Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

Sveikos, mamytes,

Siandien buvom pas gydytoja pirma karta,nes suejo menesiukas, tai nuotaika dingo, nes priauges sunelis tik 410 g ir paauges 1 cm unsure.gif tai man kazkaip neramu labai..nors ligoninej pries isvaziuojant gydytojos stebejosi,nes buvom nenumete kaip dauguma, o priauge net 30 g. Tai gydytoja sako, gal cia dabar tada pas mus tas svorio kritimas skaitosi, dar pries pora savaiciu geriau antibiotikus, nes buvo kruties uzdegimas ir vaikas atpylinejo po valgymu, tai gal ir del to..dabar liepe intensyviai maitinti, ne reciau kaip 3 val ir pasirodyti po savaites g.gif neramu kazkaip man. Ar buve jums taip, kad pirma men tiek mazai priaugot ir paaugot? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(indzia @ 2009 10 28, 17:07)
Sveikos, mamytes,

Siandien buvom pas gydytoja pirma karta,nes suejo menesiukas, tai nuotaika dingo, nes priauges sunelis tik 410 g ir paauges 1 cm  unsure.gif  tai man kazkaip neramu labai..nors ligoninej pries isvaziuojant gydytojos stebejosi,nes buvom nenumete kaip dauguma, o priauge net 30 g. Tai gydytoja sako, gal cia dabar tada pas mus tas svorio kritimas skaitosi, dar pries pora savaiciu geriau antibiotikus, nes buvo kruties uzdegimas ir vaikas atpylinejo po valgymu, tai gal ir del to..dabar liepe intensyviai maitinti, ne reciau kaip 3 val ir pasirodyti po savaites  g.gif  neramu kazkaip man. Ar buve jums taip, kad pirma men tiek mazai priaugot ir paaugot? verysad.gif

as jusu vietoje nelabai jaudinciausi. nes jeigu maitinat MP tai 400g yra normalu. pamatysite kita menesi bus geriau. kiekvienas vaikas labai individualus ir priauga kirtingai. pvz., manoji pana per pirma men priaugo 1.400 kg ir 4 cm o drauges mergyte per pirma menesiuka panasiai kaip jus tik 400g ir 2 cm, bet uz tat kita menesi jos atsigribe ir priaugo 1.300kg. taip kad nesijaudinkit ir siulykit kuo dazniau kruti, po valgio panesiokit staciom ir leiskit atsirugti, kad neatpilinetu daug
Atsakyti
QUOTE(indzia @ 2009 10 28, 18:07)
Ar buve jums taip, kad pirma men tiek mazai priaugot ir paaugot? verysad.gif

Pirma menesi paaugom 700gr. Mamyte labai nepergyvenkit console.gif viskas bus gerai. Daktarai lieps misini duoti. O cia jau nuo taves pacios priklausys.
As, kad ir daviau misini gerti, labai didelio ispudzio nepadare. Kita menesi uzaugom tiek pat.
Jei vakas nebus linkes tukti, tai nei jis stengsis persivalgyt, nei svoris kilogramais augs. Bent jau pas mus taip yra. Valgom labai saikingai, ir priziurim figura mirksiukas.gif nail.gif
Atsakyti
Aciu, mamytes, nusiraminau truputi ax.gif
Atsakyti
6men: 6,5kg ir 68cm. Priaugom 600g.
Atsakyti
QUOTE(indzia @ 2009 10 28, 19:07)
Sveikos, mamytes,

Siandien buvom pas gydytoja pirma karta,nes suejo menesiukas, tai nuotaika dingo, nes priauges sunelis tik 410 g ir paauges 1 cm  unsure.gif  tai man kazkaip neramu labai..nors ligoninej pries isvaziuojant gydytojos stebejosi,nes buvom nenumete kaip dauguma, o priauge net 30 g. Tai gydytoja sako, gal cia dabar tada pas mus tas svorio kritimas skaitosi, dar pries pora savaiciu geriau antibiotikus, nes buvo kruties uzdegimas ir vaikas atpylinejo po valgymu, tai gal ir del to..dabar liepe intensyviai maitinti, ne reciau kaip 3 val ir pasirodyti po savaites  g.gif  neramu kazkaip man. Ar buve jums taip, kad pirma men tiek mazai priaugot ir paaugot? verysad.gif

mano panele pirma men. irgi buvo priaugusi tik 400g, o dabar 9 men. sveriam 9kilus lotuliukas.gif
Atsakyti
3 men. priaugom +1 kg. -6.500kg ir istysom iki 61.5cm + 2.5 cm.
Atsakyti
QUOTE(indzia @ 2009 10 28, 22:06)
Aciu, mamytes, nusiraminau truputi  ax.gif

mes priaugdavom tik po 400g.nervinausi,galvojau nepavalgo.gydytoja patare primaitint misiniu,bet niekaip neisiuliau.tada nuo 4men. pradejau duoti koses ir ka-priaugam tik po 200g.gydytoja sako viskas tvarkoje-toks augimas.svarbiausia mergyte sveika ,guvi,vystosi puikiai.nusiramink!linkiu uzaugt jum dideliem,o svarbiausia sveikiem drutiem!linkejimai tavo mazyliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
nusiramink!linkiu uzaugt jum dideliem,o svarbiausia sveikiem drutiem!linkejimai tavo mazyliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aciu uz linkejimus ir palinkejimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mari73 @ 2009 10 29, 23:11)
mes priaugdavom tik po 400g.nervinausi,galvojau nepavalgo.gydytoja patare primaitint misiniu,bet niekaip neisiuliau.tada nuo 4men. pradejau duoti koses ir ka-priaugam tik po 200g.gydytoja sako viskas tvarkoje-toks augimas.svarbiausia mergyte sveika ,guvi,vystosi puikiai.nusiramink!linkiu uzaugt jum dideliem,o svarbiausia sveikiem drutiem!linkejimai tavo mazyliui  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pas mus labai panašu kaip pas jus, trecią 400g, ketvirtą 350g, maitinu pati, nuo 5 mėn rekomenduoja košytes pradėt, mišinio net nesiulo, nes vis vien negers, nieko iš buteliuko negeria 4u.gif nervinausi ir aš, bet aprimau 4u.gif

4mėn- 5,5kg ir 61,5cm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2009 10 30, 16:09)
pas mus labai panašu kaip pas jus, trecią 400g, ketvirtą 350g, maitinu pati, nuo 5 mėn rekomenduoja košytes pradėt, mišinio net nesiulo, nes vis vien negers, nieko iš buteliuko negeria 4u.gif nervinausi ir aš, bet aprimau 4u.gif

4mėn- 5,5kg ir 61,5cm biggrin.gif

sveiki 4u.gif tai jus pakankamai dideli.mano mergyte 6men.6800g66cm.pas mane visai coliuke 4u.gif su kosem galit neskubet,jei turit pakankamai pienelio tai ir gerkit.mes koses valgom nuo 4men.ir visiskai pieno atsisake.maniau nupenesiu,o gavosi atvirksciai.linkejimai jums 4u.gif
Atsakyti
Mes siandien po TA, tai maziuke jau net 8,9 kg ir 72 cm thumbup.gif tikra apkuni monekene lotuliukas.gif
Atsakyti