o mes kas menesi po kilograma priaugam ir nezinau tai per daug ar per mazai? bet gyd nieko nesako
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2009 10 18, 20:41)
o mes kas menesi po kilograma priaugam ir nezinau tai per daug ar per mazai? bet gyd nieko nesako
kilogramas yra norma, kiek lelius turi priaugti per menesi tik man idomu nuo keliu men jau jie turi maziau priaugti gal kas zinot?
Papildyta:
[quote=FaRieLa,2009 10 18, 19:33]
na as kai nuejau pas gyditoja ji man sako gal mamoms ir grazu kad vaikas rubuiliukas kad gerai auga bet tipo reikia pagalvoti ir apie vaika kaip jam po to sunku bus ir taip toliau tai truputi ir sunerimau
jaigu dabar lelius pilnutis tai dar nereiskias kad ir ateity toks bus.. maniskis pvz irgi labai judrus, negali nustygti wietoi nz nzn man tai gerai kad toks sworis
jaigu dabar lelius pilnutis tai dar nereiskias kad ir ateity toks bus.. maniskis pvz irgi labai judrus, negali nustygti wietoi nz nzn man tai gerai kad toks sworis
[/quote]
na man taip pat atrodo kad nieko cia blogo bet gyditoja sako kad jai po to paciai bus sunkiau ismokti sedeti ir t.t bet as girdejau kad kai vaikai pradeda vaikscioti ar ropineti tai tas svoris pradeda kristi po truputi idomu kaip cia bus
QUOTE(atide1985 @ 2009 10 18, 19:06)
mano mergyte 5men svere 5,9 kg ir 68cm.. as nei kiek nesijaudinu del to
Na, dabar as jau nesijaudinu, nusiraminau. Bet pries tai grauziau save, kad mazylei pienuko neuztenka, kad galbut vaikas badauja. Buvau nepratusi, kad tik po 400gr per men priaugtu. Kai augo sunelis, tai jis maziausiai po kilograma priaugdavo, o si mano coliuke tiek svorio nepriaugina
QUOTE(gabrizacka @ 2009 10 19, 08:00)
kilogramas yra norma, kiek lelius turi priaugti per menesi tik man idomu nuo keliu men jau jie turi maziau priaugti gal kas zinot?
na kilogramas yra norma pirmus menesius (mazdaug 3-4), o po to jau turi vaikas maziau priaugti, 400-500g.
QUOTE(FaRieLa @ 2009 10 19, 09:23)
na man taip pat atrodo kad nieko cia blogo bet gyditoja sako kad jai po to paciai bus sunkiau ismokti sedeti ir t.t bet as girdejau kad kai vaikai pradeda vaikscioti ar ropineti tai tas svoris pradeda kristi po truputi idomu kaip cia bus
na didelis vaikas deja yra letesnis uz mazesnio svorio bendraamzius. tokie vaikai viska pradeda truputeli veliau. bet pradejus ropinet ir vaikscioti svoris is tikruju turi nukristi. bet buna tokie vaikuciai ir lieka apkuniais, nes ju apetitas nemazeja.
QUOTE(miix @ 2009 10 19, 10:47)
Na, dabar as jau nesijaudinu, nusiraminau. Bet pries tai grauziau save, kad mazylei pienuko neuztenka, kad galbut vaikas badauja. Buvau nepratusi, kad tik po 400gr per men priaugtu. Kai augo sunelis, tai jis maziausiai po kilograma priaugdavo, o si mano coliuke tiek svorio nepriaugina
O as ne veltui pergyvendavau, kad pienuko nepakanka. Ir niekad mergyte nesiprasydavo valgyti. Ir jau taip iki siol. Mazai valgo, ir dziaugiasi kai niekas maisto negruda. Svoris visada po 400 - 700gr tepriaugdavo.
O daktare tikriausiai grozisi vaikais - perkudusiais, su melynais paakiais. Ismoks ir sedeti ir vaikscioti, plonas ar storas, jokio skirtumo. Grazus visi vaikais, svarbu priziureti, sveiki ir laimingi.
QUOTE(Antira @ 2009 10 19, 12:17)
O as ne veltui pergyvendavau, kad pienuko nepakanka. Ir niekad mergyte nesiprasydavo valgyti. Ir jau taip iki siol. Mazai valgo, ir dziaugiasi kai niekas maisto negruda. Svoris visada po 400 - 700gr tepriaugdavo.
O daktare tikriausiai grozisi vaikais - perkudusiais, su melynais paakiais. Ismoks ir sedeti ir vaikscioti, plonas ar storas, jokio skirtumo. Grazus visi vaikais, svarbu priziureti, sveiki ir laimingi.
bet per prievarta maista kisti irgi nesveika.. gi nesupilsi pienelio praziodinus..
QUOTE(atide1985 @ 2009 10 19, 13:19)
bet per prievarta maista kisti irgi nesveika.. gi nesupilsi pienelio praziodinus..
ir as taip manau, o beto vaikas kai nenori net neprisileidzia praziodomas.taigi sitaip tik traumuoti vaika galima. manoji irgi neperdaugiausiai valgo. gydytoja jau ne karta sake, kad maisto turi valgyt daugiau, o manoji vis tik labiau pripazista MP. valgo tyreles vaisiu ir darzoviu, mesytes (tik neypatingai daug), grudu koses. bet viso to valgo maksimum 3 kartus per diena, ir tarp tu maitinimu nieko jai neikisi, nei sausainuko, nei dziuvesiuko, nei agurkiuko, nieko, isskyrus vandenuka, arbatele ar MP. sultys is viso atsisako gerti, tai as jos ir neprievartauju del ju
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 19, 14:46)
nei sausainuko, nei dziuvesiuko, nei agurkiuko, nieko, isskyrus vandenuka, arbatele ar MP. sultys is viso atsisako gerti, tai as jos ir neprievartauju del ju
Kuo daugiau visokiu valgymo variantu, tuo daugiau isiulysi. As jau isitikinau 100 proc. Prievarta niekas nekisha, gal ir nereikia bandyt. Bet kaip paaiskinti sitoki dalyka???? Jei mano mergyte, neuzsiemus jokia veikla, tik ziuri i mane kaip as bandau ikisti sauksta, tai net su didziausiom pastangom nepriversiu jos isizioti. o tuo pat metu, kai ikisu i rankas koki nematyta idomu daikta, ir ji tyrinejomo stadijoje, mergaitei burna darinejasi ties kiekvienu saukstu. O nuo 2 - 6 menesiu, pienuka sugirdydavau tik mieganciai.
Jei ranka numociau, ir nedeciau jokiu pastangu, galimas daiktas kad per menesi nei 200gr neuzaugtume.
Gal jau mums reiketu pradeti pacioms sauksta laikyti? Tada mums reikalinga trecia ranka
QUOTE(Antira @ 2009 10 19, 16:07)
kai ikisu i rankas koki nematyta idomu daikta, ir ji tyrinejomo stadijoje, mergaitei burna darinejasi ties kiekvienu saukstu.
na as irgi rodau visokius daiktus, tai ji man tada gerai valgo
QUOTE(Antira @ 2009 10 19, 14:07)
Kuo daugiau visokiu valgymo variantu, tuo daugiau isiulysi. As jau isitikinau 100 proc. Prievarta niekas nekisha, gal ir nereikia bandyt. Bet kaip paaiskinti sitoki dalyka???? Jei mano mergyte, neuzsiemus jokia veikla, tik ziuri i mane kaip as bandau ikisti sauksta, tai net su didziausiom pastangom nepriversiu jos isizioti. o tuo pat metu, kai ikisu i rankas koki nematyta idomu daikta, ir ji tyrinejomo stadijoje, mergaitei burna darinejasi ties kiekvienu saukstu. O nuo 2 - 6 menesiu, pienuka sugirdydavau tik mieganciai.
Jei ranka numociau, ir nedeciau jokiu pastangu, galimas daiktas kad per menesi nei 200gr neuzaugtume.
Gal jau mums reiketu pradeti pacioms sauksta laikyti? Tada mums reikalinga trecia ranka
na as visai ranka ir nenumoju i tai. bet manau jei jau pavalgo 3 kartus normaliai nebutina grusti ir kankintis tarp tu maitinimu. mes si menesi priaugom 600 g ir manau tai normalu. kazkodel manoji dar nenori pati valgyti viska ka duodu i rankyte yra metoma lauk, pirmiau zinoma, patirynejus