Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

Gime 3540 kg ir 50 cm 2.gif
2 men. 5880 kg ir 58 cm wub.gif
Atsakyti
Mes vakar buvome pas daktare tai sveriam 8.5 kg ir 70 cm ugis thumbup.gif o gime 51 cm ugis ir 3.460 kg wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2009 09 24, 12:06)
Na mano mergina neatsilieka nuo tavojo vaikino.
Gime 4150gr 55cm .Pusantro menesio buvo 5900gr ir 59cm.O vakar sveriau tai jau 7200gr ir 62cm.Man neramu kad daktare nesakytu mazinti valgymo normu,nes pati maitinu,tai neisivaizduoju kaip tai reiketu padaryti.

As ir maitinu MP, kaskart suvalgo apie 180 g (zinau, nes nutraukta piena is buteliuko duodu) ir taip kas tris valandas, o nakti tik viena kart valgo. Musu daktaras sake duot valgyt kiek vaikas nori, jokiu ribojimu buti negali, nebent labai savo vaika klykianti pamatyt noreciau lotuliukas.gif
Ti jei tavo daktaryte lieps ribot, tu jos neklausyk. Kazkur skaiciau, kad nuo mamos pieno vaikai netunka, jo galima duoti kiek vaikiukas nori, o vat misinukus riboti reikia.
Oi kaip man dabar ramiau pasidare, kad ne vien manasis toks didelis biggrin.gif .
Atsakyti
Gime 3630 kg. ir 53 cm
6 men. 8300 kg. ir 72.5 cm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuogė @ 2009 09 24, 17:36)
As ir maitinu MP, kaskart suvalgo apie 180 g (zinau, nes nutraukta piena is buteliuko duodu) ir taip kas tris valandas, o nakti tik viena kart valgo. Musu daktaras sake duot valgyt kiek vaikas nori, jokiu ribojimu buti negali, nebent labai savo vaika klykianti pamatyt noreciau  lotuliukas.gif
Ti jei tavo daktaryte lieps ribot, tu jos neklausyk. Kazkur skaiciau, kad nuo mamos pieno vaikai netunka, jo galima duoti kiek vaikiukas nori, o vat misinukus riboti reikia.
Oi kaip man dabar ramiau pasidare, kad ne vien manasis toks didelis  biggrin.gif .

Na maniske valgo kas 2-3val po 80ml.Nelabai suprantu kaip ji priauga tiek svorio,nes ir kakoja tai daznai per para apie 6kartus.
Na jei sakys ribot ,tai tikria neklausysiu,juolab ir vyras tam tikrai nepritaria,nesiruosiu kankinti vaiko.
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2009 09 25, 16:46)
Na maniske valgo kas 2-3val po 80ml.Nelabai suprantu kaip ji priauga tiek svorio,nes ir kakoja tai daznai per para apie 6kartus.
Na jei sakys ribot ,tai tikria neklausysiu,juolab ir vyras tam tikrai nepritaria,nesiruosiu kankinti vaiko.

tokia mazulyte ir turi kakoti taip daznai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2009 09 25, 16:46)

na palyginus su manuoju tai labai mazai valgo, bet zandus ir grazius uzsiauginot thumbup.gif
Atsakyti
Mano panele gime 52 cm ir 3,620kg,
6men 69 cm ir 9,500kg
Valgo Mp jau dabar + thumbup.gif kosyte
Atsakyti
Mano panelyte sveria 8,100kg, ūgus - 68 cm.Matavomės, kai mums buvo 5 mėnesiukai.Už savaitės keliausim pas gydytoją ir žinosime tikslensius duomenis. Iš pradžių ( per pirmuosius mėnesius) priaugdavo po kilogramą, o paskui po 500g.Gimė 3450 ir 55 ūgis.Sakė bus krepšininkė biggrin.gif
Atsakyti
maniskis jau 4 men svere 8kg blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke 27 @ 2009 09 28, 17:35)
maniskis jau 4 men svere 8kg blink.gif

O tai Jūs dideli smile.gif Pagal vystymosi linijas esame ne pačioje aukščiausioje linijoje, bet viena prieš aukščiausiąją. Tai Jūs tikriausiai ir aukščiausiąją liniją pasiekėte biggrin.gif
Atsakyti
5men mano mergyte 5,9kg ir 68cm. Manekene lotuliukas.gif
Atsakyti