Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis Ūsas

QUOTE(Dasha @ 2007 03 13, 00:18)
ot bus grazu kai niekas nevyks laugh.gif

užtat busit pavalgiusios wink.gif

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Aš tai siūlau augint du ūsus jei norit ir su ūsais, nes pas mane dabar du - vienas, kur su ūsais, toks slabnas, daug lėčiau auga ir daug skurdesnis.... unsure.gif
o kur be ūsų, tai toooks išbujojęs, gražus. Reik vienam leist ūsus, kitam - ne. Va šiandien jau gavau knygą apie auksinį ūsą. blush2.gif ten ir apie auginimą, dauginimą, gydymąsi rašo.... bigsmile.gif tai jei kils kokų klausimų klauskit mirksiukas.gif turim šaltinį biggrin.gif
Atsakyti
Yra knygelė ir lietuviškai, kurioje apie šią gėlę rašoma. Vadinas "Auksinis ūsas ir indiškasis svogūnas "

Ūsas
Atsakyti
Net ir rekomenduojama auginti ji ne viena, o bent du vieną šalia kito smile.gif
knygutę ir mes nusipirkom, tik rusiška visgi... tai perskaičiau, kad kol nėra tu 9 slankstelių (kolen), augalas nėra vaistinis... o pas mus ūsų 5 jau, bet visi tik po 7 slankstelius...
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2007 04 11, 08:39)
Net ir rekomenduojama auginti ji ne viena, o bent du vieną šalia kito smile.gif
knygutę ir mes nusipirkom, tik rusiška visgi... tai perskaičiau, kad kol nėra tu 9 slankstelių (kolen), augalas nėra vaistinis... o pas mus ūsų 5 jau, bet visi tik po 7 slankstelius...

Aš turiu lietuvišką knygutę mirksiukas.gif
Na pas mus tai narelių netgi per daug yra,,,, g.gif
Bet aš vaistam nelinkus naudot.... nors sako kad skrandžio skausmą nugali pakramčius jo lapo.... taip senoliai darydavo... pakramčiau ir aš blush2.gif skonis kaip žolės biggrin.gif o dėl skausmo turbūt padėjo... ax.gif nebepamenu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
naa vaaa, mano usas isleido usa thumbup.gif is apacios taip graziai lenda bigsmile.gif bet nemanau, kad tam itakos turejo tas lapo nuskynimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 05 02, 10:17)
naa vaaa, mano usas isleido usa  thumbup.gif  is apacios taip graziai lenda  bigsmile.gif bet nemanau, kad tam itakos turejo tas lapo nuskynimas  g.gif

Sian buvau pas mama, tai toj vietoj kur nuskyniau lapuka, net 4 usai blink.gif
Nors skyniau apatini, tai ir usai is apacios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gene @ 2005 08 24, 15:55)
Merginos - neskubėkit gydytis šiuo augalu , nes jis liaudės medicinoje dar tik tiriamas. Mačiau šį augala , jis visai neišvaidus , jūsu namų interjero nepuoš.

schmoll.gif nesutinku, as ji auginu jau antri metai ir jis ne tik kad padeda sveikatai, bet ir labai puosia namus, nes jau aukstas, zalias, kaip medis atrodo, visiskai nereiklus prieziurai augalas. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Meškiukas @ 2007 02 16, 16:14)
ar auksinis usas turi tiesiai augti?nes mano svyra i viena puse mirksiukas.gif

mano usas irgi kreivas, bet taip dar idomiau, tik jau paremtas stovi, nes nuo svorio ko gero nukristu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2007 05 11, 13:46)
schmoll.gif  nesutinku, as ji auginu jau antri metai ir jis ne tik kad padeda sveikatai, bet ir labai puosia namus

O kaip ir ka tu juo gydai g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 11 gegužės 2007 - 19:48
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 05 09, 18:16)
Sian buvau pas mama, tai toj vietoj kur nuskyniau lapuka, net 4 usai  blink.gif
Nors skyniau apatini, tai ir usai is apacios  g.gif

zinok as ir skyniau apatini lapa, bet usas is zemes auga... nemanau, net kad tai susije (nuskynimas lapo ir uso auginimas), turbut ateina laikas ir tada augina g.gif
Atsakyti
maniskis nuskintose vietose lapo pradejo ugius leisti good.gif ir usas jau nemazas is zemes islindes, gal ryt nufotkinsiu jei rasiu minute laisvesne ir netingesiu blush2.gif
Atsakyti