Pilnas Vilnius šitų ūsų,kiekvienam turgelyje kas nors jį parduoda.Atsargumo su juo reikia ir nereikia aklai tikėti ką rašo populiarioji literatūra.Taip galima bet kokį augalą padaryti stebuklingu.Trynimams gal ir gerai,bet gerti reikia labai atsargiai,nes gali pakenkti balso stygoms.Geriausias variantas tai saugoti sveikatą,kad nereikėtų jokių ūsų.
Graziai auga mano abudu auksiniai usai.Tuoj soninius usus leis. Manau kad geriausia vartot ji isoriniam naudojimui.Taip bus saugiausia.Nes turiu knygele apie ji,ir ten parasyta kad gali pakenkt balso stygom.Pasirodo panasias galias turi mums daug kam zinomos geles-zebrina ir tradeskante Toj knygelej taip raso.
QUOTE(zarija @ 2005 08 23, 14:31)
Laba diena,
Noriu pasiteirauti ar kas augina ar zino daugiau apie kambarine gele Auksinis usas?
Gavau dovanu nuo mociutes kartu su knyga, kuri yra rusu kalba as labai prastai skaitau rusiskai, tad gal man jus padetumet daugiau suzinoti apie si augala.
Sako, kad ji gydo visokius auglius, kad daryti reikia kompresus ir t.t kad isnaikina ji viska..
Ar tiesa ar tik mitas?
Tiesa knyga yra V.N. Ogarkovo
Labai aciu
Noriu pasiteirauti ar kas augina ar zino daugiau apie kambarine gele Auksinis usas?
Gavau dovanu nuo mociutes kartu su knyga, kuri yra rusu kalba as labai prastai skaitau rusiskai, tad gal man jus padetumet daugiau suzinoti apie si augala.
Sako, kad ji gydo visokius auglius, kad daryti reikia kompresus ir t.t kad isnaikina ji viska..
Ar tiesa ar tik mitas?
Tiesa knyga yra V.N. Ogarkovo
Labai aciu
Sveikutes
Nemazai prirasiusios esate, neskaiciau visos temeles (tik darbe internetas yra, o direktoriai akylai stebi ka darau ). As taip pat sia gele gavau dovanu, nieko apie ja nezinojau, bet va pries kelias dienas atradau apie ja lietuviska knyegele, issamiai parasyta apie visas jos gydomasias savybes, knygele kainavo vos 10 lt. Jei reikes kam, galesiu parasyti pavadinima.
Auginu Auksini usa, jau yra didelis ir grazus, bet pastaroju metu ant lapu atsirado tamsus demeliai ir galiukai pradejo dziusti, pakeiciau vieta - tiesioginiu saules spinduloiu nera, laistau 2-3 kart per savaite. Kas cia galetu buti?
Turiu aukslinio uso ugliuku (dar neisisaknijusiu) ir paciu usu (jei kam reikia gydymui). Keisciau i katusus. Geriau i AZ.
Si augala mama augina, o as tik ka atsisvieciau knygut rusiskai apie jo gydymo budus. Bet nezinau ar man pakakskantrybes juos ruosti. Nors bendradarbei kojos patinima ir uzdegima kazkoki tai nueme. Nors neaisku kas ten ir buvo.
Siandien anyta manes paprase, kad isodinciau i vazona augala Auksinis usas. Bet jis be saknu, tai ar palaikyt kol saknys vandeny isleis saknis, ar i zeme iskart? Ji dar ten kazkokia lietuviska knygele turi apie auksini usa, ir dar kazkoki gydomaji svoguna.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 05, 14:38)
Siandien anyta manes paprase, kad isodinciau i vazona augala Auksinis usas. Bet jis be saknu, tai ar palaikyt kol saknys vandeny isleis saknis, ar i zeme iskart? Ji dar ten kazkokia lietuviska knygele turi apie auksini usa, ir dar kazkoki gydomaji svoguna.
mano mama tai pamerke i vandeni,kad saknis isleistu .Labai greit isleido.
Sweiki ar dar kas turi ta nuskanuota knygute lietuviu kalba, ar jau istrynete?
Sveikos merginos. Gal netyčia kuri turit parduoti jau paaugintą auksinį ūsą? Labai reikia. Veiksmas Kaune arba Marijampolėje. Dėkui labai. rašykit į AŽ
Galiu padovanoti, parduoti uz simboliska kaina (kad geriau prigytu). Auksiniu usu ugliukus ir visa kelma. Turiu daug. Kraustomes is lauko i kambari, o ten vietos mazoka...
Turiu labai daug uzaugintu auksiniu usu, gal kam reikia keiciu i kita kokia grazesne gelyte, arba i sokolada Augaleliiai turi labai daug usu. Galima iskarto daryti vaistus.