Gal kas Kaune "flenciuką" turi?
na, kur dinge augintojos
prasom visas iki kaledu savo usukius pademonstruot
prasom visas iki kaledu savo usukius pademonstruot
Nelabai yra ka fotografuoti... Didelis augaliukas, bet nelabai dailus. gavau ji suaugusi, neformuota, ishsikraipiusi visaip... Vis galvoju, kad reiketu ji nupjaut ir ish naujo ishaknydinti, bet vis pagailiu Tai ir auga toks pasishiaushelis, prie lazdeles pririshtas
Turiu viena nedideli usiuka Kaune. Jei kuri noretumet, tai galiu padovanoti. Rasykit i az.
nežinau, man tas ūsas kažkoks barbarizmas
ar kuriai nors padėjo nuo ko nors???
nes pas mus namie visos palangės lūžta nuo tos gėlės, o jinai visai net neišvaizdi, kol mažiukai flenciukai būna pasodinti, tada dar nieko, bet kai ji išsikeroja visaip, tai jau jokio grožio nelieka...
ar kuriai nors padėjo nuo ko nors???
nes pas mus namie visos palangės lūžta nuo tos gėlės, o jinai visai net neišvaizdi, kol mažiukai flenciukai būna pasodinti, tada dar nieko, bet kai ji išsikeroja visaip, tai jau jokio grožio nelieka...
Kazhkaip net nesidomiu tomis jo gydomosiomis savybemis Gavau (kaip ir daugeli augaliuku darbe) kaip kolegiu palikima savo augaliuku "lazaretui" Esu machiusi ir grazhiai atrodanti usa, bet jis nuo pat mazho augaliuko buvo formuojamas, tvirtinamas prie atramu. Neformuotas atrodo nei shiaip nei taip... Toks nupiepes kukuruzas Tai vis galvoju, kad man reikes daryt savishkiam "charakiri" ir pradet ji augint ish naujo... Jei nuo pat mazho auginuko juo rupintis, tai gali buti ir grazhus augalelis...
QUOTE(Ziuzia @ 2007 11 29, 10:57)
Kazhkaip net nesidomiu tomis jo gydomosiomis savybemis Gavau (kaip ir daugeli augaliuku darbe) kaip kolegiu palikima savo augaliuku "lazaretui" Esu machiusi ir grazhiai atrodanti usa, bet jis nuo pat mazho augaliuko buvo formuojamas, tvirtinamas prie atramu. Neformuotas atrodo nei shiaip nei taip... Toks nupiepes kukuruzas Tai vis galvoju, kad man reikes daryt savishkiam "charakiri" ir pradet ji augint ish naujo... Jei nuo pat mazho auginuko juo rupintis, tai gali buti ir grazhus augalelis...
Man lygiai taip pat, tik as apie persodinimus, nukarpymus nenoriu net pagalvot, nes TINGIU Ir siaip jis man kaip sasas koks, bet kadangi dovanotas, tai negaliu perdovanot.., tik galiu kazkiek nukirp jum tu ugliuku
Aš turiu knygele apie ūso savyves, turiu nuskanuota jei kam reiktu galiu atsiūsti.
QUOTE(Dakie @ 2007 12 06, 09:22)
Aš turiu knygele apie ūso savyves, turiu nuskanuota jei kam reiktu galiu atsiūsti.
jei rusu kalba, tai turiu, o gal lietuviu pas tave?
QUOTE(mertishe @ 2007 12 06, 20:38)
jei rusu kalba, tai turiu, o gal lietuviu pas tave?
Taip pas mane lietuvių kalba.
QUOTE(Dakie @ 2007 12 07, 09:55)
Taip pas mane lietuvių kalba.
na tai aisku tada, atsiusk man jei gali, gal ka idomaus rasiu, nes man su rusu kalba ne kas...
QUOTE(mertishe @ 2007 12 14, 12:18)
na tai aisku tada, atsiusk man jei gali, gal ka idomaus rasiu, nes man su rusu kalba ne kas...
Elektronini parašyk atsiūsiu