Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis Ūsas

Ačiū už nuorodą. Jau spėjau šiek tiek permesti akimis. Rodos kažkurtai matytas. O kad gydosi vėžį šiuo augalu, tai girdėjau tikrai. Reikia būtinai jį įsigyti, nes man pačiai tai labai aktualu, norėtųsi šiek tiek psiilginti gyvenimėlį.
Atsakyti
Tikrai yra parašyta, kad gydo vėžį. Ten kur aprašyta įvairių ligų gydymai (Rak). jau apačioje.
Atsakyti
Na tokio tai tikrai schmoll.gif neturiu ir nežinojau kad yra.
Atsakyti

Merginos - neskubėkit gydytis šiuo augalu , nes jis liaudės medicinoje dar tik tiriamas. Mačiau šį augala , jis visai neišvaidus , jūsu namų interjero nepuoš.
Atsakyti
4u.gif aciu uz nuorodas. Del isvaizdumo, tai tikrai nera labai jau puosnus
mirksiukas.gif na bet man padovonojo mociute, kazkaip dabar ismesti ir..nezinau
As buvau masciusi i grazesni vazona persodinti.....
Atsakyti
Aišku nemesk. Visai originalus augalas. Parink namie tinkamą vietą ir bus jėga.
Atsakyti
Aš irgi auginu ūsą...

user posted image
Atsakyti
Kai mama parsinešė iš kaimynės tą baisuoklį ūsą kaip didelį vaistą, nemėgau jo. Jis gan greitai auga, o grožio tai jokio. Bet kai po kelių metų netyčia internete paskaičiau apie jo gydomas savybes, nusprendžiau patikrinti ir įsitikinti ant savo kailio, nes iš tiesų tai netikiu tom liaudiškom priemonėm. Na vėžio gydyt tai nebandžiau, bet kiek prisimenu jis buvo giriamas, kad žaizdos per 1 dieną užgyja. Išbandžiau vieną bjauroką problemą pagydyt, gal kokių 5 metų neišgydoma nuospaudą, kuri kartais net užpuliuodavo. Suveikė, išnaikinau, ir dar kol kas neataugo. Tai pradėjau mylėt tą ūsiuką ir net naujai padauginau, kad gražesnis būtų, va kaip.

Atsakyti
gal kas dar ka nors zino apie sia gele? g.gif
Atsakyti
Merginos,rojaus sodų forume apie šį augalą pilna įvairių patarimų ir nuorodų-iš tiesų labai didelis vaistas,bent jau taip visi visur rašo.Kalvarijų turguje bobulės pardavinėja,aš mamai rudenį daigelį už 3 lt nupirkau-leidžia tuos ūsus kaip pasiutęs...
Atsakyti
Šeškinės turgelyje bent viena bobutė beveik visada tą ūsą pardavinėja smile.gif o karta net kokias tris su ūsais mačiau smile.gif
Atsakyti
o, gavom ir meg ugliuka smile.gif auginsiu smile.gif
butu faina nusipirkti knygute apie ji... nematet kur galima rast? arba gal internete kur yra visa is karto parsisiusti....
Atsakyti