Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis Ūsas

QUOTE(veterane @ 2010 10 14, 13:30)
naudojau nuo plauku slinkimo, padejo !

gal galite receptu pasidalinti...? manau ne man vienai butu aktualu, naudinga...? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 10 28, 11:59)
gal galite receptu pasidalinti...? manau ne man vienai butu aktualu, naudinga...? 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bandziau ir as ji nuoplauku slinkimo..nepadejo schmoll.gif nors ir daugiau priemoniu tuo paciu metu bandziau ,nepadejo niekas verysad.gif
Ir sanariams trint su spiritu bandziau,nezinau-man jokio pagerejimo(kaip kad pasitepus gydomaisiais tepalais)Gal sakau ji reikia naudot labai ilga laika ,kad poveikis butu..o as gi tai kai prisimindavau tik tada..
vienu zodziu uzsiauginau 4 didziulius augalus ,ir panasu kad teks mest lauk ,nebent 1 pasiliksiu g.gif
Atsakyti
Gal kas norėtu 5 metų ūsų? Dovanoju . Neturiu kur dėti . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 10 28, 12:37)
Bandziau ir as ji nuoplauku slinkimo..nepadejo schmoll.gif nors ir daugiau priemoniu tuo paciu metu bandziau ,nepadejo niekas verysad.gif
Ir sanariams trint su spiritu bandziau,nezinau-man jokio pagerejimo(kaip kad pasitepus gydomaisiais tepalais)Gal sakau ji reikia naudot labai ilga laika ,kad poveikis butu..o as gi tai kai prisimindavau tik tada..
vienu zodziu uzsiauginau 4 didziulius augalus ,ir panasu kad teks mest lauk ,nebent 1 pasiliksiu g.gif

o gal gaite pati recepta parasyti, kaip pasigaminti nuo plauku slinkimo...? galbut nepadejo, nes kaip ir sakote retai, kada prisimindavote naudodavote, o juk nesvarbu ka naudojant norint pasiekti rezultato reikia reguliariai naudoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2010 10 30, 14:40)
o gal gaite pati recepta parasyti, kaip pasigaminti nuo plauku slinkimo...? galbut nepadejo, nes kaip ir sakote retai, kada prisimindavote naudodavote, o juk nesvarbu ka naudojant norint pasiekti rezultato reikia reguliariai naudoti... ax.gif

Toks ten tas ir receptas smile.gif pasidariau is 100gr.degtines+uso sulciu..net nezinau kiek ml.ten ju gavos g.gif gal kokia 30-40ml. g.gif ir itrindavau i galvos oda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 10 28, 14:37)

Kiek žinau, tai reikia naudoti 2-3 mėn, sako, kad padeda g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 30, 20:18)
Kiek žinau, tai reikia naudoti 2-3 mėn, sako, kad padeda  g.gif

Gali but,bet kai didele problema ,atrodo nori greitesnio rezultato,ir kai jo nera greitai -nusivili..ir meti ta vargeli ax.gif ir dar..jei slinkimo problema gludi kazkur viduj(mityba,stresai,aplinka),tai manau tokie isvirsiniai tepliojimai nelabai ka pades g.gif ...nors bandyt gal verta g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2010 10 31, 10:57)
Gali but,bet kai didele problema ,atrodo nori greitesnio rezultato,ir kai jo nera greitai -nusivili..ir meti ta vargeli ax.gif ir dar..jei slinkimo problema gludi kazkur viduj(mityba,stresai,aplinka),tai manau tokie isvirsiniai tepliojimai nelabai ka pades g.gif ...nors bandyt gal verta g.gif

drinks_cheers.gif visur reikia kantrybės ir laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 10 31, 11:44)
drinks_cheers.gif visur reikia kantrybės ir laiko  doh.gif

sveikos,ar auginotdar ta usa,kasnors g.gif ,pasmus tai jų prisivėise biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2011 01 22, 20:42)
sveikos,ar auginotdar  ta usa,kasnors g.gif ,pasmus tai jų prisivėise biggrin.gif

Ar naudojate? ax.gif
Atsakyti
As tai jau saviskius visus isdalinau-nebeliko jiems vietos doh.gif biggrin.gif amariliai bust pradejo-okupuos palanges thumbup.gif
Atsakyti