Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis Ūsas

Man senelis padovanojo maziuka dar, be usiuku schmoll.gif Laukiu nesulaukiu kada pasirodys bigsmile.gif Jis ir tuos lapus naudoja, kai skrandis suskausta, arba galva...sako pakramtau biski ir po kokiu 5-10 min skausmo kaip nebuta thumbup.gif
Seneliui 85 metukai 4u.gif
Atsakyti
sveiki,mes ir turime toki augaliuka,labai veslus ir jau didelis uzaugo. man tai jis visai grazus, o ypac dar jo tos gydomos galios... thumbup.gif
Atsakyti
maniskis kad ishbujojo (tfutfutfu), bet usu dar neleidzia schmoll.gif kada jie ima leisti usus? g.gif
Atsakyti
maniskiam usai pradejo augti gan greitai - gal kokie 4 lapai jau buvo... Dabar lapu ~8, viena lapuka nukirpau (gydymo tikslais smile.gif ir praktiskai jo vietoje iskarto dar du usai pradejo augti. nezinau ar tik sutapimas, ar jam patinka kai lapai nupjaunami ir tada tose vietose dygsta usai...
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2007 02 27, 13:11)
maniskiam usai pradejo augti gan greitai - gal kokie 4 lapai jau buvo... Dabar lapu ~8, viena lapuka nukirpau (gydymo tikslais smile.gif ir praktiskai jo vietoje iskarto dar du usai pradejo augti. nezinau ar tik sutapimas, ar jam patinka kai  lapai nupjaunami ir tada tose vietose dygsta usai...

g.gif Gal ir man taip pabandyt padaryt? nes lapuku tai jau tikrai ne 4, daugiau, dabar nzn kiek tiksliai nes atidaviau mamai - trumpam, nes palanges apkrautos daigyklom lotuliukas.gif O uso nei vieno dar schmoll.gif
Gal dar kam nors taip buvo? Gal jam tikrai patinka kai lapukus pasiskolini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 27, 16:37)
g.gif  Gal ir man taip pabandyt padaryt? nes lapuku tai jau tikrai ne 4, daugiau, dabar nzn kiek tiksliai nes atidaviau mamai - trumpam, nes palanges apkrautos daigyklom  lotuliukas.gif O uso nei vieno dar  schmoll.gif
Gal dar kam nors taip buvo? Gal jam tikrai patinka kai lapukus pasiskolini  mirksiukas.gif

tai kuri pirma kirpsim tu ar as biggrin.gif kad ishsiaiskint kaip ten kas auga wink.gif reik ishsirinkt koki neishvaizdziausia ir bandyt jauciu..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 02 27, 17:46)
tai kuri pirma kirpsim tu ar as biggrin.gif kad ishsiaiskint kaip ten kas auga wink.gif reik ishsirinkt koki neishvaizdziausia ir bandyt jauciu..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sian pasuksiu mamai, liepsiu pravesti ekzekucija ir nuskinti viena lapeli mirksiukas.gif O kuri? arciau zemes turbut ar ne? g.gif
Dasha, stebesim pas kuria greiciau usai prades dygti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 27, 16:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sian pasuksiu mamai, liepsiu pravesti ekzekucija ir nuskinti viena lapeli  mirksiukas.gif  O kuri? arciau zemes turbut ar ne?  g.gif
Dasha, stebesim pas kuria greiciau usai prades dygti  drinks_cheers.gif

nu ok, einu ir as koki nuskabysiu, ale gaila mest... ka man su juo daryt kazi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 02 28, 10:56)
nu ok, einu ir as koki nuskabysiu, ale gaila mest... ka man su juo daryt kazi  g.gif

As nuskabiau ir suvalgiau lotuliukas.gif Puse lapelio vyrui daviau, kiba gaila mirksiukas.gif Mama atsisake schmoll.gif
Laukiam uso dabar cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 10, 17:41)
As nuskabiau ir suvalgiau  lotuliukas.gif  Puse  lapelio vyrui daviau, kiba gaila  mirksiukas.gif Mama atsisake  schmoll.gif
Laukiam uso dabar  cool.gif

as ir ta pacia diena kai taremes nuskyniau, nieko nematau - niekas neauga nevysta, lapa palaiziau - zole ir tiek, be skonio biggrin.gif laukiu uso jau cool.gif o pas tave maz kas lenda?
Atsakyti
schmoll.gif
Laukiam toliau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 12, 13:45)
schmoll.gif
Laukiam toliau  g.gif

ot bus grazu kai niekas nevyks laugh.gif
Atsakyti