Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

Mums beveik 7 menesiai ir mes esam 7.700 kg - cia 5kg priaugti nuo gimimo, ir 72 cm ugio - tai uzaugti 24 cm nuo gimimo thumbup.gif
Atsakyti
Gimė 3620 g, metukų - 10 kg. Per metus priaugo 6 kg su trupučiu.
Gimė 55 cm, metukų - 75 cm. Per metus užaugo 20 cm.
Atsakyti
mano vaikutis sveria 7,2kg, ugis 62cm, amzius-3men. Nuo gimimo priaugo 4,2kg ir 12cm
Atsakyti
9 men sverem 12.300kg 2 kg virssvorio, bet nutraukus MP svoris krenta.
Atsakyti
3 men.6,9 kg ir 62,5 cm.priaugo nuo gimimo 2.4kg ir7.5 cm
Atsakyti
Na mums greitai metukai, tai va:
gimem 4,174 kg, 11 men. 9,800, tai priaugom 5,626 kg.
53 cm, 11 men 75 cm, tai paaugom 22 cm
Nos gime didesnis vaikutis, bet priaugo norma, kad jis pas mane judrus, tai visi tie kilogramai isgaruoja.
Papildyta:
QUOTE(jolala @ 2009 09 17, 11:12)
9 men sverem 12.300kg 2 kg virssvorio, bet nutraukus MP svoris krenta.

g.gif kaip idomu, bet gal nevisiem tas svoris krenta nutraukus MP, nes zadu greitu metu tai daryti, tikiuosi vaikui nekris svoris g.gif
Atsakyti
musiskis 2 men ir vienos savaites svere 6500 gr, ugis 63 cm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 08 29, 11:17)
o kokio svorio gime Emilija? Nes isties priaugus mazokai..  blush2.gif mano maze isties i menesi po minimum priaugo ir 3,5 menesiu buvo 6,2 kg...  blush2.gif o gime, 3,5 ..
Papildyta:

As labai atsiprasau bet kur parasyta, kad vaikas turi priaugti po kg per menesi?  blink.gif kiekvienas vaikas yra individulus ir svorio priauga taip pat individualiai.. mane pvz mama maitino misinukais, suvalgydavau as po pusantros normos ir svorio kaip truko taip truko..
kas cia per kvaili patarimai del nusitraukimo? atgyvenes cia metodas... ir zinokite viena :kad joks pientraukis neistrauk pieniuko taip gerai kaip vaikiukas... ir isvis vaikui labai svarbus pats zindimo procesas, buvimas salia maos nuogos kruties ir t.t. tai jam suteikia saugumo jausma, ramina.. ir nors jis ir kaip sakote zaidzia bet tas zaidimas jam yra givybiskai svarbus..
dar kas cia per nesamone, kad tik geriancios vitaminus motinos pienas yra geras????  blink.gif visiska nesamone.. ir pasakysiu as taip : tie sintetiniai vitaminai yra visiskas s***s... pvz mano lelyte nuo ju taaaaaaip isbere buvo... nereikia jokiu vitaminu, tik reikia pilnavertes mitybos.. o tie visi vitaminai maitinancioms ir t.t. kaip ir misiniai - yra sintetika.. ir jokios naudos is ju .. tikri vitaminai yra - pomidorai, morkytes, obuoliukai, kriauses is mociutes sodo ir t.t.
o puikiausia kontrole kiek vaikiukas suvalgo yra pats vaikiukas - jeigu jis energingas, slapinasi bent 6k. per para, tai vadinasi viskas ok, tiesiog vaikiukas nelinkes i dideli priaugi..
dar vienas dalykas - kad ir ka mama bevalgytu - bulves, makaronus, cipsus ar sunu edala - mp liks mp... jis pasiims is mamos organizmo paskutinius naudingus dalykus ir vaikutis vistiek su mp gaus visko ko reikia ir kad ir mama kombikormais mistu - mp vistiek bus geriausia, ka vaikiukui gali duoti mama...taipkad nesupykit, savo nesamones pasilaikykit sau, pasiskaitykit bent kiek apie zindyma, pasikonsultuokit su daktarais (ne tais, kuriems svarbiausia lenteles ir priaugis pagal jas, bet tais, kurie isties ismano apie zindyma, galu gale su  zindymo konsultantais, suzinokite bent biski, o tada vaidinkit issimokslinusia ir viska suprantancia.... nes dabar jusu snekos yra visiski neismaneles pezalai..
smartass.gif

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(catyte @ 2009 08 28, 15:42)
sako vaikuti maitinti mamos pienu yra pigiau nes pienukas gi uz dyka. bet as manau kaip tik tai yra didele prabanga, kas is to pieno jei mamos maisto turinys nekoks. bulves smile.gif kaip lietuvoje yprasta...

Pagal reiskiamu minciu blaivuma galima be tyrimu nustatyti, kad pati uzaugus ant sugedusiu bulviu kurios, matyt per ilga laika toksiskai paveike smegenis, sukeldamos jose negriztamus pokycius. Dabar galit nors ir lakstingalu liezuvelius abiem zandais ciaumot - niekas nepades. Kaip baisu ir neteisinga gimti ir uzaugti tokioje tundroje kaip Lietuva. umn.gif lithuania.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
gime dukryte 3500g, ugis 52cm, svoris pakilo normaliai tik pirma menesi, o toliau.. 6men. svoris turetu padvigubet, bet mums toli iki jo buvo, nes po 100-200g tesugebejom isspaust doh.gif maitinau pati, pienuka gere daznai, bandem kosem primaitint - jokio rezultato schmoll.gif arbateliu, vandens atsisakydavo. Nuo 10men. siaip ne taip pavyko atrast buteliuka Tommee ir isiulyt misinuko (iki to laiko neeme Avent, Nuk buteliuku, o tuo labiau misinuko), pavyko. Pamazu pakeitem mano piena i misinelius, per diena siaip ne taip sumaitinam 200-300g kosiu ar tyreles ir desertui - MP ax.gif na, tirsto maisto ir dabar noriai nevalgo, bet svorio pagaliau priaugo vaikas net 400g per menesi bigsmile.gif 11men. svere 8400g ugis 76cm. Aisku, kitiems vaikams tokio amziaus jau duodavau paprasta virinta piena, bet misinukas kaloringesnis tad ir dziaugiuosi, jog mazoji nevalgiuke bent misinuka geria.. ax.gif gydytoja vis nuramindavo, kad judri panele auga, brolis ir sese taip pat skiedros, apie teti - patylet biggrin.gif tad nereik daryt tragedijos ax.gif
Atsakyti
Labu, mano pupa 9men. 69.5cm. ir 7.5kg. prie mažesnių bet ne kritinė riba. Pagal tai kiek valgo turėtų sverti per pus daugiau, bet kad valgant jau kaku daro
Atsakyti
Sūnelis gimė 3,740kg ūgis 53 cm, o dabar mums 3,5 mėn svoris 7,800 kg, ūgis - 69 cm. 4u.gif Auga gerai mūsų pumpurėlis, maitinu tik MP. mirksiukas.gif Vos pakeliu savo Emiliuką, nes pati esu žema ir neišstambiųjų doh.gif
Atsakyti