mums 7men ugis 70,5 o sweriam 8kg...
nezinau nezinau nezinau...
kur kokias lenteles rast gal kas zino?
nes sitose temelese kurios yra parodytos jau nbeatsidaro!!!!
per men priaugom tik puse cm!!!!! ir 200gr.
valgom ryte vakare pirktines hipp-milupos kosytes, geriam mano pieneli kokius 6-7kartus per diena.. per pietus valgom kosytes su mesyte ir aliejaus sauksteli dedu... arbatytes tik nakti uzgeriam, o diena morku sultyciu, ir dar tyreles kokias paskanaujam..
nesuprantu, apetitas geras atrodo, gimem 3.900o ugio 54cm
atrodo lyg ir nemazi buvom...
visi sako bus smulkus kaip mamyte, nes mano ugis 1.63 o sworis ik,i gimdymo50buvo...
QUOTE(rraassyte @ 2009 10 15, 15:40)
na bet mes labai judrus.. malames ir malames visa diena, miegam tik karta ar du per dienele. jau maziulis senaj sliauzo ir kokia sawaite kaip vaiksto isikabines y lovytes krastus ar pasiramstydamas siena.. gal visas kolorijas taip ismeto
normalus tas svoris. manoji irgi buvo smulkuti. o paaugus... jau nelabai kodėl visi turi būti gigantai, dabar be galo madinga kūdikiui būti kuo storesniam( bet gi neparinksi).svarbiausia, kad vis daktarai graužia (ypatingai maitinančias nmamas), kad svoris mažas, svoris mažas, ir taip be galo... aš jau ir primaitinėt buvau priversta, o gal visai be reikalo. o tas svoris kaip mazas, taip mažas..
na o mes siandiena sveremes tai jau esam 8.600kg +600g per menesi ir 75 cm +2cm.
vaikas judrutis, bet kad apetitas butu geras tikrai nepasakyciau. per pus tiek nesuvalgom kiek rrasytes vaikas.
vaikas judrutis, bet kad apetitas butu geras tikrai nepasakyciau. per pus tiek nesuvalgom kiek rrasytes vaikas.
QUOTE(Donatuke @ 2009 10 14, 15:24)
mes valom tik MP. Gimem virs 4 kg, ir 3men, budami sverem 8kg ir 64cm
Nerealiai
Mano dukrai keturi men. ir sveriam tik 5,8 kg, ugis 62 cm...... Valgo MP, mazyle labai judri, guvi, rieciasi kaip nori sedeti, vartosi i abi puses, todel gydytoja pasake, kad del tokio mazo svorio nera ko nerimauti
QUOTE(FaRieLa @ 2009 10 18, 08:37)
mano dukrytei 5men ir mes sveriame 9kg daktarai sako kad tai yra labai nesveika
neitiketina. mums 8 menesiai ir mes tiek nesveriam. lyg mano mazoji ir gerai valgo ir nemazai. bet vis tiek nepriauga daug
QUOTE(FaRieLa @ 2009 10 18, 10:37)
mano dukrytei 5men ir mes sveriame 9kg daktarai sako kad tai yra labai nesveika
mes irgi tiek pat sweriam, bet daktare nieko blogo nesako. Mano puskes lelius 3 men swere 8.100kg ir 65cm ir irgi nieko blogo nesako, tik kad gerai auga ir sweikas
gimem 3.6 kg, 50 cm
1 men - 4.6 kg, 54 cm
2 men - 6.5 kg!, 59 cm
3 men - 7.5 kg, 62 cm
augam kaip ant mieliu valgom tik MP. Daktare sake kad didesnis svoris nera labai blogai, tik tokie leliukai maziau judrus. tai as jau stengiuosi savo panelyte mankstint ir masazuot, dabar jau lyg taip greit svoris nedideja
1 men - 4.6 kg, 54 cm
2 men - 6.5 kg!, 59 cm
3 men - 7.5 kg, 62 cm
augam kaip ant mieliu valgom tik MP. Daktare sake kad didesnis svoris nera labai blogai, tik tokie leliukai maziau judrus. tai as jau stengiuosi savo panelyte mankstint ir masazuot, dabar jau lyg taip greit svoris nedideja
QUOTE(miix @ 2009 10 18, 10:26)
Nerealiai
Mano dukrai keturi men. ir sveriam tik 5,8 kg, ugis 62 cm...... Valgo MP, mazyle labai judri, guvi, rieciasi kaip nori sedeti, vartosi i abi puses, todel gydytoja pasake, kad del tokio mazo svorio nera ko nerimauti
mano mergyte 5men svere 5,9 kg ir 68cm.. as nei kiek nesijaudinu del to
Gimė 3485 ir 52;
1 mėn - 4500 ir 56,5;
2 mėn- 5600 ir 60;
3 mėn -6500 ir 63;
4 mėn -7600 ir 67;
5 mėn -8200 ir 69;
1 mėn - 4500 ir 56,5;
2 mėn- 5600 ir 60;
3 mėn -6500 ir 63;
4 mėn -7600 ir 67;
5 mėn -8200 ir 69;
QUOTE(gabrizacka @ 2009 10 18, 14:16)
mes irgi tiek pat sweriam, bet daktare nieko blogo nesako. Mano puskes lelius 3 men swere 8.100kg ir 65cm ir irgi nieko blogo nesako, tik kad gerai auga ir sweikas
na as kai nuejau pas gyditoja ji man sako gal mamoms ir grazu kad vaikas rubuiliukas kad gerai auga bet tipo reikia pagalvoti ir apie vaika kaip jam po to sunku bus ir taip toliau tai truputi ir sunerimau
Papildyta:
QUOTE(Fatimaallaa @ 2009 10 18, 11:18)
neitiketina. mums 8 menesiai ir mes tiek nesveriam. lyg mano mazoji ir gerai valgo ir nemazai. bet vis tiek nepriauga daug
na nezinau mano irgi atrodo daug nevalgo ryte misinukas pietum kose pavakari misinukas ir vakare misinukas gal cia jis taip augina svori