Man senelis padovanojo maziuka dar, be usiuku Laukiu nesulaukiu kada pasirodys Jis ir tuos lapus naudoja, kai skrandis suskausta, arba galva...sako pakramtau biski ir po kokiu 5-10 min skausmo kaip nebuta
Seneliui 85 metukai
sveiki,mes ir turime toki augaliuka,labai veslus ir jau didelis uzaugo. man tai jis visai grazus, o ypac dar jo tos gydomos galios...
maniskis kad ishbujojo (tfutfutfu), bet usu dar neleidzia kada jie ima leisti usus?
maniskiam usai pradejo augti gan greitai - gal kokie 4 lapai jau buvo... Dabar lapu ~8, viena lapuka nukirpau (gydymo tikslais ir praktiskai jo vietoje iskarto dar du usai pradejo augti. nezinau ar tik sutapimas, ar jam patinka kai lapai nupjaunami ir tada tose vietose dygsta usai...
QUOTE(saulutem @ 2007 02 27, 13:11)
maniskiam usai pradejo augti gan greitai - gal kokie 4 lapai jau buvo... Dabar lapu ~8, viena lapuka nukirpau (gydymo tikslais ir praktiskai jo vietoje iskarto dar du usai pradejo augti. nezinau ar tik sutapimas, ar jam patinka kai lapai nupjaunami ir tada tose vietose dygsta usai...
Gal ir man taip pabandyt padaryt? nes lapuku tai jau tikrai ne 4, daugiau, dabar nzn kiek tiksliai nes atidaviau mamai - trumpam, nes palanges apkrautos daigyklom O uso nei vieno dar
Gal dar kam nors taip buvo? Gal jam tikrai patinka kai lapukus pasiskolini
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 27, 16:37)
Gal ir man taip pabandyt padaryt? nes lapuku tai jau tikrai ne 4, daugiau, dabar nzn kiek tiksliai nes atidaviau mamai - trumpam, nes palanges apkrautos daigyklom O uso nei vieno dar
tai kuri pirma kirpsim tu ar as kad ishsiaiskint kaip ten kas auga reik ishsirinkt koki neishvaizdziausia ir bandyt jauciu..
QUOTE(Dasha @ 2007 02 27, 17:46)
tai kuri pirma kirpsim tu ar as kad ishsiaiskint kaip ten kas auga reik ishsirinkt koki neishvaizdziausia ir bandyt jauciu..
Sian pasuksiu mamai, liepsiu pravesti ekzekucija ir nuskinti viena lapeli O kuri? arciau zemes turbut ar ne?
Dasha, stebesim pas kuria greiciau usai prades dygti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 02 27, 16:56)
Sian pasuksiu mamai, liepsiu pravesti ekzekucija ir nuskinti viena lapeli O kuri? arciau zemes turbut ar ne?
Dasha, stebesim pas kuria greiciau usai prades dygti
nu ok, einu ir as koki nuskabysiu, ale gaila mest... ka man su juo daryt kazi
QUOTE(Dasha @ 2007 02 28, 10:56)
nu ok, einu ir as koki nuskabysiu, ale gaila mest... ka man su juo daryt kazi
As nuskabiau ir suvalgiau Puse lapelio vyrui daviau, kiba gaila Mama atsisake
Laukiam uso dabar
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 03 10, 17:41)
As nuskabiau ir suvalgiau Puse lapelio vyrui daviau, kiba gaila Mama atsisake
Laukiam uso dabar
Laukiam uso dabar
as ir ta pacia diena kai taremes nuskyniau, nieko nematau - niekas neauga nevysta, lapa palaiziau - zole ir tiek, be skonio laukiu uso jau o pas tave maz kas lenda?
Laukiam toliau