Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis Ūsas

QUOTE(Jūružė @ 2005 08 24, 10:28)
Aha, paskaičiau. Pasirodo ji labiau tradeskacija, nei alijošius biggrin.gif . Bet kokiu atveju tame aprašyme nėra nieko apie auglius. Sakoma kad nuima skausmą ir gydo odos susirgimus, bei gelbsti nuo alkocholio ir nikotino priklausomybės. biggrin.gif  biggrin.gif

QUOTE(tiesiog uzmirstuole @ 2005 09 05, 14:12)
Kai mama parsinešė iš kaimynės tą baisuoklį ūsą kaip didelį vaistą, nemėgau jo. Jis gan greitai auga, o grožio tai jokio. Bet kai po kelių metų netyčia internete paskaičiau apie jo gydomas savybes, nusprendžiau patikrinti ir įsitikinti ant savo kailio, nes iš tiesų tai netikiu tom liaudiškom priemonėm. Na vėžio gydyt tai nebandžiau, bet kiek prisimenu  jis buvo giriamas, kad žaizdos per 1 dieną užgyja. Išbandžiau vieną bjauroką problemą pagydyt, gal kokių 5 metų neišgydoma nuospaudą, kuri kartais net užpuliuodavo.  Suveikė, išnaikinau, ir dar kol kas neataugo. Tai pradėjau mylėt tą ūsiuką ir net naujai padauginau, kad gražesnis būtų, va kaip.

Vajeeeeeeeeeee bigsmile.gif Eurika bigsmile.gif nu atradimas nerealus........ Reik man jį įsigyti g.gif Keliais lapais nusigydysiu nuospaudas, o likusi augalą sukaposiu ir vyrui kaip mišrainę sušersiu, kad mažiau gertų laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Na pajuokavau čia biški, bet jei rimtai tai irgi susidomėjau......... ax.gif
Atsakyti
Kazin, o nuo darboholizmo nepadetu? g.gif
Atsakyti
Nu bet jo augimo tempai blink.gif Gavau ūsą liepos pradžioj, dar nepasodintą, bet jau su vandenyje išaugintomis šaknytėmis. Po pasodinimo per pirmą swoon.gif savaitę išaugino du lapus, šiuo metu yra paaugęs daugmaž du su puse karto ir leidžia du ūsiukus. Kažin kas bus po metų hihihi.gif
Atsakyti
na, mamos, jungiuos prie uso turetoju cool.gif i kokia zeme jus ji sodinot? prileido saknu be proto, reik sodint... ir kaip jus ji dauginat?
Atsakyti
Tiesą sakant, į daržo žemę pasodinau blush2.gif Ale visvien auga. Du ūsus išleido, tik dabar, kai vėsu, augimas apstojo, tai namų nenuvers lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pati nedauginau, kol kas mažas tam reikalui g.gif
Atsakyti
Man viršininkė taip pat įtaisė ūsą prieš pora dienų smile.gif O pas mus darbe turbūt visi jį augina biggrin.gif ir knygeles apie jį tik kopijuoja, kopijuoja...
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2006 10 10, 12:16)
Man viršininkė taip pat įtaisė ūsą  prieš pora dienų smile.gif  O pas mus darbe turbūt visi jį augina  biggrin.gif ir knygeles apie jį tik kopijuoja, kopijuoja...

manija uzejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o jam didelio vazono reik?
Atsakyti
aš irgi turiu tą ūsą ir pas mane nė metų neturi bet jau padauginau ir pati turiu du ir dar draugėm daviau o dauginasi visai paprastai tuos ūsus nukerpi ir į vandenį imerki ir lauki kol šaknelės atsiras o vazonas pas mane kokio pusės litro talpos ir jis ten gal gerai jaučiasi
Atsakyti
O manasis usiukas neauga kazkodel verysad.gif gal jam skersvejis kenkia? O gal anyta ne su meile persodino lotuliukas.gif ?
Atsakyti
Catrin, nežinau iš kokio tu miesto, bet jei Kaune kam reiktų, tai galiu aš tų ūsiukų priskainiot. ax.gif
Atsakyti
padekit verysad.gif partyse vyras vijokli ir aiskina kad cia auksinis usas.pagal nuotrauka viai ne tas .kur vilniuj gaut tikra doh.gif
Atsakyti
g.gif jauciu man irgi jo reikia...
Atsakyti