mono suneliui 5 savaites, o jau sveria 6 kg gime dickis 4042 gramu, mano pazvaziavom pora simtu gramu numete, tai per menesiuka priaugo pora kg nezinau, man taip pat neramu, juolab, kad jis nera rubuilis, i ugi taip pat paaugo (nezinau kiek, neismatavo daktare ) bet matosi ir be metro, tai ir mastau, ar speja kauliukai gerai stipreti ir vystytis suneli maitinu krutimi. bet netik didelis, ir stiprus jis labai, paguldytas ant pilvuko netik galvyte pasuka i viena ar kita pusia, bet ir pakelia ir palaiko gan netrumpai... gal menesio vaikuciai visi jau taip daro, nrzinau
sveikutes,
mano mažyle gime 4290gr ir 52 cm.dabar mums beveik 5 men ir sveriam tik 7800gr/ o ugis 65cm,as jau duodu koseles yvaires kadangi svoris sunkiai mums auga,si menesi nieko neprioaugom.kita savaite pas daktara tai net nežinau kaip te mum bus,as nieko blogo nematau kosytes tikrai gali duoti.nors mes jau valgom koseles nakti vistiek kelesi 2-3 kartus mano kruties pakankinti
mano mažyle gime 4290gr ir 52 cm.dabar mums beveik 5 men ir sveriam tik 7800gr/ o ugis 65cm,as jau duodu koseles yvaires kadangi svoris sunkiai mums auga,si menesi nieko neprioaugom.kita savaite pas daktara tai net nežinau kaip te mum bus,as nieko blogo nematau kosytes tikrai gali duoti.nors mes jau valgom koseles nakti vistiek kelesi 2-3 kartus mano kruties pakankinti
maniskis gime 3620 kg ir 54cm dabar 7 men tai sveria 9 kg ir 75cm pradzioj svoris augo labai sunkiai
mano gime 4080 gr ir54cm.svoris visada sunkiai augo,daabr ji yra 8 men ir sveria 8 kg ir 68cm. tokia liekna panele
kazkur maciau , bet niekur nebeatrenku lenteles kur butu paskaiciavimas kiek turetu priaugti svorio kiekviena menesi vaikutis.gal kas galit imesti..ar nuoroda kokia?
QUOTE(Gabii__ @ 2010 02 01, 17:04)
kazkur maciau , bet niekur nebeatrenku lenteles kur butu paskaiciavimas kiek turetu priaugti svorio kiekviena menesi vaikutis.gal kas galit imesti..ar nuoroda kokia?
gal apie sita kalbi ?
http://www.qen.ru/n_...sta-i-vesa.html
QUOTE(Uuoga @ 2010 02 01, 16:28)
aciu labai
gime sunelis..3710,o 3 men sverem lygei 8 kg...
pavydžiu, kai vaikučiai gerai auga... maniškio svoris gimus buvo 3,3 kg, tada +1,3 tada +600, o dabar tik + 400. keturi mėn,o jau košes liepė duot, kad svoris augtų. valgo jis neblogai, bet smulkutis, žirnis mano
Papildyta:
gal kam panašiai krito svorio augimas? papasakokit
Papildyta:
gal kam panašiai krito svorio augimas? papasakokit
Dukrute antroji gime 3740 52 cm, dabar 7 men. sveria 9100 gr ir 71 cm ugio. Tai per pusantro menesio priaugom tik 300 gr., labai jau daug juda o valgyt tikrai gerai valgo.
QUOTE(Ajms @ 2010 02 02, 23:04)
gime sunelis..3710,o 3 men sverem lygei 8 kg...
oho koks dičkis
Sveikutes, kazkaip manau kad gerai cia visu jusu vaikai auga.
Siandien su dukryte buvom baseine, tai salia dar viena panele plaukiojo. Pas mus klausia kokio amziaus esame. Sakau kad beveik 4 men. O ana mergaite pasirodo 7 men jau. Tik pagal dydi, tai mes gal ir lenkiam dar
Mazoji gime 3700, per pirma men priaugo tik 600, bet ir tai zandukai nemazi buvo Antra men kaip dejom 1.5 kg...tikriausiai reikejo figura atstatyti O dabar vel normaliai - trecia men 700. Tuoj eisim vel svertis...
Vaikas vaikui nelygus. Mes jau juokaujam kad "musu drucke reiks ant dietos pasodint". Bet juk nelaikysi alkano vaiko. O suvalgo visai nedaug - vidutiniskai 140. Kartais ne tiek nepajegiam. Tiesa maitinu misinuku.
Siandien su dukryte buvom baseine, tai salia dar viena panele plaukiojo. Pas mus klausia kokio amziaus esame. Sakau kad beveik 4 men. O ana mergaite pasirodo 7 men jau. Tik pagal dydi, tai mes gal ir lenkiam dar
Mazoji gime 3700, per pirma men priaugo tik 600, bet ir tai zandukai nemazi buvo Antra men kaip dejom 1.5 kg...tikriausiai reikejo figura atstatyti O dabar vel normaliai - trecia men 700. Tuoj eisim vel svertis...
Vaikas vaikui nelygus. Mes jau juokaujam kad "musu drucke reiks ant dietos pasodint". Bet juk nelaikysi alkano vaiko. O suvalgo visai nedaug - vidutiniskai 140. Kartais ne tiek nepajegiam. Tiesa maitinu misinuku.