Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis Ūsas

QUOTE(uogytee @ 2009 02 01, 01:49)
Sveiki, gal kam reikia auksinio uso. Atiduodu uz sokolada wink.gif Labai daug priauginta.
jei kam reikia galite skambinti 862256858 arba rasyt i AZ

Tustinam palanges..Dar liko pora usu, gal yra norinciu ?
Gyvenu seskineje, vilniuje
Atsakyti
QUOTE(elos @ 2005 08 24, 11:52)
Tai visgi, kas tai per augalas.. nes internete nei kalizija, nei kalizia, kalisia, calisia nieko neduoda augališko..

Papildyta:
QUOTE(elos @ 2005 08 24, 11:52)
Tai visgi, kas tai per augalas.. nes internete nei kalizija, nei kalizia, kalisia, calisia nieko neduoda augališko..

susidomejau jusu namu oranzerija,patiko is jusu foto albumo viena gele,noreciau jos pavadinima,ji kabanti ir svyrancios sakos graziai leidziasi i apacia.po nuotraukos paparcio iskart mano sudomintos gelytes nuotrauka
Atsakyti
Gal kas Kaune turi si augala? g.gif
Atsakyti
QUOTE(migė @ 2009 09 07, 19:04)
Gal kas Kaune turi si augala?  g.gif

as turiu 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms, jau turiu thumbup.gif
Atsakyti
Turiu ir aš šią gėlę, net kelias auginu smile.gif Įkelsiu info apie ją į pirmą psl, gal bus kam įdomu sužinot, kaip ją panaudot vaistams wink.gif

user posted image
Atsakyti
gal Kaune kas nors galėtų pasidalinti, labai noriu šitos gėlytės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 03 09, 21:13)
na mano usas dar leliukas bet as ji jau naudojau ax.gif

buvo man sanariu uzdegimas ir laBAI SKAUDEJO NET NIEKO IRANKA PAIMT NEGALEJAU tai mama sake paimt ant rieso uztept medaus ir straiskyta lapa uso kad sultys bektu ir siltai suvynioti i elastini binta pvz  smile.gif  ir palaikyti per nakti galima ir ilgiau zinot pabandziau ir kita diena net pirkiniu maisa jau nesiaiu ir tai tik nuo vieno lapelio o jei taip padaryti ilgiau isvis butu gal thumbup.gif

Kaip Tavo ranka, ar padėjo?
Atsakyti
QUOTE(odette @ 2009 10 01, 09:11)
gal Kaune kas nors galėtų pasidalinti, labai noriu šitos gėlytės ax.gif

Pas mane reiktų dar paauginti, nes prieš kelias sav tik pasodinta, tada galėčiau pasidalint rolleyes.gif
Atsakyti
Jau buvau išsigandusi, kai vienas ūsiukas pradėjo nykt, minkštėt lapai, šviesėt.... unsure.gif Pakeičiau vietą, pradėjau daugiau laistyt ir žiūriu atsigavo thumbup.gif clap.gif ant stiebo palei žemes jau lenda 2 ūgliukai bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 01, 11:43)
Kaip Tavo ranka, ar padėjo?

Oi, Jediara, linksma klausėja esi yahoo.gif Pažiūrėk į datą, kada zylute81 rašė... hihihi.gif

QUOTE(zylute81 @ 2009 03 09, 21:13)
na mano usas dar leliukas bet as ji jau naudojau

buvo man sanariu uzdegimas ir laBAI SKAUDEJO NET NIEKO IRANKA PAIMT NEGALEJAU tai mama sake paimt ant rieso uztept medaus ir straiskyta lapa uso kad sultys bektu ir siltai suvynioti i elastini binta pvz ir palaikyti per nakti galima ir ilgiau zinot pabandziau ir kita diena net pirkiniu maisa jau nesiaiu ir tai tik nuo vieno lapelio o jei taip padaryti ilgiau isvis butu gal
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 27 spalio 2009 - 19:25
pasiskaiciau apie si augala ir sudomino vandeninis uzpilas , receptu daug o kaip vartoti ,po kiek niekur neraso. gal kas pasidalinsit info mirksiukas.gif
Atsakyti