Larisa74,dar syk noriu paklaust,gal praleidai pro akis kai klausiau , kaip gydais egzemą?Užpilu tepi,ar lapo sultimis tepi?
QUOTE(@asta @ 2008 02 07, 14:39)
Larisa74,dar syk noriu paklaust,gal praleidai pro akis kai klausiau , kaip gydais egzemą?Užpilu tepi,ar lapo sultimis tepi?
aj nepatikesi,i paprasta rankų krema su gliceroinuų ilašinau sulčio išlapu dveju to uso i laikau šaldytuve,tik sumaišiau ir tepu pora kart į dieną
QUOTE(LARISA 74 @ 2008 02 07, 19:40)
aj nepatikesi,i paprasta rankų krema su gliceroinuų ilašinau sulčio išlapu dveju to uso i laikau šaldytuve,tik sumaišiau ir tepu pora kart į dieną
Aišku,dėkui
Bandysim kažką daryt
Ir dar syk klausiu,kada pjaunat augalą,ar laukiat 9 narelių dydžio?
Labas rytas mergaites
Gal galetumet man pasakyt, kur Kaune galeciau gaut to stebuklingojo uso?
QUOTE(@asta @ 2008 02 07, 21:49)
Aišku,dėkui
Bandysim kažką daryt
Bandysim kažką daryt
Aš gi parašiau kad reikia lapu,tai visai nelaukiau o iškart kai nupirkau augala buvo 6 lapai ir pora usu,nupjoviau pora lapu ir išspaudžaiu sulti,supjausčius,per merlyte ir sumaišiau su kremų ,laikau šaldytuve
QUOTE(LARISA 74 @ 2008 02 08, 09:27)
Aš gi parašiau kad reikia lapu,tai visai nelaukiau o iškart kai nupirkau augala buvo 6 lapai ir pora usu,nupjoviau pora lapu ir išspaudžaiu sulti,supjausčius,per merlyte ir sumaišiau su kremų ,laikau šaldytuve
Suprasta
QUOTE(Waj2le @ 2008 02 08, 09:25)
Labas rytas mergaites
As turiu, tik nieko su juo nedarau Uodegyte galeciau suselpt Geriau i AZ
Vat cia perskaiciau apie tai kokie tyrimai atliekami apie ta usa ir kas tikrai nustatyta, tas liaudies medicina mazai tepasitikiu
http://www.sodospalv...n...19&Itemid=1
http://www.sodospalv...n...19&Itemid=1
Na va.Pasirodo kad gali but ir kenksmingas,o mano mama naudoja ir man zadejo duot atzala.
QUOTE(faustina @ 2008 02 15, 19:22)
Na va.Pasirodo kad gali but ir kenksmingas,o mano mama naudoja ir man zadejo duot atzala.
Labas vakaras,aš šiandien žiurejau Malachov+ir tenkalbejo apie ta usa,tai ten žmones daug visokiu receptu diktavo,rodidavo kaip pagamint,vaista iš to augalo,ir daktarai tikrai patikino jog tai yra nepavoinga ,bet aišku reikia naudoti pagal nauda,ir saikingai ,aš pati auginu ,pats didžiau sia vazonas pas mane beveik40cm aukščio,o usai jai 3 karta atauga pas mane,ir vaiku jau pasodinau 3
Bet kuri vaistazhole gali buti kenksminga, jei ja naudoti neteisingai...
Nu gal visvien reiks pamegint.Ziuresiu kas ten kaip.Kol kas dar atzalos neturiu