Mano storžandė 4mėn sveria 7,650kg ir 65,5cm valgo tik Mp ir aš už ja džiaugiuosi
netiesa kad mamos pienas negali buti per liesas,tikrai zinau kad gali.drauges mergyte buvo nerami,daznai verkdavo,maitino drauge ja savo pienuku.po 2 savaiciu ir mamos ir vaiko kankynes kreipesi jie i gydytoja,nes del nemiego ir kitu pervargimu jau mama nepastovejo ant koju tada po ilgu debatu ir kazkokiu tyrimu,kudikio sverimo ir dar galai zino ko gydytojai nusprende,kad priezastis paprasta-mamos pienukas perliesas ir kudikelis paprasciausiai akanas taigi...
QUOTE(takupaj @ 2009 07 11, 12:13)
netiesa kad mamos pienas negali buti per liesas,tikrai zinau kad gali.drauges mergyte buvo nerami,daznai verkdavo,maitino drauge ja savo pienuku.po 2 savaiciu ir mamos ir vaiko kankynes kreipesi jie i gydytoja,nes del nemiego ir kitu pervargimu jau mama nepastovejo ant koju tada po ilgu debatu ir kazkokiu tyrimu,kudikio sverimo ir dar galai zino ko gydytojai nusprende,kad priezastis paprasta-mamos pienukas perliesas ir kudikelis paprasciausiai akanas taigi...
Ai nu Slyshal zvon, da neznaju atkuda on
Butu Jums buve, tai nors zinotumet, kas ir kodel, o dabar drauges pasiklauset ir nusprendet. Per dvi savaites nustatyt, kad mamos pienas per liesas - nesamone. Gal buvo kokiu mediciniu dalyku (buna alergisku mamos pienui), bet tik ne liesas. Greiciausiai mamai niekas nepadejo ir nepamokino taisyklingai maitint, galbut reikejo geros akuseres, kad pienukas pradetu begti. O ir mamai ryskaii pritruko ir ziniu ir pasiruosimo maitinimui. Cia ne smerkimas ar kritika,bet tikrai maitinimui reikia pasiruosti.
Sveikutės, mano turtelis gimė 3,6 kg ir 54 cm ūgio. Per pirmą mėnesį priaugo 500 g prie numestų ligoninėje 300g , o ūgis liko koks buvęs (irgi gydytoja sako turbūt gimdymo namuose blogai pamatavo) O šiaip tai labai smulki ir kūda mano mergytė. dabar įdomu kiek pre antrą priaugs, bet gydytoja sako jei mažai tai reiks damaitint. Nesinori kažkaip, nes savo sūnasu net mėnesio neišmaitinau, o dabar pasiryžus kuo natūraliau ir ilgiau . Man ir 4 mėnesiai skaitytųsi daug, o pusmetis išvis super. . Kaip jūs manot dėl tų primaitinimų?
QUOTE(gintagne @ 2009 07 11, 12:44)
Sveikutės, mano turtelis gimė 3,6 kg ir 54 cm ūgio. Per pirmą mėnesį priaugo 500 g prie numestų ligoninėje 300g , o ūgis liko koks buvęs (irgi gydytoja sako turbūt gimdymo namuose blogai pamatavo) O šiaip tai labai smulki ir kūda mano mergytė. dabar įdomu kiek pre antrą priaugs, bet gydytoja sako jei mažai tai reiks damaitint. Nesinori kažkaip, nes savo sūnasu net mėnesio neišmaitinau, o dabar pasiryžus kuo natūraliau ir ilgiau . Man ir 4 mėnesiai skaitytųsi daug, o pusmetis išvis super. . Kaip jūs manot dėl tų primaitinimų?
Stenkis kuo dazniau pasiulyti kruti, ir pamatysi kaip pieno padauges!!! Pienas nedingsta savaime, cia psichologija - jei noresi, tai ir maitinsi ilgai!
Mano dukryte gime 3140 ir 49 cm, bet jau per pirma menesi 1600 priaugo gal ir daugokai, bet vaikuciui valganciam MP nera rizikos nutukt bet ash nuo pat gimimo kishau ir kishau papa, nes maniau, kad reikia taip zadindavau pirma menesi kas dvi valandas, o paskui kas tris to aishku nereikejo, nes zadinti reikia gi tik neishneshiotukus, arba tuos, kurie mazai priauga svorio na, bet man taip atrode, ir dabar jau ner ko parintis, nes pieno netruksta, o ir be to, man nei karto neteko nusitraukti (kaip daznai buna pirma menesi del per didelio pieno kiekio, bijant kad "nezusidegtu krutys), budavo tik jauciu, kad papai kieteja, tai pasizadinu savo pientraukiuke ir bedos neber
o gydytoja tavo ir shiaip keistoka, juk 500 g yra norma, cia ne per mazai
ir ash dar pasikartosiu, kad jei manai, kad pieno mazoka, tai pasiulyk kruti kuo dazniau, kd nors po truputi patrauktu, ir pieno automatishkai dauges. Taipogi kontaktas "oda prie odos" skatina pieno gamyba, tai gali maitinti vaikeli nuogu pilvu
ačiū už patarimą. Taip ir stengiuos daryt. Juk motinystės atostogos, niekur nepriskubėsi, laikas ir yra skiriamas vaikučiui . Laimė mano vyresnysis jau 5-erių, tad pakankamai savarankiškas.
sveikutes, na nezinau, gal man tik taip atrodo, bet mamytes turetu stengtis kuo ilgiau maitinti krutimi. Tai ir vaikelis bus sveikesnis, ir manyciau reikia kuo dazniau maitinti, tada pienuko uzteks vaikeliui:super. maniskis gime 3 kg 760 g, dabar 2 menesiai ir sveriam 6kg 350 g.
mes gimem 52 cm ir 3340 gr dabar 10 menesiu ir esam 81 cm ir 11 kg
QUOTE(JURGITAQ @ 2009 07 04, 08:37)
mano berniukas labai sparciai auga, mums 2 men o sveriame 6800kg ir ugis 62cm, o gime 3560kg 54cm, pirma men priaugo 2 kg ir 4cm, o antra 1800kg ir 3cm, o valgo tik Mp jokiais misinukais nedamaitinu,nakti nemaitinu, visa nakti ismiega nuo 22val iki 7val. Jau pati pradejau dietos laikytis, galvoju, gal mano pienas labai riebus
oho kokiais tempais augat
Mano sūnelis gimė 3,2 kg. Per pirmą mėn. maitinamas MP priaugo tik 300 g. Antrą mėn. liepė primaitint mišinuku, bet jo duodavau labai nedaug ir tik po maitinimo, t.y. po 60 ml 2 ar 3 k. per dieną ir jis per antrą mėn. priaugo 1,2 kg, o trečią mėn. jau nebedaviau mišinuko, bet maitinu bet kada, kai tik jis nori, be to, pasidarė labai ramus palyginti su pirmu mėn., gerai miega, taigi manau, kad pienelio tikrai pakanka, bet va šį trečią mėn. priaugo vėl tik 300 g.
QUOTE(Axxa @ 2009 07 16, 15:50)
Mano sūnelis gimė 3,2 kg. Per pirmą mėn. maitinamas MP priaugo tik 300 g. Antrą mėn. liepė primaitint mišinuku, bet jo duodavau labai nedaug ir tik po maitinimo, t.y. po 60 ml 2 ar 3 k. per dieną ir jis per antrą mėn. priaugo 1,2 kg, o trečią mėn. jau nebedaviau mišinuko, bet maitinu bet kada, kai tik jis nori, be to, pasidarė labai ramus palyginti su pirmu mėn., gerai miega, taigi manau, kad pienelio tikrai pakanka, bet va šį trečią mėn. priaugo vėl tik 300 g.
mano manymu, jei vaikas ramus, tai ir visko jam uztenka.. gal jo tokie tempai augimo??
Mano coliuke tai sunkiai auga Gime 3 dienom pernesiota ir svere lygiai 3 kg. , o kita savaite mums jau 10 menesiu ir siaip ne taip priaugom iki 7.060. Buvo, kad ir krito svoris, buvo, kad per 2 menesius tik 20 gramu tepriaugom...
As net neisivaizduoju nei ka daryt, nieko...
As net neisivaizduoju nei ka daryt, nieko...