Sveikos. Tik netepkite jautrių vietų, tokių kaip paakių oda, grynomis sultimis
QUOTE(uogytee @ 2008 01 03, 14:55)
Sveiki!Gal kam reikia usu?nes taip noreciau as ju sumazinti..Nes ju visa palange:) mociute priaugino sake nes i turgu,o taip ir neisnesa..Gal kam reik? dovanociau..
Vilniuj gyvenu:)
Vilniuj gyvenu:)
Labas vakaras, gal dar turite sios gelytes usu, parasykite i AZ
Sveikos man labai idomu gal kas kur skaitet ar tasai auksinis usas veiksmingas pries venas turiu beda-issipletusias venas,nors dar tik 21metai net nzn kuom gydyti,tepu visokius tepaliukus,bet nieko
QUOTE(Raganaj @ 2008 03 10, 22:57)
Sveikos man labai idomu gal kas kur skaitet ar tasai auksinis usas veiksmingas pries venas turiu beda-issipletusias venas,nors dar tik 21metai net nzn kuom gydyti,tepu visokius tepaliukus,bet nieko
Venoms labai gerai kaštonų užpilas.Žinoma ,šiuo metų laiku kur jų imti,bet jeigu turite problemų su venomis,tai rudenį nepamirškite jų prisirinkti.Bet reikėtų žinoti ir priežastį,kodėl išsiplėtusios venos,juk dar labai jauna esate.Gal turite viršsvorį?
Auksiniu ūsu labai žavėtis nepatarčiau.Šitą "mados šauksmą" jau esu praėjusi.Lietuvoje auga žymiai geresnis augalas-gyslotis.
QUOTE(Lietus @ 2008 03 27, 20:16)
Venoms labai gerai kaštonų užpilas.Žinoma ,šiuo metų laiku kur jų imti,bet jeigu turite problemų su venomis,tai rudenį nepamirškite jų prisirinkti.Bet reikėtų žinoti ir priežastį,kodėl išsiplėtusios venos,juk dar labai jauna esate.Gal turite viršsvorį?
Auksiniu ūsu labai žavėtis nepatarčiau.Šitą "mados šauksmą" jau esu praėjusi.Lietuvoje auga žymiai geresnis augalas-gyslotis.
Kaštonų užpilą galima jau daryti pavasarį. Reikia užpilti kaštonų žiedus degtine, palikti vietos, o rudenį supjaustytas kaštonų seklas dėti į tą pati indą ir vėl užpilti. kodėl nepatko auksinis ūsas jums. Nuo kokių ligų gyslotis.
QUOTE(Green Day @ 2008 04 16, 16:20)
As turiu auksini usa. Galiu parduoti jo daigus ir usus. Jei ka sudomintu receptai is auksinio uso ar mano pasiulimas rasykit i zamantas@gmail.com
sis augalas gydo nuo daug ligu kelios is ju:
cukrinis deabetas ir skrandzio sutrikimai. taip pat si augala patartina tureti kambaryje tiems zmonems kurie serga migrena.
QUOTE(vilvita @ 2008 03 27, 16:59)
Gal kas turite atliekama usa?(Kaune) Parasykite i AZ.
Turiu. Mainau i alijosiu
[COLOR=deeppink][B]
Turiu auksinių ūsų -po 5 Lt. Norinčioms galiu trečiadienį atvežti. Kaip tik užsakymus vežu į Kauną. Rašykit asmenines žinutes arba el pašto adresu:
loretosgeles eta gmail.com
Apie šį augalą galima pasiskaityti čia:
http://www.sodai.lie...a kvapioji.html
loretosgeles eta gmail.com
Apie šį augalą galima pasiskaityti čia:
http://www.sodai.lie...a kvapioji.html