Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis Ūsas

QUOTE(Šilingė @ 2006 11 18, 22:24)
Kiek apie jį skaičiau ir iš patirties pastebėjau, kad ką jau ką, o drėgmę mėgsta. Lapai tai nemaži, daug išgarina, o juk auga, kai šilta, pakankamai intensyviai  mirksiukas.gif

turesiu omeny mirksiukas.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
o as irgi turgui pirkau tai 20 lt.mokejau,bet mano toks didokas buvo,o knygu yra pirkti knygine,pirkau uz 7.9lt tik rusu kalba radau
Atsakyti
QUOTE(Meškiukas @ 2006 12 21, 23:26)
o as irgi turgui pirkau tai 20 lt.mokejau,bet mano toks didokas buvo,o knygu yra pirkti knygine,pirkau uz 7.9lt tik rusu kalba radau

turiu du flansiukus nemazus sio augalo,noreciau parduoti po 5 lt.gal kas nores?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2006 12 21, 22:44)
turiu du flansiukus nemazus sio augalo,noreciau parduoti po 5 lt.gal kas nores?

niu va, kai yra pigiai parduodanciu - ner pirkeju doh.gif
Atsakyti
mhm.. pastebejau, kad mano auksinis usas auga pagal menulio fazes... sedi sedi, o kai tik buna pilnatis pradeda kasdien vis po nauja lapa leisti... nepastebejot tokiu ypatybiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2007 02 07, 09:46)
mhm.. pastebejau, kad mano auksinis usas auga pagal menulio fazes... sedi sedi, o kai tik buna pilnatis pradeda kasdien vis po nauja lapa leisti... nepastebejot tokiu ypatybiu? smile.gif

neatkreipiau demesio, tik matau, kad mano ohohoooo (tfutfutfu) kai deda augimo, matyt patiko jam vietele. bet pastebejau tokiu kazkokiu baltu dalyku ant lapu - kaip uztiske kazko butu (uztikst ner kam, isiziurejau - ne vabaliukai jokie, nes niekas nejuda), nu vaizdas, kaip dantu pasta kokia but rolleyes.gif nesusiduret?
Atsakyti
nusivalo? gal vandens lasiukai uzdziuvo... kalkes..
Atsakyti
QUOTE(saulutem @ 2007 02 07, 13:04)
nusivalo? gal vandens lasiukai uzdziuvo... kalkes..

aham, nusivalo, kalkes negali but, nes tas nu tas dalykas ant virsutiniu lapeliu, o as pilu i vazoneli... o augalas aukstas- kokia 20-30 cm.. g.gif g.gif
Atsakyti
tpfu, tpfu, tpfu... kad tik miltligė nebūtų užpuolusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(išdykėlė @ 2007 02 07, 21:28)
tpfu, tpfu, tpfu... kad tik miltligė nebūtų užpuolusi  g.gif

ojoj. nu bet is kur ji cia galetu but? kaip ji atrodo?
Atsakyti
ar auksinis usas turi tiesiai augti?nes mano svyra i viena puse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškiukas @ 2007 02 16, 15:14)
ar auksinis usas turi tiesiai augti?nes mano svyra i viena puse mirksiukas.gif

tai gal jis į šviesą sukasi,reikia retkarčiais pasukt augaliuką,bent aš taip darau mirksiukas.gif
Atsakyti