Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

o gal kas turite kokia lentele, kur galima zymeti svorio ir ugio augima, proporcijas. esu kazkur maciusi, bet ot galva - nereikejo tada ir neissisaugojau doh.gif
ten tik apytiksliai, nes kiekvieno vaikucio augimas yra individualus smile.gif
Atsakyti
Mano mažiukui lietai į ūgį auga. Gimė 50 cm ir 2 mėn buvo 52 cm 8 bus 3 mėnesiai bes pas gydytojus neeisim kol epidemijos neatšauks tai šiandien pati bandžiau pamatuoti na 57 cm jai neklystu o svoris tai gerai Kiekviena mėn. po 1kg priauga Gal kas yra susidures su tokia problema kad vaikutis iš lieto auga.
Papildyta:
Mano sūnelis gimė 50 cm . 2 mėn. buvo 52cm Rytoj bus 3 mėn bet pas daktarus neisim kol neatšauks epidemijos. Pati bandžiau pamatot sūnelio ugi namie -57cm. aišku jai gerai išmatavau ar kam buvo tokiu problemų su ūgiu kad taip lietai auga.
Atsakyti
viskas jusu vaikui yra gerai, neiskokit slieku "s.." mirksiukas.gif maniske irgi gime 50 cm, pirma men pauago 2 cm, o per kita menesi styptelejo 5.5 cm, paskui vel pora cm. o drauges mergaite pirma men paaugo 7 cm. cia labai individualu cool.gif console.gif
Atsakyti
Mano mazytei 7men.ugis 70.5, svoris-8200kg, man atrodo normaliai, auga i ugi ir mano normaliai, nepasakyciau, kad lb stiebiasi, vienu daugiau, kitu leciau, cia manau jokia beda, kaip jau kazkuri minejo, tai yra individualu mirksiukas.gif kaip ir su pasiekimais maziuku ar dantuku dygimu, viskas thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif po pirmadienio vaiko apziuros tenka ir man cia pas jus uzsukt ax.gif mano pipiriukas yra tikras pipiriukas jis labai smulkus dabar mums 10 men,ugis 70,5 ir sveriam 8,140 rolleyes.gif gime 50cm ir svoris buvo 3,120 tai iseitu kad mes per 10 men priaugom tik 5 kg ar tai labai mazai? blush2.gif nes mes ne lt tegyvenam o cia airijoj mus tokia sene pencininke zvaira ir durna apziurejusi pareiske kad musu svoris per mazas ir kad tai nuo siol mus stebes ar mes vaika maitinam sake kad gal net i namus atvaziuos patikrint ar vaikas turi ko valgyt blink.gif na buna kad as jam kosytes neisverdu pusryciam ar tai vakarienei ir tada greit koki sausainuka su jogurtu,ar tai varskyte su sausainuku ar kokiu vaisiu padarau tai gal tai turi itakos musu mazam svoriui? unsure.gif nors visi sako kad nepergyvenciau gi sveikas judrus vaikas tai kad maziau imciau i galva ka ji pasake bet ko labiau galvoju to labiau pradedu pergyvent ar tikrai mums viskas gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 12 09, 17:43)
sveikutes  4u.gif  po pirmadienio vaiko apziuros tenka ir man cia pas jus uzsukt  ax.gif  mano pipiriukas yra tikras pipiriukas jis labai smulkus  dabar mums 10 men,ugis 70,5 ir sveriam 8,140  rolleyes.gif  gime 50cm ir svoris buvo 3,120 tai iseitu kad mes per 10 men priaugom tik 5 kg ar tai labai mazai? blush2.gif  nes mes ne lt tegyvenam o cia airijoj mus tokia sene pencininke zvaira ir durna apziurejusi pareiske kad musu svoris per mazas ir kad tai nuo siol mus stebes ar mes vaika maitinam sake kad gal net i namus atvaziuos patikrint ar vaikas turi ko valgyt  blink.gif  na buna kad as jam kosytes neisverdu pusryciam ar tai vakarienei ir tada greit koki sausainuka su jogurtu,ar tai varskyte su sausainuku ar kokiu vaisiu  padarau tai gal tai turi itakos musu mazam svoriui? unsure.gif  nors visi sako kad nepergyvenciau gi sveikas judrus vaikas tai kad maziau imciau i galva ka ji pasake bet ko labiau galvoju to labiau pradedu pergyvent ar tikrai mums viskas gerai unsure.gif

Sveikute smile.gif , na tiksliai negaliu pasakyt ar jusu svoris normalus, bet kur turiu lentele, tai pagal jusu amziu jus kaip ir mazokai sveriat, bet pavyzdziui mano mazius tai pagal amziu jau kaip ir iskrenta is tos lenteles, nes mes dabar sveriam virs 9 kg. ir ugis 73cm., taigi tai labai individualu kaip ir sake kazkuri mamyte, manau nepergyvenkit, svarbu sveikas maziukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif , sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 12 09, 16:43)
sveikutes  4u.gif  po pirmadienio vaiko apziuros tenka ir man cia pas jus uzsukt  ax.gif  mano pipiriukas yra tikras pipiriukas jis labai smulkus  dabar mums 10 men,ugis 70,5 ir sveriam 8,140  rolleyes.gif  gime 50cm ir svoris buvo 3,120 tai iseitu kad mes per 10 men priaugom tik 5 kg ar tai labai mazai? blush2.gif  nes mes ne lt tegyvenam o cia airijoj mus tokia sene pencininke zvaira ir durna apziurejusi pareiske kad musu svoris per mazas ir kad tai nuo siol mus stebes ar mes vaika maitinam sake kad gal net i namus atvaziuos patikrint ar vaikas turi ko valgyt  blink.gif  na buna kad as jam kosytes neisverdu pusryciam ar tai vakarienei ir tada greit koki sausainuka su jogurtu,ar tai varskyte su sausainuku ar kokiu vaisiu  padarau tai gal tai turi itakos musu mazam svoriui? unsure.gif  nors visi sako kad nepergyvenciau gi sveikas judrus vaikas tai kad maziau imciau i galva ka ji pasake bet ko labiau galvoju to labiau pradedu pergyvent ar tikrai mums viskas gerai unsure.gif

manau, kad normaliai sveriat mirksiukas.gif maniskis metuku ir sveria 10kg yra 76cm ugio smile.gif
Atsakyti
Maniskis 11men, svere 10kg, 82cm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukseliuke: 09 gruodžio 2009 - 19:23
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 12 09, 18:43)

manoji metukų svėrė 8,5 kg. šiaip pagal lentelę jūsų amžiaus vaikučio ūgis gali būti mažiausias 70 cm, o svoris8,6 kg.pagal esamą ūgį. bet nepergyvenkit man atrodo dėl tų kelių šimtų gramų.
Atsakyti
na mums jau beveik 4.5 men maitinu tik MP svoris siek tiek gal ir per didelis 7.3kg bet valgo, juk neduot neiseina... tikiuosi kad kai prades but siek tiek labiau judri tie kilogramai patys isnyks, nors siaip neatrodo ji tokia jau putli kaip rodo svarstykles. ir ugis jau 63.5cm. o gime visai mazute 48cm ir 2.8kg
Atsakyti
Na mano mergina tai ne is mazuju,valgo tik mp siai dienai turim 9kg ir 68cm smile.gif .Bet dabar jau visai nesuku sau galvos delto,juk vaikui nenustatysi normu kiek valgyti ir kiek ne.
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2009 12 10, 16:04)
Na mano mergina tai ne is mazuju,valgo tik mp siai dienai turim 9kg ir 68cm  smile.gif  .Bet dabar jau visai nesuku sau galvos delto,juk vaikui nenustatysi normu kiek valgyti ir kiek ne.

Na va, ne mes vieni is sunkiuju smile.gif smagu smile.gif , as ir visai nesuku sau galvos del svorio ( maniskis jau virs 9kg. sveria smile.gif ) , mes tai misinuka valgom , MP tik nakciai uztenka, bet kad nesuvalgo jis to misinio tiek kiek pagal normas priklausytu, jis suvalgo apie 900 ml., o daktare sake, kad reikai skaiciuot kilogramui 150ml misinuko, tai gautus 1350ml.
Atsakyti