Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinis Ūsas

Sveikos. Tik netepkite jautrių vietų, tokių kaip paakių oda, grynomis sultimis nono.gif
Atsakyti
QUOTE(uogytee @ 2008 01 03, 14:55)
Sveiki!Gal kam reikia usu?nes taip noreciau as ju sumazinti..Nes ju visa palange:) mociute priaugino sake nes i turgu,o taip ir neisnesa..Gal kam reik? dovanociau..smile.gif
Vilniuj gyvenu:)

Labas vakaras, gal dar turite sios gelytes usu, parasykite i AZ
Atsakyti
Sveikos smile.gif man labai idomu gal kas kur skaitet ar tasai auksinis usas veiksmingas pries venas unsure.gif turiu beda-issipletusias venas,nors dar tik 21metai verysad.gif net nzn kuom gydyti,tepu visokius tepaliukus,bet nieko verysad.gif
Atsakyti
Gal kas turite atliekama usa?(Kaune) Parasykite i AZ.
Atsakyti
QUOTE(Raganaj @ 2008 03 10, 22:57)
Sveikos smile.gif man labai idomu gal kas kur skaitet ar tasai auksinis usas veiksmingas pries venas unsure.gif turiu beda-issipletusias venas,nors dar tik 21metai verysad.gif net nzn kuom gydyti,tepu visokius tepaliukus,bet nieko verysad.gif

Venoms labai gerai kaštonų užpilas.Žinoma ,šiuo metų laiku kur jų imti,bet jeigu turite problemų su venomis,tai rudenį nepamirškite jų prisirinkti.Bet reikėtų žinoti ir priežastį,kodėl išsiplėtusios venos,juk dar labai jauna esate.Gal turite viršsvorį?
Auksiniu ūsu labai žavėtis nepatarčiau.Šitą "mados šauksmą" jau esu praėjusi.Lietuvoje auga žymiai geresnis augalas-gyslotis.
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2008 03 27, 20:16)
Venoms labai gerai kaštonų užpilas.Žinoma ,šiuo metų laiku kur jų imti,bet jeigu turite problemų su venomis,tai rudenį nepamirškite jų prisirinkti.Bet reikėtų žinoti ir priežastį,kodėl išsiplėtusios venos,juk dar labai jauna esate.Gal turite viršsvorį?
Auksiniu ūsu labai žavėtis nepatarčiau.Šitą "mados šauksmą" jau esu praėjusi.Lietuvoje auga žymiai geresnis augalas-gyslotis.

Kaštonų užpilą galima jau daryti pavasarį. Reikia užpilti kaštonų žiedus degtine, palikti vietos, o rudenį supjaustytas kaštonų seklas dėti į tą pati indą ir vėl užpilti. kodėl nepatko auksinis ūsas jums. Nuo kokių ligų gyslotis. g.gif

Atsakyti
Kiek žinau ,tai kaštonų žiedai ir branduoliai naudojami skirtingiems dalykams.Venoms naudojamas branduolių užpilas.
Na ,o gyslotis tai daug nuo ko.Čia gal atskira tema ,nes auksinis ūsas gali supykti.
Atsakyti
As turiu auksini usa. Galiu parduoti jo daigus ir usus. Jei ka sudomintu receptai is auksinio uso ar mano pasiulimas rasykit i zamantas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Green Day @ 2008 04 16, 16:20)
As turiu auksini usa. Galiu parduoti jo daigus ir usus. Jei ka sudomintu receptai is auksinio uso ar mano pasiulimas rasykit i zamantas@gmail.com

sis augalas gydo nuo daug ligu kelios is ju:
cukrinis deabetas ir skrandzio sutrikimai. taip pat si augala patartina tureti kambaryje tiems zmonems kurie serga migrena.
Atsakyti
QUOTE(vilvita @ 2008 03 27, 16:59)
Gal kas turite atliekama usa?(Kaune)  Parasykite i AZ.

Turiu. Mainau i alijosiu mirksiukas.gif

[COLOR=deeppink][B]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamyteSkorpione: 03 gegužės 2008 - 15:21
Turiu auksinių ūsų -po 5 Lt. Norinčioms galiu trečiadienį atvežti. Kaip tik užsakymus vežu į Kauną. Rašykit asmenines žinutes arba el pašto adresu:
loretosgeles eta gmail.com
Apie šį augalą galima pasiskaityti čia:
http://www.sodai.lie...a kvapioji.html
Atsakyti
Aš saviškį ūsą ištrėmiau į kaimuką, išaugo toks kad nebetilpo niekur... Jam ten ir vieta, kaimynės tuoj ūsus nuraškė... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigute***: 04 gegužės 2008 - 16:53