Dukryte gime 50 cm. 3.350 kg. po menesio 53 cm. 4.450 kg. , penktadieni bus 2 men., tai manau, kad svoris bus kokie 5.500kg.
Gime 3729g ir 54cm, o 9 mėn yra 9500g ir 73cm bernužėlis.
Mano mažytė jau 9,5 mėn. Apetitas labai mažas. Buna dienų, kai nieko nevalgo, tik išgeria mišinėlio apie 500gr. Kitą dieną, būna suvalgo košės šiek tiek daugiau ir mišinėlio geria.Ir taip kas diena. Pagal lentelę svoris nedidelis, bet ūgis aukštas.
Kartu su jos mažu apetitu ir aš pavargstu ir pasimetu, nežinodama ar tai normalu. Tyrimai parodė, kad kraujas silpnokas. Tai stiprinomės vaistais, bet didelio efekto nemačiau. Neurologė liepė pasitelkti kantrybe, tai bandau paklausyti jos patarimo Mamytės visoms jums kantrybės!
Kartu su jos mažu apetitu ir aš pavargstu ir pasimetu, nežinodama ar tai normalu. Tyrimai parodė, kad kraujas silpnokas. Tai stiprinomės vaistais, bet didelio efekto nemačiau. Neurologė liepė pasitelkti kantrybe, tai bandau paklausyti jos patarimo Mamytės visoms jums kantrybės!
Mano nevalgiukė gimė 55 cm, 3280 gr, šiandien 9,5 mėn. - 76 cm, svoris 8200 gr Na ir tegul nevalgo
tai ka dvisai normoj tas svoris
QUOTE(Antira @ 2009 09 22, 07:06)
Mano nevalgiukė gimė 55 cm, 3280 gr, šiandien 9,5 mėn. - 76 cm, svoris 8200 gr Na ir tegul nevalgo
QUOTE(Isila @ 2009 09 22, 08:32)
tai ka dvisai normoj tas svoris
Ir man atrodo kad normalus tas svoris, neikisi visu vaiku i lenteles juk. Juk ne visi vieno amziaus vaikai yra kaip sukirpti. Mano berniukelis 7 menesiu svere 7660g. Ugis 72,5 cm. Spalio pradzioje vel sversim. Gime 51cm ir 3200g ir svoris augo labai "duobetai", kreive tai kilo tai krito, na, buvo tam ir priezasciu, bet visvien stumiasi i prieki ir dabar yra labai figuringas bicas.
Neramu, kad tiek nevalgo. Bijau, kad nenusilptų organizmas, vis rudeniniai vėjai, žiema artėja. Didelių ligų neturėjom, tik slogavom. Graužia po truputį sausainiuką, ir suriuką. Mėsytės virti ir daržoves jau nebesistengiu, nes mano pastangos visada būna neįvertintos. Mieliau suvalgo krautuvinę iš slovikiuko. Pakramto po truputi tai ką mes patys valgom. Išgeria mišinuko apie 500gr per parą. Bet tai ir yra viskas. Tai va....
ir vel mus svere. mums dabar 7 men ir savaitele ir mes jau esame 8 kg ir 73 cm augam augam
kokia sauni panelyte manoji kai buvo 8 mėn. svėrė 7kg 74g tikra manekenė pas mane
Mes irgi tik i ugi augam, o tas svoris tai
Tikriausiai į tėvelius? Mano pupa tai tikrai į mus, tik iš kur tas nevalguotumas
na nesam mes jau tokie kudi, va seniau buvau, mama sake, kad man taip su svoriu buvo