4mėn. svėrėm 8000, o ūgis buvo 64cm, dabar esame jau 5mėn. tai dar eisime pas gydytoją, kuri ir mums sakė mažinti maisto kiekį, bet aš kitokios nuomonės: visų pirma reikia džiaugtis kad vaikutis turi apetitą, valgo viską pagal savo amžių, o mažyliai turi būti šiek tiek apvaliukai.