Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis Ūsas

QUOTE(vida777 @ 2007 05 11, 21:48)
O kaip ir ka tu juo gydai  g.gif ?

nu beveik viska 4u.gif jei skauda danti, reikia ant to dancio uzdeti paprasciausius pora nareliu uso, jei nuo skrandzio, reikia tureti uzpilo, jei skauda raumenis irgi kitokio uzpilo. Receptai mano yra is tos knygos apie usa. Knyga pirkau knygyne berods astuoni litai, bet lietuviu kalba ir yra daug info ir receptu, kaip pasigaminti reikiamus vaistukus. biggrin.gif
Atsakyti
aj nzn, as kazkaip nedristu gydytis tokiais namudiniais receptais... ne gal kokio alijosiaus su medum ir suvalgyciau. bet nedaugiau...
o gal galetum kriro pora recepteliu imest? 4u.gif
Atsakyti
su mielu noru, tik butu gerai zinot, del kokiu bedu tiksliau, na bent apytiksliai, nes receptukai yra skirtingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2007 05 31, 10:00)
su mielu noru, tik butu gerai zinot, del kokiu bedu tiksliau, na bent apytiksliai, nes receptukai yra skirtingi biggrin.gif

aj nzn, kokius kelis universalesnius, kur nereik kokiu tai labai ypatingu sudedamuju daliu. savo nuoziura vnzo
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 05 31, 14:45)
aj nzn, kokius kelis universalesnius...

Ar yra nuo galvos skausmo kas nors ax.gif Ir sirdukei ax.gif ?
Atsakyti
isprotejo mano usas - atzzaaaaluuuu kad leidzia kad leidzia laugh.gif reik nufotkint jums parodyt smoke.gif
Atsakyti
va mano usas
user posted image
is arciau atzaleles
user posted image

gal kas zinot kas cia per rudys ji puola? unsure.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Oho koks tavo idomus bigsmile.gif Maniskis tai maziukas, ta prasme, neaukstas, o usu jau 5 ir turi po 6 tuos...nzn kaip jie vadinasi, na kuriu rekia kad butu 12 ax.gif
Tai taip juokingai atrodo tongue.gif Tikrai usuota gele lotuliukas.gif
Aha idomu kas per rudys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 10, 19:30)
Oho koks tavo idomus  bigsmile.gif Maniskis tai maziukas, ta prasme, neaukstas, o usu jau 5 ir turi po 6 tuos...nzn kaip jie vadinasi, na kuriu rekia kad butu 12  ax.gif
Tai taip juokingai atrodo  tongue.gif Tikrai usuota gele  lotuliukas.gif
Aha idomu kas per rudys  g.gif

parodyk prie progos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 10, 20:51)
parodyk prie progos  bigsmile.gif

Ok ok.gif
Kai tik busiu pas mama butinai nufotkinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 10, 20:33)
Ok ok.gif
Kai tik busiu pas mama butinai nufotkinsiu  mirksiukas.gif

lauksiu, galetu siaip ir kitos mergaites parodyt savo usus biggrin.gif
Atsakyti
oj sveikos mamytes..Paskaiciau kaip jus cia dziaugetes tai usais.Na pas mane mociute ant ju pasinesusi.Kazkada gavo daigeli o dabar visa palange.. Kaipp buvo vienas tai dar nieko, bet kaip ju visa palange pristatyta tai taip mielai as ju atsikratyciau..Padovanociau jum visom po viena. Bet mociute seskines turgeli juos pardavineja(cia kazkas minejo apie ta turgeli) , tai negaliu as gi ju atiduoti..Tik sunkiai jei ta prekyba einasi, tad gal kam reikia parduociau kaina susitartume..Taipogi cia maciau ir sako uz kiek juos parduoda. Tai galiu pasakyti 3-5lt manau daigelis. o po 15-20Lt tai jau visa gele..didziausia uzaugus..Pas mus tai jos per visa langa lipa..Auga jos baisiai gerai..Tureciau fotika pafotkinciau. Taipat cia viena mamyte minejo kad kaip amarilis.Jo mano mociute ir tokiu pora augina.. Ir sako ligas gido.
O tie usai kur jus turite mociute prisidariusi vaistu..Pripjausto daug gabaliuku ir kazkuo uzpila.Ir as jei kiekviena vakara trinu su tuo uzpilu.Tai sako padeda..Ar jei taip kas isberia,ar uodas ikanda,ar kur susimusu, tai man ji siulo..niu as tai nedristu..Manau jis veikia tik jo nepadauginkite..Jis gi stiprus ir per ilgai pvz kokiu kompresu tikrai nepatarciau daryti..Nes teciui kelia skaudejo..aga skauda pridejo to uso tirpalo padaryto..aga padeda..dar reik..tik va kaip para palaike tai tada isbere oda..tai ziurekite jus nepersigydikite:)
Tai jeigu kam reikia ir esate is vilniaus butinai krepkites:)
Atsakyti