QUOTE(anzelikal @ 2009 12 07, 20:30)
Mano mažiukui lietai į ūgį auga. Gimė 50 cm ir 2 mėn buvo 52 cm 8 bus 3 mėnesiai bes pas gydytojus neeisim kol epidemijos neatšauks tai šiandien pati bandžiau pamatuoti na 57 cm jai neklystu o svoris tai gerai Kiekviena mėn. po 1kg priauga Gal kas yra susidures su tokia problema kad vaikutis iš lieto auga.
Papildyta:
Mano sūnelis gimė 50 cm . 2 mėn. buvo 52cm Rytoj bus 3 mėn bet pas daktarus neisim kol neatšauks epidemijos. Pati bandžiau pamatot sūnelio ugi namie -57cm. aišku jai gerai išmatavau ar kam buvo tokiu problemų su ūgiu kad taip lietai auga.
Papildyta:
Mano sūnelis gimė 50 cm . 2 mėn. buvo 52cm Rytoj bus 3 mėn bet pas daktarus neisim kol neatšauks epidemijos. Pati bandžiau pamatot sūnelio ugi namie -57cm. aišku jai gerai išmatavau ar kam buvo tokiu problemų su ūgiu kad taip lietai auga.
mano irgi gime 50 cm, nors abu teveliai esame auksti tiesa, gime 38 savaiciu... o dabar (2,5 men) yra jau net 61 cm ugio... bet mes augame labiau i ugi, nei i svori... gal jums yra atvirksciai???
Papildyta:
QUOTE(elikule @ 2009 12 13, 00:06)
Mano sunelis gime 3,280kg. O dabar sveria 6kg yra beveik dvieju menesiuku. Visi stebisi, milzinu vadina .Juk tai nera blogai??? Maitinu MP ir daugiau nieko neduodu, nors mociutes pataria duot ir vandens ar arbateliu.
kol maitinate MP iki 6 men nereikia daugiau nieko duoti nebent pradetu nebepriaugti svorio, bet cia jau ta nusprestu gyd. ai, visi tie zmones keistuoliai, atrodo, kad patys vaikais nebuve, arba kalba taip tie, kurie vaiku neturi... taigi vaikas, kai prades judeti ir numes visa nereikalinga jiems svori ir nebebus tokie druckiai tai ka, negi vaikui pradeti kalorijas skaiciuoti??? viskas gerai jums su svoriu (manau ir ugiu )