Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis Ūsas

Gal yra kas parduodą šį augalą? Rašykite su pasiūlymai Až. Geriau būtų Vilnius, bet įmanoma ir iš kitų miestu pasiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stakta @ 2015 11 04, 20:29)
Gal yra kas parduodą šį augalą? Rašykite su pasiūlymai Až. Geriau būtų Vilnius, bet įmanoma ir iš kitų miestu pasiimti smile.gif

Ar norite užsiauginti ar jau didelio augalo vaistams?
Ach, ne ten pradėjau. Rašau toliau AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 04 lapkričio 2015 - 22:28
Stakta , čia jums keliu čia foto savo ūso,. Galiu narelių kasas nurėžti.
Žmonės, ar galima AŽ prikabinti nuotraukas? Nesuradau aš ten.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2015 11 05, 09:11)
Žmonės, ar galima AŽ prikabinti nuotraukas? Nesuradau aš ten.

Taip pat įkelti kaip ir čia mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas turite Vilniuje, mielai priglausiu, tinka ir lapai, ir stiebai...
aciu
Atsakyti
QUOTE(erpa @ 2015 11 25, 14:58)
gal kas turite Vilniuje, mielai priglausiu, tinka ir lapai, ir stiebai...
aciu

Turiu porą flenciukų jau su šaknimis, atiduočiau, liktų tik pasisodinti ir užsiauginti smile.gif Mirksta seniai jau vandeny, neturiu kam atiduoti o išmesti gaila. Auga labai greitai jie smile.gif jei tinka tai į až, nes čia galiu nepamatyti.
Atsakyti
Laba diena,
niekaip neradau informacijos mane dominančiu klausimu, tad noriu Jūsų pasiteirauti, kaip greitai augalas išleidžia ūsus. Žiūriu į Amba41 nuotrauką tai joje tiek daug ūsiukų prileista. Pas mane toks vešlus "kukurūzas". lotuliukas.gif Lapai didėja, į dangų stiebiasi, bet "nei ūsai nei barzda nesiruošia kaltis". Gal jo viršūnei "šnai" padaryti ar kuo nors pamaitinti g.gif ?
Būsiu dėkinga
Atsakyti
QUOTE(---- @ 2016 01 17, 11:08)
Laba diena,
niekaip neradau informacijos mane dominančiu klausimu, tad noriu Jūsų pasiteirauti,  kaip greitai augalas išleidžia ūsus. Žiūriu į Amba41 nuotrauką tai joje tiek daug ūsiukų prileista. Pas mane toks vešlus "kukurūzas".  lotuliukas.gif Lapai didėja, į dangų stiebiasi, bet "nei ūsai nei barzda nesiruošia kaltis". Gal jo viršūnei "šnai" padaryti ar kuo nors pamaitinti  g.gif ?
Būsiu dėkinga

Nežinau, kada pradedaleisti. Aš kiekvieną pavasarį pradedu nuo plenciuko. Va tiek prileido nuo pavasario. Kada ten nuotrauka daryta? Aaa, 11-05. Reiškia nuo kovo galo ar 04 mėn pradžios gavosi toks vaizdelis. Gal priežiūros įpatumai. Aš sodinu į labai jau derlingą - su perpuvusiu mėšlu, o toliau nelabai rūpinuosi. Ir nedalaistyta pabūna. Tiksliau niekada neperlaistau. Biškį varganai, bet derlingoje .
Man jos nereikia vaistams, auginu tik tam, kad maža kada prireiks. Kam atiduoti vis atsiranda.
Gal palaukite iki kovo pradžios, darykite šnai, o viršūnė galite pamerkti. Ji labai norinti išgyventi ir šaknis greitai išleižia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 17 sausio 2016 - 12:00
QUOTE(amba41 @ 2016 01 17, 12:58)
....Kada ten nuotrauka daryta? Aaa, 11-05. Reiškia nuo kovo galo ar 04 mėn pradžios gavosi toks vaizdelis...

Labai ačiū už atsakymą. Vadinasi, norėjau žibučių gruody prisirinkti biggrin.gif . Aš pasodinus gal vasaros pabaigoj ar rudens pradžioje. Galima tikėtis, kad nuo pavasario pasirodys pirmieji ūsiukai. Šiaip nesiskundžia augimo sąlygomis.
Visur rašoma, kad labai greit auga ir daug ūsų prileidžia. Na beveik pusmetis praėjo, o maniškiui ūsai kaip nedygsta taip nedygsta. Vis dėl to gamtos neapgausi - tikriausiai ne tas metų laikas. Lauksim pavasario.
Jūsiškiai labai gražūs, noriu pati tokius užsiauginti.
Atsakyti
QUOTE(---- @ 2016 01 17, 13:08)
norėjau žibučių gruody prisirinkti  ...
Jūsiškiai labai gražūs, noriu pati tokius užsiauginti.

Būna žibučių sausyje biggrin.gif
Dėkui, bet mano nuomone, tai "gražus" šiukšlynas.
Ten vienas ir tas pats. 2-je nuotraukoje parodžiau ūsus, nutemptus ant vaikiškų rogučių.
Atsakyti