Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(ingri1234 @ 2009 10 24, 08:54)
na as papriestarauciau, maniskis gime gan didelis- 4700 ir 57 cm. iki puses metu priauginejo po 1kg, gydytoja nieko nesake, svarbu kad vaikutis jaustusi gerai. storas neatrode, tiesiog buvo toks druckis. ir pirmus zingsnius pradejo daryti 7 menesiu. dabar 8 men ir 3 savaites. nepasakyciau kad begioja kaip didelis, bet per puse kambario praeina. tuo tarpu kai musu pazistamu leliukai tik sedet pradejo budami 7 menesiu. manau kad cia individualu ir nuo svorio nepriklauso. tiesa kai pradejom ropot + vaiksciot, tai svoris auga nezymiai palyginus su pirmu pusmeciu. 6 menesiu buvo 9 kg, dabar beveik 9men sveria 10.5kg

oho!
na mes 7men. sweriam 8kg. o del vaiksciojimo gal jusu mazius butu dar anksciau pradejes?
as manau kad manasis zuikis kaip ir mazokai sweria.. bet mamytes mane cia nuramino, ir santariskese lankemespas ortopeda.. zodziu viskas ok! negaliu sakyt kad mazius vaiksto, bet pasiramstydamas visus namus apeina.ta prasme su viena rankyte palei sienas ir kedes lotuliukas.gif kartais uzsimirsta, ir bando be rankyciu eit-bet tik ant siknos atsiseda lotuliukas.gif o lovyteje jau nuo6,5men pats atsistodavo! kai musu draugu berniukas-druckis toks... tokio laiko dar net nesedejo!
Atsakyti
o mes 5 men swerem 9kg.. skaitosi druckis, bet wa jau 5.5men ir nori sedet ir jau net stowet, pasodini tai su sikna pawaziuoja kad atsistot biggrin.gif manau po sawaites kokios sedes sawarankiskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mari73 @ 2009 10 29, 23:11)
mes priaugdavom tik po 400g.nervinausi,galvojau nepavalgo.gydytoja patare primaitint misiniu,bet niekaip neisiuliau.tada nuo 4men. pradejau duoti koses ir ka-priaugam tik po 200g.gydytoja sako viskas tvarkoje-toks augimas.svarbiausia mergyte sveika ,guvi,vystosi puikiai.nusiramink!linkiu uzaugt jum dideliem,o svarbiausia sveikiem drutiem!linkejimai tavo mazyliui  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(lasiniuotis @ 2009 10 30, 16:09)
pas mus labai panašu kaip pas jus, trecią 400g, ketvirtą 350g, maitinu pati, nuo 5 mėn rekomenduoja košytes pradėt, mišinio net nesiulo, nes vis vien negers, nieko iš buteliuko negeria 4u.gif nervinausi ir aš, bet aprimau 4u.gif

4mėn- 5,5kg ir 61,5cm biggrin.gif

nu va paguodet..maniske gime isnesiota, bet labai mazyte 2340g ir 45cm. pirma menesi dejo +1kg ir 4cm apsidziaugiau, o paskui prasidejo nervai 2 ir 3 men po 500g priaugo, 4 jau tik 400g, bet per menesi po 3-4cm prideda ugio..dabar sveria 4750g ir kokiu 58cm..as jau ir pas gydytoja bijau eiti..masciau, gal pabandyti duoti misinio, nes kai pasiuliau kitokio maisto, tai atrode, kad jai duodu tokia slikstyne (obuolys ir bananas palaizyti) lyg ten butu koks sliekas ar kirmele doh.gif
as jau mastau, kad gal fermentus reikia istirti, gal jai tiesiog nepasisavima organizmas maistinguju medziagu..net nezinau doh.gif
Atsakyti
mes 8men; 8,7kg ir 71cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(mari73 @ 2009 10 30, 19:23)
sveiki 4u.gif tai jus pakankamai dideli.mano mergyte 6men.6800g66cm.pas mane visai coliuke 4u.gif su kosem galit neskubet,jei turit pakankamai pienelio tai ir gerkit.mes koses valgom nuo 4men.ir visiskai pieno atsisake.maniau nupenesiu,o gavosi atvirksciai.linkejimai jums 4u.gif

jei toliau viskas vyks tokiu tempu, tai 6 men manau busim 6100g verysad.gif
nepasakyčiau kad to pienelio labai daug, bet tikrai galėtų daugiau valgyt, o daba tai po kelis gurkšnius ir viskas.jaučiu kad nelabai jai tas pienas patinka, bet kodėl g.gif linkėjimai ir jums 4u.gif

Alchemie, kazin ar gers ji tą mišinį, nes manoji iš butliuko tai nė lašo nenori, net mano pieno doh.gif o su šaukšteliu tai ir sunkai sekasi, kiek į burną, tiek atgal doh.gif
parašykit kaip sekasi jums toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2009 11 04, 22:19)
jei toliau viskas vyks tokiu tempu, tai 6 men manau busim 6100g verysad.gif
nepasakyčiau kad to pienelio labai daug, bet tikrai galėtų daugiau valgyt, o daba tai po kelis gurkšnius ir viskas.jaučiu kad nelabai jai tas pienas patinka, bet kodėl g.gif linkėjimai ir jums 4u.gif

Alchemie, kazin ar gers ji tą mišinį, nes manoji iš butliuko tai nė lašo nenori, net mano pieno doh.gif o su šaukšteliu tai ir sunkai sekasi, kiek į burną, tiek atgal doh.gif

mes is buteliu ko ismokom gerti arbatelle 5 men jokio misinio neimdavo.dabar 6men. geriam naktimis misinuka,nes baigesi mp.jei jusu mazylis ramus ,tikrai pienelio pakanka.uz dvieju savaiciu sversimes.siaip su kosem priaugdavom tik po 200g,nors apetitu nesiskundziam. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2009 11 04, 22:19)

o jus daretes tyrima koki paseio ar sisiuko de fermentu? Ga neskaido pieno batymu? vienai mamytei buvo, akd vaikiukas turejo stafilokoka, ta kai ji isgyde eme vagyti tiek, kad pridejo vos ne 2kg per men g.gif
As si menesi paziuresiu kaip priaugs ir gal darysiu sisiukio tyrima de fermentu, nes man apciai vaiksyteje truko lipazes, kuri skaido riebalus ir as nuo 6 men. svori meciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 05 lapkričio 2009 - 11:38
QUOTE(Alchemie @ 2009 11 05, 12:32)
o jus daretes tyrima koki paseio ar sisiuko de fermentu? Ga neskaido pieno batymu? vienai mamytei buvo, akd vaikiukas turejo stafilokoka, ta kai ji isgyde eme vagyti tiek, kad pridejo vos ne 2kg per men g.gif
As si menesi paziuresiu kaip priaugs ir gal darysiu sisiukio tyrima de fermentu, nes man apciai vaiksyteje truko lipazes, kuri skaido riebalus ir as nuo 6 men. svori meciau doh.gif

va ka man pavyko isisiaiskint.i geromeda skambijau jie visokius tyrimus dar, tai lipaze galima nustatyt tik is karujo tyrimo, is sysiuko nieko nenustatys.jei neskaldytu, kakotu riebiom ismatom.del stafilokoko sako butu tempa, puliniai.kaip ir nieko ner tokio.ka jums sako su primaitinimu?mums liepia pradet pratint nuo 4.5men, kad penkiu jau valgytu kazkiek.
vsio ryt vezu kakuti, bo jau nupusiu rimtai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lasiniuotis: 05 lapkričio 2009 - 14:54
Mums uz poros dieneliu 10men.siandien buvom svertis,ugis 73cm.o svoris 9kg 500gr.
Atsakyti
QUOTE(Kuosma @ 2009 11 04, 14:15)
mes 8men; 8,7kg ir 71cm  g.gif

pas mus panasiai... unsure.gif biski nerimo turiu:) bet buna ir baisiau ax.gif eisim pirmadini swertis.. ziuresim tongue.gif
Atsakyti
mum 11 men svoris 10 kg.74 cm. gime 3750 ir 55cm. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mari73 @ 2009 10 27, 20:05)
sveiki 4u.gif kaip matau dauguma auginat druckius vaikucius.mano mergyte 6men.sveria tik5900g.,ugis 66cm.ar yra mamyciu auginanciu tokius coliukus? smile.gif

O taip,mes esame vienos iš mažyčių... 7 mėnesių sulaukę, tesvėrėme 7 kg,o ūgis 68 cm. blush2.gif
Atsakyti