Moterys, na o mano suneliui yra trys menesiai ir mes sveriam 8 Kg ir musu ugis yra 64 cm.Gydytoja negali juom atsidziaugti ir vis tepriduria: ALIA STIPRUS VAIKIS....
Zinokit moterys, jau nebetie laikai,kai budavo griezti apibrezimai, kiek turi suvalgyti vaikas, kas kiek laiko ji maitinti ir ne duok dieve maziau,o apie daugiau kalbos net negali btui! Dabar jau mamos pacios kontoliuoja padeti.PVZ mano sunus gime 4100 Kg ir ugis 54 Cm maitinau krutimi iki 2-u men. Saziningai, kaip ir skaiciau literaturoje, kiek nori tiek ir daviau.Rezultatas 1-a menesi 1900 Kg priaugom. 2-a 1500 kg pasunkejom na ir tt.Po to pienukas pradejo dingti.Pabandziau maitinti APTAMILU pradzioje buvo kaip ir nieko,bet poto pastebejau,kad jis man neprivalgo,nes kai vaikas yra sotus ir jam nieko neskauda jis turi buti ramus.Mama patare gryzti i rusu laikus ir pabandyti maitinti klijukais.Ir rezultatas puikus mano vaikas jauciaisi kuo puikaiusiai jis sotus ir zinoma sveikas.Geriam jau tryju menesiu morku sultyciu ir einam i prieki su sypsena