Manasis arbuziukas 5 men. sveria 10 kg , turi 70 cm. Valgo jis tikrai ne per daug - 5 kartus per para 200g MP (duodu nutraukta), pgl savo svori turetu suvalgyti per para 200 g daugiau. Bandom darzoves isiulyti, bet niekaip Kartais erzina kai kuriu zmoniu perdetas stebejimasis KOKS DIDELIS KUDIKIS. Nors daktaras sako, kad viskas jam ok, ir dar i kreive kudikiu itelpam
mano mergyte valgo puikiai,bet svorio priauga tik po 200g.Vis truksta 400g.Siaip atrodo sveikute ,zvali.Tiesa negeria visiskai pienelio,jau seniai valgom tik koses.Zurnale perskaiciau,kad jei vaikas priauga mazai svorio tai yra maisto trukumas(mano manymu mes pavalgom tikrai sociai) arba gali buti genetine,kvepavimo ar sirdies liga.Zodziu,reikia daryti issamius kraujo,slapimo tyrimus.Pediatre mum to niekada nesiule.Nezinau ka ir galvot.
QUOTE(miix @ 2009 12 16, 17:57)
Mums 6 men ir esam labai mazytes: sveriam tik 6,6kg ir ugiu nepasizymim - 64cm. Labai nenoriai pradedam ragauti darzovienes. Valgom MP. Bet uztai judrumo turim per akis: vartomes i abi puses, nuo pilvo ant nugaros ir atvirksciai, uzvakar lovytej pacios atsisedom
Vos benulaikau savo spirginiuka ant ranku kai ima maltis
Vos benulaikau savo spirginiuka ant ranku kai ima maltis
na mums jau daugiau laiko, o sveriam tiek pat kiek jus, o ir ugis musu didesnis. Musu panelyte irgi nenustygsta vietoj, ropoja, visur stojasi, ramiai nenubuna..
QUOTE(mari73 @ 2009 12 17, 11:47)
mano mergyte valgo puikiai,bet svorio priauga tik po 200g.Vis truksta 400g.Siaip atrodo sveikute ,zvali.Tiesa negeria visiskai pienelio,jau seniai valgom tik koses.Zurnale perskaiciau,kad jei vaikas priauga mazai svorio tai yra maisto trukumas(mano manymu mes pavalgom tikrai sociai) arba gali buti genetine,kvepavimo ar sirdies liga.Zodziu,reikia daryti issamius kraujo,slapimo tyrimus.Pediatre mum to niekada nesiule.Nezinau ka ir galvot.
mes daromes tyrimus, nes svoris neauga nors tu ka..
siandien sesuo su savo mergyte lankesi pas gydytoja ir uzklause del musu atvejo .Gydytoja patare maziau skaityt visokius zurnalus ir tiket tuo kas ten rasoma.Sake visi vaikai yra skirtingi-vienas priauga maziau,kitas daugiau svorio.Taigi nuramino,kad viskas normalus,nes be to kiekvieno vizito metu vaikelis apziurimas ir tikrai butu matyti jei kas netvarkoj.
Del dukrytes taip pat pergyvenau, mazai svorio augo, po 200 gr. budavo.Valgydavo laaaabai mazai. Gydytoja net kazkokiu fermentu buvo prirasiuisi. Dabar normali 5 metu mergyte, lieknute ir grazi
Del sunelio jau taip nebenerimauju...valgo viena diena maziau, kita daugiau.Svoris-viena menesi maziau, kita daugiau priauga.. Normalus, zvalus, judrus, sveikas. Ko dar reikia...
Del sunelio jau taip nebenerimauju...valgo viena diena maziau, kita daugiau.Svoris-viena menesi maziau, kita daugiau priauga.. Normalus, zvalus, judrus, sveikas. Ko dar reikia...
O musų istorija tokia 1 mėn. net nukritom , kadangi maitinau pati gydytoja liepė primaitint tipo mažai pieno,bet aš neprimaitinau paskui du mėn priaugdavo vos po 600-700g namiškiai mane spausdavo, kad primaitinčiau, sesuo net pas mano gydytoją lėkė norėjo mane į psihiatrinę guldyt tipo vaiką badu marinu, atsilaikiau pakeičiau gydytoją, kurios požiūris į maitinimą krūtimi buvo teigiamas išrašė gerti folio rūgštį ir vit C ir viskas stojo į savo vietas dabar priaugam po kilą viršaus.Mano leliūnui dabar 6 mėn.svoris 8,4 ūgis 74 cm.Tik dabar pradėjom valgyt daržovienę.Svarbiausia sako mano gydytoja reikia nusiraminti ir mėgautis motinyste
maniskiui maziukui 5menesiai sveria 10 kg su pampersu , o ugis 71,5 cm. galiunas mano maitinu savo pieneliu.
QUOTE(MarkoMamyte @ 2009 12 18, 15:43)
maniskiui maziukui 5menesiai sveria 10 kg su pampersu , o ugis 71,5 cm. galiunas mano maitinu savo pieneliu.
saunuoliai o kokio svorio gime jusu markutis?
mano lelytei 5 menesiai, jau 9.7 kg ugio nezinau, seniai pas daktare buvom. maitinu tik MP, dar nera nieko kito ragavusi. manau kol kas dar ir nereikia
QUOTE(maidala @ 2009 12 19, 09:50)
mano lelytei 5 menesiai, jau 9.7 kg ugio nezinau, seniai pas daktare buvom. maitinu tik MP, dar nera nieko kito ragavusi. manau kol kas dar ir nereikia
tai tikrai kad nereikia kai sitaip smagiai ir sparciai auga
mes kai buvom 8men tai svere 8400 ir 70cm ugis , manau viskas savo normose nei per daug nei per mazai
Papildyta:
ooho koks dickis tikrai vyra sdrutas bus
Papildyta:
ooho koks dickis tikrai vyra sdrutas bus