Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis Ūsas

QUOTE(uogytee @ 2007 06 14, 14:42)
oj sveikos mamytes..Paskaiciau kaip jus cia dziaugetes tai usais.Na pas mane mociute ant ju pasinesusi.Kazkada gavo daigeli o dabar visa palange.. Kaipp buvo vienas tai dar nieko, bet kaip ju visa palange pristatyta tai taip mielai as ju atsikratyciau..Padovanociau jum visom po viena. Bet mociute seskines turgeli juos pardavineja(cia kazkas minejo apie ta turgeli) , tai negaliu as gi ju atiduoti..Tik sunkiai jei ta prekyba einasi, tad gal kam reikia parduociau kaina susitartume..Taipogi cia maciau ir sako uz kiek juos parduoda. Tai galiu pasakyti 3-5lt manau daigelis. o po 15-20Lt tai jau visa gele..didziausia uzaugus..Pas mus tai jos per visa langa lipa..Auga jos baisiai gerai..Tureciau fotika pafotkinciau. Taipat cia viena mamyte minejo kad kaip amarilis.Jo mano mociute ir tokiu pora augina.. Ir sako ligas gido.
O tie usai kur jus turite  mociute prisidariusi vaistu..Pripjausto daug gabaliuku ir kazkuo uzpila.Ir as jei kiekviena vakara trinu su tuo uzpilu.Tai sako padeda..Ar jei taip kas isberia,ar uodas ikanda,ar kur susimusu, tai man ji siulo..niu as tai nedristu..Manau jis veikia tik jo nepadauginkite..Jis gi stiprus ir per ilgai pvz kokiu kompresu tikrai nepatarciau daryti..Nes teciui kelia skaudejo..aga skauda pridejo to uso tirpalo padaryto..aga padeda..dar reik..tik va kaip para palaike tai tada isbere oda..tai ziurekite jus nepersigydikite:)
Tai jeigu kam reikia ir esate is vilniaus butinai krepkites:)

del gydymo tai nelabai supratau nuo kokios ligos kup uzpila- o cia ir yra esme unsure.gif
Atsakyti
jei skauda nugara spranda tai ir trinu..o kaip padaro tikslaus recepto tikrai nezinau:)
Atsakyti
Auksinį ūsą gavau dovanų. Buvo labai gražus, bet per statybas žiauriai nukentėjo. Teko galūnę nupjaut. Liko stagaras. Maniau greitai atžels. Bet labai ilgai reikėjo laukti, kol atsigaus. Visai neseniai išleido du ūsiukus, bet jie jau sparčiai auga thumbup.gif Tas senasis kamienas nedailiai atrodo, bet negaliu jo nupjaut , nes ūsas iš pat viršaus nukaro. Dar gydytis nebandžiau. Kažko nedrąsu-bijau "nusitručyt" tongue.gif .
user posted image
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 06 24, 21:21)
Auksinį ūsą gavau dovanų. Buvo labai gražus, bet per statybas žiauriai nukentėjo. Teko galūnę nupjaut. Liko stagaras. Maniau greitai atžels. Bet labai ilgai reikėjo laukti, kol atsigaus. Visai neseniai išleido du ūsiukus, bet jie jau sparčiai auga thumbup.gif Tas senasis kamienas nedailiai atrodo, bet negaliu jo nupjaut , nes ūsas iš pat viršaus nukaro. Dar gydytis nebandžiau. Kažko nedrąsu-bijau "nusitručyt" tongue.gif .
user posted image
tai tegul būna tas stagaras - dar gal išleis, bus kaip palmė kokia, visai įdomu gi, tik gaila viršaus pačio nesimato fotkėj mastau.gif
Atsakyti
mano ūsui dar tėra tik kokie 3 mėnesiai nes pavasarį aš jį pasodinau naują ir buvo 7cm o o šiandien jis jau 57cm ar jis neper greitai auga blink.gif o kiek jūsiškiai paauga? jei jis tokiais tempais augs tai jau metų gale per visa langą užaugs
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2007 06 28, 12:11)
mano ūsui dar tėra tik kokie 3 mėnesiai nes pavasarį aš jį pasodinau naują ir buvo 7cm o o šiandien jis jau 57cm ar jis neper greitai auga blink.gif  o kiek jūsiškiai paauga? jei jis tokiais tempais augs tai jau metų gale per visa langą užaugs

Kokiom sąlygom augini? Prašom pasidalinti ax.gif

O čia va toks tas mano stimburys. Nu ne kaip atrodo. Bet tikiuosi išleis ką viršun g.gif

user posted image
Atsakyti
Visi tik rašote auginima. Gal kas galėtumėte parašyti kaip ir nuo ko galima su juo gydytis? Argi jūs visi juos tik auginate ir niekas nesigydote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 06 24, 23:21)
user posted image

Mano mama parsiveze sios geles daigeli is giminaites, pasisodino ir laukia kol uzaugs ,gydomoji galia yra skausmo nuemimas ir odos pazeidimu gydymas, gydo tas usas kai jam yra 7 cm.
Atsakyti
Kaip pasidaryti kompresus su auksiniu usu nuo skausmo? Su kuo ji sumaisyti tepimams?
Parasykit........
Atsakyti
QUOTE(Jurciukas @ 2007 06 29, 13:51)
Kaip pasidaryti kompresus su auksiniu usu nuo skausmo? Su kuo ji sumaisyti tepimams?
Parasykit........

Paskambinsiu mamai ir paklausiu viska, tada parasysiu tongue.gif
Atsakyti

Auksinis usas gydo kai jau turi 9 narelius. Reikia tuos narelius nupjauti, susmulkinti ir uzpilti puse litro degtine, padeti tamsoje ir laikyti 10 paru. Po 10 paru nupilti uzpila(palikti be tirsciu) ir tada jis jau tinka gydymui. Laikyti tamsoje ! Gydo ivairius sumusimus, nugaros ir strenu skausmus, po kelio operciju uzsitesusius skausmus, odos pazeistas vietas. Trinti skaudamas vietas tuo uzpilu. Labai veiksmingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 06 30, 08:26)
Auksinis usas gydo kai jau turi 9 narelius. Reikia tuos narelius nupjauti, susmulkinti ir uzpilti puse litro degtine, padeti tamsoje ir laikyti 10 paru. Po 10 paru nupilti uzpila(palikti be tirsciu) ir tada jis jau tinka gydymui. Laikyti tamsoje ! Gydo ivairius sumusimus, nugaros ir strenu skausmus, po kelio operciju uzsitesusius skausmus, odos pazeistas vietas. Trinti skaudamas vietas tuo uzpilu. Labai veiksmingas thumbup.gif

oho, visus 9s narelius, tai jei nelabai didelis augalas, tai faktiškai visą reik ir sunaudot mastau.gif

o maniškis, kai leidžia dabar intensyviai ūsus - džiovina apatinius lapus, jau kokius penkis numetėm, ar jūsiškių ir džiūna? o jau ūsai ūsai... per pusę palandgės driekias bigsmile.gif
Atsakyti