Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 19, 15:42)
na as visai ranka ir nenumoju i tai. bet manau jei jau pavalgo 3 kartus normaliai nebutina grusti ir kankintis tarp tu maitinimu. mes si menesi priaugom 600 g ir manau tai normalu.

Jei mano vaikas trecia karta pavalgo, tada sventiskai nusiteikusi ramiai miegoti einu lotuliukas.gif
Per menesi uzaugt 600gr cia norma, manau thumbup.gif
Atsakyti

na didelis vaikas deja yra letesnis uz mazesnio svorio bendraamzius. tokie vaikai viska pradeda truputeli veliau. bet pradejus ropinet ir vaikscioti svoris is tikruju turi nukristi. bet buna tokie vaikuciai ir lieka apkuniais, nes ju apetitas nemazeja.
turbut jau nieko nebegalima pakeisti mazinti normas ar kazka panasaus?
Atsakyti
QUOTE(Antira @ 2009 10 19, 14:50)
Jei mano vaikas trecia karta pavalgo, tada sventiskai nusiteikusi ramiai miegoti einu  lotuliukas.gif
Per menesi uzaugt 600gr cia norma, manau thumbup.gif

na mums daktare tikrai nieko nesake del svorio niekad, nors kartais ir maziau priaugdavom, budavo ir 400g. bet manau kad kai gimem 2.700 o dabar esam 8.600, tai nuo gimimo iki dabar priaugti beveik 6 kg. manau cia tikrai gerai thumbup.gif o ir i ugi mazoji ugtelejo nuo 47 iki 75 cm, tai 28cm. man tai atrodo geriau nei gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 19, 16:51)
na mums daktare tikrai nieko nesake del svorio niekad, nors kartais ir maziau priaugdavom, budavo ir 400g. bet manau kad kai gimem 2.700 o dabar esam 8.600, tai nuo gimimo iki dabar priaugti beveik 6 kg. manau cia tikrai gerai  thumbup.gif o ir i ugi mazoji ugtelejo nuo 47 iki 75 cm, tai 28cm. man tai atrodo geriau nei gerai  biggrin.gif

Kai mum buvo 8 men. ugis buvo 74cm, o svoris 7,76kg. O gime 3.275kg ir 55cm. Dziaugiuos kaip bebutu smile.gif Jus tai labai gerai augat thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(FaRieLa @ 2009 10 19, 16:37)
na didelis vaikas deja yra letesnis uz mazesnio svorio bendraamzius. tokie vaikai viska pradeda truputeli veliau. bet pradejus ropinet ir vaikscioti svoris is tikruju turi nukristi. bet buna tokie vaikuciai ir lieka apkuniais, nes ju apetitas nemazeja.
turbut jau nieko nebegalimasau pakeisti mazinti normas ar kazka panasaus?

Kad nevisada g.gif Musu pusbroliukas vienu menesiuku jaunesnis, o pradejo vaikscioti panasiai kaip ir musiske. O storuliukas, nepakeliamas. Tikrai negalvojom, kad toks judrus bus. O siandien mamyte sake, kad valgyt nemete ir kilogramai toliau auga. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FaRieLa @ 2009 10 19, 15:37)
turbut jau nieko nebegalima pakeisti mazinti normas ar kazka panasaus?

manau reikia, kad vaikas butu kuo daugiau aktyvus ir viskas bus gerai thumbup.gif
na o del normu, zinoma nereik palikti vaiko alkano cia kas be ko, daugiau vaisiu darzoviu, maziau visokiu sausainuku ir viskas tvarkoje. nors siaip as siulyciau kuo daugiau but aktyviems ir kuo daugiau judeti
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 19, 18:15)
manau reikia, kad vaikas butu kuo daugiau aktyvus ir viskas bus gerai  thumbup.gif
na o del normu, zinoma nereik palikti vaiko alkano cia kas be ko, daugiau vaisiu darzoviu, maziau visokiu sausainuku ir viskas tvarkoje. nors siaip as siulyciau kuo daugiau but aktyviems ir kuo daugiau judeti

na tai kad as jai isviso sausainuku neduodu nes gyditoja taip pat griestai uzdraude kol tokia stambi yra o del aktyvumo tai manau reikes pabandyti dar daugiau laiko jai skirti
Atsakyti
QUOTE(FaRieLa @ 2009 10 19, 18:34)
na tai kad as jai isviso sausainuku neduodu nes gyditoja taip pat griestai uzdraude kol tokia stambi yra o del aktyvumo tai manau reikes pabandyti dar daugiau laiko jai skirti

Man irgi vienu metu atrode kad mano panele bus ne is smulkiuju, kai per pirma menesi priaugo 1,700 ir 7 cm, o zandai kokio dydzio lotuliukas.gif bet dabar jai 5 men. ir nors pagal ugi ir svori siekia 6 men. vidurki, bet svoris visai susireguliavo. gydytojas sake, kad pagal jos ugi net 100 g per mazai sveria. Bet mes lankome baseina ir ji daug juda, vartosi, aktyvi mergicka smile.gif o zandai vistiek liko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2009 10 20, 21:26)
Man irgi vienu metu atrode kad mano panele bus ne is smulkiuju, kai per pirma menesi priaugo 1,700 ir 7 cm, o zandai kokio dydzio  lotuliukas.gif  bet dabar jai 5 men. ir nors pagal ugi ir svori siekia 6 men. vidurki, bet svoris visai susireguliavo. gydytojas sake, kad pagal jos ugi net 100 g per mazai sveria. Bet mes lankome baseina ir ji daug juda, vartosi, aktyvi mergicka smile.gif o zandai vistiek liko  ax.gif

na man ji atrode kad nuo gimimo gerai augo po norma bet kada taip staigei soko net nepastebejau ,bandom ir manksteles dazniau daryti ir viska gal po truputi nukris kita men eisim pas gyditojus bus matyt kaip cia jai
Atsakyti
mums jau 4 mėnesiukai priaugom šį mėnesi mažiausiai 500 gr. dabar sveriam 7kg. 67 cm. gimėm 3880kg. 55 cm. šiek tiek neramu ar nepermažai priaugom, tik dabar pradėjom ragauti daržovių košytes.
Atsakyti
QUOTE(šaltė @ 2009 10 22, 21:44)
mums jau 4 mėnesiukai priaugom šį mėnesi mažiausiai 500 gr. dabar sveriam 7kg. 67 cm. gimėm 3880kg. 55 cm. šiek tiek neramu ar nepermažai priaugom, tik dabar pradėjom ragauti daržovių košytes.

kodel sakai, kad mazai??? mano vaikas 7 kg svere kai buvo 6 men. tik pirmus menesius vaikas turi priaugti kilograma ir daugiau, po to svorio priauga maziau. 400g jau yra normalu.
Atsakyti
Mums jau 6,5 mėnesiuko.Sveriame 8kg ir 600g bei užaugime iki 70 cm biggrin.gif
Atsakyti
nesuprantu g.gif kokie dideli vaikai g.gif šešių mėnesių siekia metukų svorį bigsmile.gif
Atsakyti