Sveikos. Kai kurioms iš jūsų į až rašiau, kad noriu auginti ir aš šį augalą, bet parašysiu ir čia Gal kas galėtų padovanoti auksinio ūso ūsiukų Kaune
Tėtis ir mama darbe sužinojo, kad yra toks gydomasis augalas, išgydantis daugelį ligų ir nori tokiu gydymu pasinaudoti ir jie, tik pirmiausiai reikia įsigyti šį augaliuką
Na tai lauksiu , rašykit į až, arba čia parašykit, kas galėtų pasidalinti Galim mainyti į kokią nors gėlytę iš mano turimų vaikučių, jei ką domintų
nusipirkau ir as sita augaliuka. gal kas zinot kaip daryti uzpila kad nuo rukymo padetu?
QUOTE(satanele @ 2008 11 18, 20:29)
Mano anyta labai vertina auksini usa,as turiu knygele apie si augala ,bet nuo rukymo kad padeda nieko ten nerada,ta pacia beda turejau as ,bet kitu budu jau 5men nerukau
koks tas stebuklingas budas?
gal yra norinciu auksinio uso virsuneliu,jos labai greit ir lengvai isisaknyja
Prasom tartis per a.z
Prasom tartis per a.z
Sveiki, gal kam reikia auksinio uso. Atiduodu uz sokolada Labai daug priauginta.
jei kam reikia galite skambinti 862256858 arba rasyt i AZ
jei kam reikia galite skambinti 862256858 arba rasyt i AZ
Turiu ir as ta auksini usoriu Del gydomuju savybiu tai nieko nezinau - nesidomiu, o kaip gele - nera labai isvaizdi, bet vis tiek auginu mastau isodinti jukos puode, kad prie zemes irgi butu siokios tokios zalumos..
Nu va jau dabar 4 ūsus turiu įsisodinus, bet nė vienas neauga lyg ir viskas pagal ko jam reikia, drėgnai ir žemės paviršių supurenu, bet vis vien ir ant palangės laikau...
Pas mane jis irgi auga tikrai kad neisvaizdus, girdejus apie jo gydomasias savybes bet nebandziau gydytis
Turiu Kaliziją (Auksinį ūsą)..ir net ne vieną.:
http://www.sodai.lie...a kvapioji.html
http://www.sodai.lie...a kvapioji.html
QUOTE(Meškiukas @ 2007 02 16, 16:14)
ar auksinis usas turi tiesiai augti?nes mano svyra i viena puse
na si gele yra svyranti kaip pauga tai jai reika aba pagali kist ir pririst arba leisti krist kir nori
QUOTE(saulutem @ 2007 04 11, 11:39)
Net ir rekomenduojama auginti ji ne viena, o bent du vieną šalia kito
knygutę ir mes nusipirkom, tik rusiška visgi... tai perskaičiau, kad kol nėra tu 9 slankstelių (kolen), augalas nėra vaistinis... o pas mus ūsų 5 jau, bet visi tik po 7 slankstelius...
knygutę ir mes nusipirkom, tik rusiška visgi... tai perskaičiau, kad kol nėra tu 9 slankstelių (kolen), augalas nėra vaistinis... o pas mus ūsų 5 jau, bet visi tik po 7 slankstelius...
na mano usas dar leliukas bet as ji jau naudojau
buvo man sanariu uzdegimas ir laBAI SKAUDEJO NET NIEKO IRANKA PAIMT NEGALEJAU tai mama sake paimt ant rieso uztept medaus ir straiskyta lapa uso kad sultys bektu ir siltai suvynioti i elastini binta pvz ir palaikyti per nakti galima ir ilgiau zinot pabandziau ir kita diena net pirkiniu maisa jau nesiaiu ir tai tik nuo vieno lapelio o jei taip padaryti ilgiau isvis butu gal