Isigijau pora auksinio uso atzalu,ismeigiau i dregna zeme.Laukiu kol isisaknys ir ims augt.Ziuresiu kas per stebuklas,ir knygele apie ji nusipirkau.
O aš tai prisiauginau jų,bet niekaip neprisiruošiu gydytis Skaičiau kad gerai per vasarą lauke laikyti, kad vaistingesni būtų. Reiks išnešti porai savaičių ir rėžti tuos ūsus Turbūt namine užpilsiu ir kokiem trynimam sunaudosim,kai prireiks
Sveikos mamytes.As taip pat turiu si augala.Mano namie yra dvieju rusiu;1-auga i auksti,o kitas sliauziantis.Antrasis taip jau isikerojo,kad isnesiau i laiptine ant palanges.Esu girdejus,kad jis vos jau nestebuklingas,taciau pati jo "stebuklais" nesinaudojau.Man labai idomu ar kada nors zydi ar yra visazalis augalas?
QUOTE(merga @ 2008 05 11, 23:16)
Sveikos mamytes.As taip pat turiu si augala.Mano namie yra dvieju rusiu;1-auga i auksti,o kitas sliauziantis.Antrasis taip jau isikerojo,kad isnesiau i laiptine ant palanges.Esu girdejus,kad jis vos jau nestebuklingas,taciau pati jo "stebuklais" nesinaudojau.Man labai idomu ar kada nors zydi ar yra visazalis augalas?
Sveikutės mano uošvis labai mėgsta gėles tad užmačiau vien dieną pas jį knygą apie šį augalą perskaičiau visą, kol sunytis pietų miegojo Oi begalo įdomi knyga, bet tikrai nedrįsčiau eksperimentuoti rimtai su šia gėlyte Tačiau uošvis auginas ir kai užsiminiau apie šią knygą sako aš ir tą ūsą auginu Nu man jokio po kol kas grožio nematyti bet jis tikrai ne grožio sumetimu ją augina
Pas mane namuose ūsas auga visai ne pagal taisykles.Pasodinau į lovelį ir leidžiu kristi ūsams žemyn ir atrodo ,kad jam visai patinka
QUOTE(Rozarka @ 2008 05 16, 10:43)
Pas mane namuose ūsas auga visai ne pagal taisykles.Pasodinau į lovelį ir leidžiu kristi ūsams žemyn ir atrodo ,kad jam visai patinka
Tikrai labai gražiai atrodo,o maniškis tai jau toks aukštas ,daugiau metro,net laikiklis neišlaiko,o pjauti gaila mna,kaip vaikas ,jau apatinius lapus tai esu nupjovus,ir usus,,užpilams panaudojau,o pačia gelyte gaila pjaut,vat man idomu iki kada ja galima auginti,maniškei jau metai ir 2 menesiai
Maniskes abi atzaleles prigijo.Ims stiebtis aukstyn.Po to reikes persodint atskirai,nes dabar abi kartu tam paciam vazone
QUOTE(Rozarka @ 2008 05 16, 09:43)
be galo gražus
Sveikos, man sanatorijoje besigydant su vaiku, sutino kelis ties sanariu tai gydytoj adave viena uso lapa, pakapojau , nakciai kaip kompresa uzdejau ir berods padejo , visu pazistamu issiklausinejau niekas jo neturi, tai pamaniau cia pasiteirausiu, gal kas pasidalintu sodinuku jei atsirastu geradare parasykit i AZ
O kokiam mieste gyveni?