Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(kaaatute @ 2009 07 22, 08:03)
Visi draugai juokjiasi, kad mūsų dukrytė tikra coliukė, nor gimėm 3466, tačiau 5 mėn tebesveriam 6 kg.

mano panelė irgi iš coliukių tongue.gif gimėm 3100, ir sulaukus 6 mėn. tesveriam 6200. Manau kad neblogiausias atvejis, kažkur gi buvo parašyta kad norma yra kai vaikas sulaukus pusmečio sveria dvigubai, o metuku - trigubai nuo gimimo svorio. mažoji valgo MP, ir po truputi ragaujam daržovienės.
Atsakyti
mano mazoji 3men sveria 5,1kg, gyd sako mazai ir liepia duoti valgyti misinuka, bet as ir toliau maitinu mp. Gi geriau nei tie misinukai.
Atsakyti
QUOTE(atide1985 @ 2009 08 06, 19:28)
mano mazoji 3men sveria 5,1kg, gyd sako mazai ir liepia duoti valgyti misinuka, bet as ir toliau maitinu mp. Gi geriau nei tie misinukai.

Aisku geriau MP, jei jo netruksta mirksiukas.gif O jei truksta ir pinelio nedaugeja daznai maitinant vaika jis vistiek nori dar, tai geriau misinukas nei alkanas vaikas. Mano tokia nuomone. As savo vaiku alkanu tikrai nelaikyciau schmoll.gif

Maniskiai gime 2450g. ir 2830g., 5 men. mazoji svere 6500g, o didysis 7500g smile.gif O valgom MP+misinukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukepuke: 07 rugpjūčio 2009 - 07:52
Mes tikri dickiai jau, 5 men 82 cm ir 10,6 kg biggrin.gif Valgo 3 kartus per diena kose, maitinu MP
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2009 08 07, 08:44)
Aisku geriau MP, jei jo netruksta mirksiukas.gif O jei truksta ir pinelio nedaugeja daznai maitinant vaika jis vistiek nori dar, tai geriau misinukas nei alkanas vaikas. Mano tokia nuomone. As savo vaiku alkanu tikrai nelaikyciau schmoll.gif

Maniskiai gime 2450g. ir 2830g., 5 men. mazoji svere 6500g, o didysis 7500g smile.gif O valgom MP+misinukas smile.gif

pakanka mp pilnai, kadangi maitinu nutrauktu pienu tai matau smile.gif alkano vaiko ir as niekada nelaikyciau, kad nebutu pieno tai ir duociau misinuko, bet kadangi pieno pakankamai, tai sirdis neleidzia vaiko misinuku maitint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monika_r @ 2009 07 07, 15:32)
maziau reik pergyvent ir paciom bandyti lyginti savo vaikuti su kitu. Kieno daugiau sveria ryshkiai, kieno ugis per didelis ar per mazas. Juk leliukai ir auga ir vystosi skirtingai smile.gif Kai priaugs per daug ar per mazai, daktare tikrai pasakys smile.gif Ir ash dar pasikartosiu, kad kudikiai maitinami mamos pienu apskritai yra sveikiausi vaikuciai, ir niekad jie nenutuks, kol valgys jusu pienuka smile.gif
Mano Tėja (5,5 men) dabar sveria 8 kg ir yra 68 cm ugio. Tikrai ne mazyte (nors gime 3140, 49 cm), bet ash visai nesiparinu, kad ji per daug sveria smile.gif i normas telpa ir svarbiausia smile.gif svarbu, kad pienas nesibaigtu smile.gif))

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Puikus mamos poziuris - semisuosi patirties mirksiukas.gif

Papildyta:
Mes gimeme 4 460 g, ugis 58 cm: is ligonines isvykome 4 100 g
1 menuo - 5 100 g, ugis 60 cm,
2 menuo - 6 200 g. ugis 62. Maitinu tik MP, valgo daug ir godziai berniokas, stai per menesi priaugome virs 1 kg. Visi vadina dickiu, blink.gif ... Na jis nakti valgo du kartus, siaip mazutis, pavalges iskart uzmiega, tiek diena tiek nakti - naturalu kad augam...
Vitamino D duodu 4 lasiukus - manau pats tas, nes doze sumaitinu sauksteliu, o ten kaip taisykle lasiukas juk lieka...
Atsakyti
Mano mazute tai tikra mazute - 2 men. sveria 4900 gr, o ugis 58 cm. Bet kol maitinu savo pienuku ir svorio priaugam, tai nelabai ir gilinuosi i visokias augimo lenteles. 4u.gif
Atsakyti
Musu princesyte budama keturiu menesiuku svere 6,400 sad.gif mazokai nes ugis 66 cm. Bet gime normali 3,460 kg, ir 54 cm smile.gif aisku i ilgi issimete ax.gif nes tetis beveik du metriukai biggrin.gif
Atsakyti
mano mazyte gime irg normaliai 3370g ir 53cm, o 3-u men 5100g ir 61cm.
Atsakyti
gimė 52 cm, 3750g, beveik metų yra 74 cm, 10kg
Atsakyti
QUOTE(Zuikių_dainos @ 2009 08 19, 14:30)
gimė 52 cm, 3750g, beveik metų yra 74 cm, 10kg

Musu tokio pat dabar ugio ir svorio. Aplink visi vaikuciai didesni. Nors cia paskaiciau, kad daug kas ir 1,5 metu sveria 8-9 kg, tad nustojau pergyvent.
Papildyta:
QUOTE(atide1985 @ 2009 08 06, 19:28)

Pirma karta su tokia "pagerinta" gydytoja susiduriu. Tegul galva issiplauna.
Atsakyti
Mazius gime 3540 kg
Pirma menesi priaugome + 1240 kg smile.gif
Atsakyti