Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(ruteliux25 @ 2009 10 02, 11:23)
visi sliauztai i ugi isaugt baigiam, bet kabo kaip maisai ties kunu biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Pas mus taip pat irgi
Papildyta:
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 10 01, 10:36)
Mes 5 menesiu sveriam 7700 ir esam 68 ugio  thumbup.gif

Mes kai buvom 8men, 7.76kg sverem o ugis 74cm buvo
Atsakyti
Mūsų pupsikas 3 mėn. sveria 6,7 kg, o ūgis 62,5 cm biggrin.gif Vago tik MP smile.gif
Atsakyti
Mano mazute astuoniu men. sveria 7020 ir yra 69cm. kiekviena men priaugam po 200g bet man atrodo mazokai sveriam, nors gydytoja nieko apie svori nesako.
Atsakyti
QUOTE(cmuk @ 2009 10 02, 16:47)
Mano mazute astuoniu men. sveria 7020 ir yra 69cm. kiekviena men priaugam po 200g bet man atrodo mazokai sveriam, nors gydytoja nieko apie svori nesako.

O kiek svėrėte, kai gimėteJei nesako nieko, gal viskas gerai yra biggrin.gif
Atsakyti
sweikos 4u.gif 7men swerem 8kg o ugis 70cm.sesute sakydawo kad mazaj,bet jei waikas judrus ir geraj jauciasi nematau tame problemos... smile.gif
Atsakyti
Kai buvom svertis 2 menesiu, svere 5 kg, o ugis buvo 59 cm. Gydytoja sake, kad MP pakanka, tad i jokius misinukus ir neziuriu smile.gif
Atsakyti
kokie jus cia visi dideli 4u.gif
o mes sveriam apie7,2kg ugis musu 68cm..
gimem maziukai 49cm ir 2,9kg greit 8 menuo tai net nezinau ar ne per mazai mums cia butu doh.gif
Atsakyti
na o mes ligiai metuku sverėm 9100 kg o ugis buvo 77 cm 4u.gif
Atsakyti
O mes auginam vyrus mūrus smile.gif Mažiui šiandien 5mėn. ir 72cm sveriam 9,2kg.O vyresnėlis tokio pat amžiaus jau buvo 10kg.Bet išaugo normalus berniukas, nestoruliukas.Mažylį maitinu tik savo pieneliu, bet galvoju jau pradėti duoti daržovienes, nes labai atpylinėja.
Atsakyti
musu ismatavimai "nestandartiniai":
gime 3.3 kg ir 48 cm tokia visa mazuciuke...
+4.2 kg (cia tai nieko ypatingo), bet ugis...+7cm . suma sumarum 55 cm
po savaites bus 2 men: mano svarstykles rodo 5 kg (vel nieko tokio), ir nesiojam sliauztus 62 cm...siek tiek laisvi, bet tada per 2-a men +6-7 cm vel. tevai ne krepsininkai
Atsakyti
Mums 9men.svoris 9kg.ir ugis 72cm.
Atsakyti
o mums 5men ir sworis 9 kg biggrin.gif
Atsakyti