Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(anzelikal @ 2009 12 07, 20:30)
Mano mažiukui lietai į ūgį auga. Gimė 50 cm ir 2 mėn buvo 52 cm 8 bus 3 mėnesiai bes pas gydytojus neeisim kol epidemijos neatšauks tai šiandien pati bandžiau pamatuoti na 57 cm jai neklystu  o svoris tai gerai Kiekviena mėn. po 1kg priauga Gal kas yra susidures su tokia problema kad vaikutis iš lieto auga.
Papildyta:
Mano sūnelis gimė 50 cm . 2 mėn. buvo 52cm Rytoj bus 3 mėn bet pas daktarus neisim kol neatšauks epidemijos. Pati bandžiau pamatot sūnelio ugi namie -57cm. aišku jai gerai išmatavau ar kam buvo tokiu problemų su ūgiu kad taip lietai auga.

mano irgi gime 50 cm, nors abu teveliai esame auksti smile.gif tiesa, gime 38 savaiciu... o dabar (2,5 men) yra jau net 61 cm ugio... bet mes augame labiau i ugi, nei i svori... gal jums yra atvirksciai???
Papildyta:
QUOTE(elikule @ 2009 12 13, 00:06)
Mano sunelis gime 3,280kg. O dabar sveria 6kg yra beveik dvieju menesiuku. Visi stebisi, milzinu vadina ax.gif .Juk tai nera blogai??? blink.gif  Maitinu MP ir daugiau nieko neduodu, nors mociutes pataria duot ir vandens ar arbateliu.

kol maitinate MP iki 6 men nereikia daugiau nieko duoti mirksiukas.gif nebent pradetu nebepriaugti svorio, bet cia jau ta nusprestu gyd. smile.gif ai, visi tie zmones keistuoliai, atrodo, kad patys vaikais nebuve, arba kalba taip tie, kurie vaiku neturi... taigi vaikas, kai prades judeti ir numes visa nereikalinga jiems svori ir nebebus tokie druckiai biggrin.gif tai ka, negi vaikui pradeti kalorijas skaiciuoti??? lotuliukas.gif viskas gerai jums su svoriu (manau ir ugiu ) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mamyte*24: 19 gruodžio 2009 - 18:47
mano tai maziuke gime 4080 gr ir 54 cm, o dabar jai bus 7 men, (ryt) tai sveria 7.800 gr ir yra 66 cm. valgo jau ir darzoves,mesyte. judri labai yra . o siaip tikrai nereikia visu vaikuciu vienodai vertinti,gi ne robotukai kad visi viska vienodai darytu,augtu ir storetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingri1234 @ 2009 12 18, 16:39)
saunuoliai  thumbup.gif o kokio svorio gime jusu markutis?  smile.gif

gime 4,642 kg 53 cm smile.gif niekas nesitikejo, kad bus toooks didelis, nes pati esu kuda. pries pastojant sveriau 52kg, o ugis 175cm. nors per nestuma priaugau net 25 kg!!! ir visas mano svoris buvo pilve biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos, manasis gime 4,580 kg, dabr jam 7 sav, o sveria jau 6,570kg biggrin.gif Valgo mano pienuka, pora kartu misineli gavo, kai ejom i svecius ir kai i Austrija vaziavom.
Atsakyti
sveikos, noriu pasikonsultuoti, gal kas galit duoti kokiu patarimi
mes gimem maziukai bet svoris pobiski augo, bet nesenai tik rado kad mano suneliui svoris neauga nes mes neturim visai geru bakteriju ir del to zarnine yra stafilakokas.Pagerem menesi geruju bakteriju, priaugom 500gr, tai buvo dziaugsmo, bet praejus 1 men.pasisverem ir pasirodo kad vaikas numete 150gr.
kazkaip pradejao silpnai valgiti ryte ir vakare koses nors darzovenes valgo gerai, gal galit kas ka patarti, aisku vel varisim i apziura bet gal kas esat susidure su sita problema, jeu pasimeciau visai.
mums dabar 10men.ir sverem tik7150, ugis 69cm
jisai visada buvo smulkus, bet svoris nors nekrisdavo, tiesa mums isdydo 2 dantukai, ir dar du ruosiasi, ir dar jau vaiksto pobiski, bet nemanau kad del turejom numesti svori
labai lauksiu jusu atsakimu, aciu
Atsakyti
gime 3500g. metu svere 10 su trupuciu smile.gif
Atsakyti
gime 3.4047 ugis buvo 52cm. po poros dieneliu bus metukai sveria 8.300 o ugis 72cm 4u.gif
Atsakyti

mes gimėm 3660 g ir 53 cm , o 2 mėn. buvom 5800 g ir 60 cm
Atsakyti
sveiki,

mes gimem nedideli - 2.9 kg ir 49 cm. Po menesio 4.3 kg ir 53 cm. Manau augam kaip ant mieliu. Vaika maitinu pati, jokiu misineliu neduodu papildomai.
Atsakyti
QUOTE(makrial @ 2010 01 09, 23:58)
sveikos, noriu pasikonsultuoti, gal kas galit duoti kokiu patarimi
mes gimem maziukai bet svoris pobiski augo, bet nesenai tik rado kad mano suneliui svoris neauga nes mes neturim visai geru bakteriju ir del to zarnine yra stafilakokas.Pagerem menesi geruju bakteriju, priaugom 500gr, tai buvo dziaugsmo, bet praejus 1 men.pasisverem ir pasirodo kad vaikas numete 150gr.
kazkaip pradejao silpnai valgiti ryte ir vakare koses nors darzovenes valgo gerai, gal galit kas ka patarti, aisku vel varisim i apziura bet gal kas esat susidure su sita problema, jeu pasimeciau visai.
mums dabar 10men.ir sverem tik7150, ugis 69cm
jisai visada buvo smulkus, bet svoris nors nekrisdavo, tiesa mums isdydo 2 dantukai, ir dar du ruosiasi, ir dar jau vaiksto pobiski, bet nemanau kad del turejom numesti svori
labai lauksiu jusu atsakimu, aciu

O ka gydytoja sako? Nes pas mano suneli buvo stafilokokas kai jis buvo tik ka gimes, bet del kitu priezasciu antibiotikus gerem ir dingo tas brudas, tiesa, tada isiveise grybelis. Gerem probiotikus beveik iki 6 men, kas kelias sav darem ismatu paselius. Iki siol bedos su pilvuku, bet bent jau blogu bakteriju nebelike.
Suneliui 7 men., sveria apie 7,5 kg, ugis 70 cm.
Tiesa, dantuku dygimo metu t.p. l. sunkiai valgo koses.
Atsakyti
maniskis gime 57cm, 4160g o dabar jam be 10d 7men ir ugis 78cm svoris 11kg 700g smile.gif sakyciau is didesniu.. pas 3 mano drauges metu su puse vaikuciai tai mano vaikutis atrodo su jais beveik taip pat tik kad nevaiksto ir nesedi dar pats lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simute90: 11 sausio 2010 - 14:27
QUOTE(Luttuke @ 2010 01 11, 13:13)
O ka gydytoja sako? Nes pas mano suneli buvo stafilokokas kai jis buvo tik ka gimes, bet del kitu priezasciu antibiotikus gerem ir dingo tas brudas, tiesa, tada isiveise grybelis. Gerem probiotikus beveik iki 6 men, kas kelias sav darem ismatu paselius. Iki siol bedos su pilvuku, bet bent jau blogu bakteriju nebelike.
Suneliui 7 men., sveria apie 7,5 kg, ugis 70 cm.
Tiesa, dantuku dygimo metu t.p. l. sunkiai valgo koses.

daktarai ir panikoi, vaziosim vel tirtis, cia pas jus yra gerai kad geret priobiotikus ir paseli tikrinot pastoviai, nes mes paseli tikrinom ir mums parode kad nera visai geru bakteriju zarnine, bet sake kita karta tikrinti po puses metu. g.gif
jauciu reikia spausti pacius daktarus, ir gal geriau pagerti geru bakteriju?vienu zodziu kazkoks siaubas, kadaryti, kur kreiptis, kus koki daktara rasti? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti