Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(gabrizacka @ 2009 10 11, 20:37)
o mums 5men ir sworis 9 kg  biggrin.gif

jau 10 sukako , itariu kad 9 kg nesveria g.gif
Atsakyti
na o musu 5 men pasiekimai tokie blush2.gif : 7,2kg ir 70,5cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirdis_pilna_meiles @ 2009 10 11, 20:49)
na o musu 5 men pasiekimai tokie blush2.gif : 7,2kg ir 70,5cm  ax.gif

Saunuoliai,musu tokie pat pasiekimai buvo 7men.ir gydytoja sake,kad augam labai gerai,pagal visas skales.Kaip yra taip gerai,svarbu neserga vaikuciai ir nereikia isradient dviracio mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes per pirma menesi tik apie 500 g priaugom ir 4 cm ugio, svorio tai visai nedaug kai paskaiciau kad visi tiek priaugo neramu darosi verysad.gif
Atsakyti
mes irgi per menesiuka priaugom 500 g ir 3 cm bet musu pediatre tepasake kad norma ir viskas gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 10 12, 18:04)
mes irgi per menesiuka priaugom 500 g ir 3 cm bet musu pediatre tepasake kad norma ir viskas gerai g.gif

oj nu tikekimes kad taip ir yra ax.gif
Atsakyti
metuku vidurkis nuo 9 iki 11 kg biggrin.gif
Atsakyti
sunelis gime 4.05kg 52cm,kai rasemes namo svere 3.9kg.praejo menuo ir snd pirma karta lankemes pas gydytoja:sveriam 5.5kg,ugis 59cm,galvytes apimtis 40.5cm.maitinamas MP smile.gif
Atsakyti
Siandien sveremes. 4 men ir 1 sav. - 6,5 kg.
Atsakyti
2 men. 15 dienu 6315kg ir 60 cm smile.gif
Atsakyti
mes valom tik MP. Gimem virs 4 kg, ir 3men, budami sverem 8kg ir 64cm ax.gif
Atsakyti
Moterys, na o mano suneliui yra trys menesiai ir mes sveriam 8 Kg ir musu ugis yra 64 cm.Gydytoja negali juom atsidziaugti ir vis tepriduria: ALIA STIPRUS VAIKIS.... smile.gif
Zinokit moterys, jau nebetie laikai,kai budavo griezti apibrezimai, kiek turi suvalgyti vaikas, kas kiek laiko ji maitinti ir ne duok dieve maziau,o apie daugiau kalbos net negali btui! Dabar jau mamos pacios kontoliuoja padeti.PVZ mano sunus gime 4100 Kg ir ugis 54 Cm maitinau krutimi iki 2-u men. Saziningai, kaip ir skaiciau literaturoje, kiek nori tiek ir daviau.Rezultatas 1-a menesi 1900 Kg priaugom. 2-a 1500 kg pasunkejom na ir tt.Po to pienukas pradejo dingti.Pabandziau maitinti APTAMILU pradzioje buvo kaip ir nieko,bet poto pastebejau,kad jis man neprivalgo,nes kai vaikas yra sotus ir jam nieko neskauda jis turi buti ramus.Mama patare gryzti i rusu laikus ir pabandyti maitinti klijukais.Ir rezultatas puikus mano vaikas jauciaisi kuo puikaiusiai jis sotus ir zinoma sveikas.Geriam jau tryju menesiu morku sultyciu ir einam i prieki su sypsena smile.gif
Atsakyti