Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(mikaela83 @ 2009 11 12, 19:09)
sveikos mamytes mano dukrytei 3 menesiukai jos ugis 60,5 o svoris 4,9 gydytoja sako, kad mazas svoris pagal standartus maitinu savo pienuku bet liepe primaitinti misinukais, bet manoji nevalgo isvis is buteliuku tapo irzli o iki tol buvo linksma kol nepradejau bandyti duoti misinukus tai nebezinau nei ko griebtis kaip priauginti jei to svorio  verysad.gif turiu tik dvi savaites laiko poto vel svorio kontrole beje per si men ji priaugo 500gr kai gime svere 2,4 o ugis 50 cm

Mes nuo pat gimimo priaugam kas menesi po 400-500gr.Maitinau misinukais,nuo 4men.primaitinau tyrelemis,o vistiek daugiau nepriaugdavo.Sake daktare kad viskas normaliai :mirksiukas:Beje mes gimem 3kg870g.o ugis 51cm.3men.sverem 5kg.300g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buruliuke: 12 lapkričio 2009 - 19:00
QUOTE(mikaela83 @ 2009 11 12, 18:09)
sveikos mamytes mano dukrytei 3 menesiukai jos ugis 60,5 o svoris 4,9 gydytoja sako, kad mazas svoris pagal standartus maitinu savo pienuku bet liepe primaitinti misinukais, bet manoji nevalgo isvis is buteliuku tapo irzli o iki tol buvo linksma kol nepradejau bandyti duoti misinukus tai nebezinau nei ko griebtis kaip priauginti jei to svorio  verysad.gif turiu tik dvi savaites laiko poto vel svorio kontrole beje per si men ji priaugo 500gr kai gime svere 2,4 o ugis 50 cm

tai kad tokia mazute gimusi g.gif kaip gi taip gretai ji gali daug sverti,juk 500 gr yra normalus svoris
mano sunelis valge kas 2 valandos ,tai pirmaji menesi priaugom 2kg,antra 1.5 kg,bet gi ne visi vaikuciai vienodai gali priaugti mirksiukas.gif
Atsakyti
ir aš taip manau bet bijau kad nesugalvotu i ligonine guldyti
Atsakyti

na mes taip pat mazai priaugame, po 400-500g, tik va antra menesi priaugom 1kg. Man gyd taip pat sake maitinti misinukais, bet mano pupa negere misinuko, pienelio turejau pakankamai(zinau, nes manoji neeme kruties, tai nusitraukdavau) tai ir toliau maitinau mp. Dabar jau valgome koses, darzoves, mesyte, bet vis tiek tiek pat priaugame..

QUOTE(buruliuke @ 2009 11 12, 19:55)
Mes nuo pat gimimo priaugam kas menesi po 400-500gr.Maitinau misinukais,nuo 4men.primaitinau tyrelemis,o vistiek daugiau nepriaugdavo.Sake daktare kad viskas normaliai :mirksiukas:Beje mes gimem 3kg870g.o ugis 51cm.3men.sverem 5kg.300g.

drinks_cheers.gif mes gimem 3370g ir 52cm, o 6men - 6,5kg ir 68cm.
Atsakyti
QUOTE(mikaela83 @ 2009 11 12, 20:09)

Nematau aš asmeniškai dėl ko pergyventi,juk gimė mažytė... Nusiraminkite ir toliau maitinkite savo pieneliu. 4u.gif
Atsakyti

nesijaudinkit 4u.gif su jusu vaikeliu viskas tvarkoj.mes per menesi priaugam tik po 200g. ir nesijaudinam.dabar esam beveik 7men ir sveriam tik 6kg.na,o del irzlumo-gal siaip kas,gaj pilveli pasopa?jei truktu pieniuko ir isalktu ,manau,imtu misineli is buteliuko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikaela83 @ 2009 11 12, 17:09)

Tikrai nepergyvenk, maniske irgi 3 menesiu tiek pat svere ir per menesi priaugdavo 400 - 500 g., eidavom kas 2 sav. svorio kontrolei, is pradziu gydytoja irgi liepe primaitint misinuku, bet ji ne pro kur negere schmoll.gif taigi nuo 4.5 men. pradejau primaitint grudinem kosytem ir svoris pamazu pradejo augt bigsmile.gif Dabar metuku sveria virs 9 kg. ir yra visiskai sveika, guvi, linksma mergaite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fioneta: 13 lapkričio 2009 - 13:40
labai ačiū nuraminote mane smile.gif
Atsakyti
cia radau per google tokias lenteles, na galima paziureti ar musu vaikiuku ugis/svoris yra normos ribose smile.gif

http://www.kidsgrowt...rowthcharts.cfm
Atsakyti
QUOTE(charmante @ 2009 11 19, 18:27)
cia radau per google tokias lenteles, na galima paziureti ar musu vaikiuku ugis/svoris yra normos ribose smile.gif

http://www.kidsgrowt...rowthcharts.cfm

na pasitikrinau, labai jau buvo idomu, tai pagal ugi mes is tu aukstuju, o pagal svori per viduriuka.

taigi mums 9 menesiukai ir mes esam 9.000kg ir 76cm ugio bigsmile.gif
Atsakyti
mes gimem 3006 g svorio ir 51 cm ugio, 1 men sverem 3900 g ir buvom 53 cm ugio, tai sesele sake, kad esam apyzemes ir apylieses g.gif idomu kiek per antra menesiuka busim priaugusios...
Atsakyti
QUOTE(sipsenele @ 2009 11 19, 22:19)
mes gimem 3006 g svorio ir 51 cm ugio, 1 men sverem 3900 g ir buvom 53 cm ugio, tai sesele sake, kad esam apyzemes ir apylieses  g.gif idomu kiek per antra menesiuka busim priaugusios...

tai kad man rodos visai gerai. priaugot 900g. taigi viskas gerai. nieko cia neapylieses ir ugis normaliai.
Atsakyti