Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis Ūsas

Šiaulietėms padovanočiau Auksinį ūsą.

Jei kam reikia - į až smile.gif

Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 12 29, 13:02)
Taip,vakar uzsipyliau,per nakti siltai isukus palaikiau,o siandien jau naudojo.Tik va nezinau kiek laiko ta uzpila galima laikyt,saldytuve g.gif Pas mus yra tokia gera zolininke,tai reiks pasiklaust,kiek ten tas "galiojimas" ax.gif Turiu ir knygute"Auksinis ūsas"bet ten nieko neraso apie laikyma..ir plauku skalavima..

butnai paklausk ir mums cia parasyk bigsmile.gif ,mano mama turi si augala. jos vyras turi problemu su keliu sanariais tai sake sio augalo traktine labai padeda jau po poros kartu nuima skausma ir nemalonius pojucus.as va kaip tik landziojau po interneta info nes zadu ta trauktine nugaros skausmus gydyti, o uzpiltine skrandzio ir zarnyno ligas. butu nuostabu ir plaukucius palepinti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, aš ne kiek gydomųjų savybių noriu klausti, o štai ko: atsinešiau labai varganą auksinį ūsą. pasodinau į gerai palaistytą žemę. ar yra tikimybė, kad man jis prigis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2010 02 06, 13:03)
Sveikos, aš ne kiek gydomųjų savybių noriu klausti, o štai ko: atsinešiau labai varganą auksinį ūsą. pasodinau į gerai palaistytą žemę. ar yra tikimybė, kad man jis prigis  blush2.gif

Ir dar kaip prigis,jis visai nereiklus,nelepus,bet kaip ir visiems augaliukams reikia truputį meilės,tai taip ir jam truputėlį dėmesio skirk wub.gif laikyk šviesioje vietoje ant palangės,o ne kur nukištą tamsiam kampe.
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2010 02 06, 14:03)
Sveikos, aš ne kiek gydomųjų savybių noriu klausti, o štai ko: atsinešiau labai varganą auksinį ūsą. pasodinau į gerai palaistytą žemę. ar yra tikimybė, kad man jis prigis  blush2.gif

Turėtų prigyti, nes mama gavo prieš Kalėdas tris mažus auginukus ir visi puikiai auga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 02 06, 16:57)
Ir dar kaip prigis,jis visai nereiklus,nelepus,bet kaip ir visiems augaliukams reikia truputį meilės,tai taip ir jam truputėlį dėmesio skirk wub.gif laikyk šviesioje vietoje ant palangės,o ne kur nukištą tamsiam kampe.

QUOTE(jediara @ 2010 02 06, 21:31)
Turėtų prigyti, nes mama gavo prieš Kalėdas tris mažus auginukus ir visi puikiai auga  thumbup.gif

Ačiū jums už patarimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar teko auginancioms usa,sulaukti jo zydejimo?
Maniskis atrodo zydet sugalvojo,nes isleido usa is vidurio skroteles ir ant galo uso visai ne lapu kuokstelis,o kazkas panasaus i ziedyna.
Jei speliones pasitvirtins ikelsiu nuotrauka.
Atsakyti
esu girdejus apie ta usa bet kazkaip nesigilinau nu dabar reikes neit pas mam plenciuka ir nusiskint auginsiu gal pravers kada thumbup.gif
Atsakyti
Ne taip senai pradėjau ir aš ūsą augint. Mano mamai kojų keliai skauda, tai tiesiog nuskinu lapą ir duodu pasitrint, sako padeda. dabar darau ūsų trauktinę irgi kojom patept, pažiūrėsim kaip tasveiks. Gal kas žino dar kokių panaudojimo receptėlių? Turiu knygą "auksinis ūsas". bet kažkaip gėrimui prisibijau naudot, kol kas nors iš savo patirties nepasakys, kad nenusinuodijo gerdamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2010 03 27, 14:53)
Ar teko auginancioms usa,sulaukti jo zydejimo?
Maniskis atrodo zydet sugalvojo,nes isleido usa is vidurio skroteles ir ant galo uso visai ne lapu kuokstelis,o kazkas panasaus i ziedyna.
  Jei speliones pasitvirtins ikelsiu nuotrauka.

Pagaliau sulaukiau zydejimo.Ziedukai labai kvepia wub.gif wub.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
koks grazus ziedas wub.gif
na as irgi turiu sita nuostabu augala,net nezinojau kad toks yra,bet dabar dar tik augina jis tuos usus,tai laukiu kada jau bus devyni nareliai ir bandysiu pasidaryt ta tepala su degtine.tik man toks klausimas iskilo.viena usa,t.t. tuos devynis narelius reikia susmulkint ir uzpilt kokiu kiekiu degtines?vienur raso 1l kitur 1,5l kaip zinot tiksliai,kad nuodu nepasigaminciau vietoj vaistu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2010 04 27, 16:28)
Pagaliau sulaukiau zydejimo.Ziedukai labai kvepia  wub.gif  wub.gif

user posted image user posted image

Vau kaip gražu,ar ilgai žydejo,nes maniškis tai kažkur apie savaite turejo ,bet tik pora žiedų,tai spwejau jog ten mergina,buvo,o jau kitas vazonas grynas vyrukas mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti